Komentari na vest

Partizan dovodi štopera: Povratak Ilića ili kamerunski reprezentativac

K

Karlo Veliki

pre 17 dana

Ilic je samo talenat koji ne igra vise od pola sezone, a uz to je nepouzdan... Kamerunac, ako je igrao za reprezentaciju je ipak nesto pouzdanije. Drugo, cim je u Arabiji znaci da je solidno placen zbog kvaliteta.. Pre nego bi se opredelio za njega Partizan mora da istrazi razloge zasto ga Arapi pustaju?
G

Gostivar

pre 17 dana

Koje bre pare od Saldanje. Pa te pare su vec odavno potrosene, tj posluzice da se zakrpe rupe. Pa plate se neisplacuju mesecima, radna zajednica(svi koji nisu u takmicarskoj ekipi i trenerskim sluzbama) dobijaju kintu na kasicicu, a o igracima da ne pricam. Retki su igraci u timu koji dobijaju platu redovno. Mozda Natko i Jovanovic...ostali....na rate. Pa da li ti tj. VI ne vidite kakvo su zlo Vucelic i Vazura. Pa pijuni postavljeni da rade to sto rade...tj. da vode Partizan sto je gore moguce. Pa da li iko normalan misli da je sasvim normalno to sto NIKO ne moze da ih smeni. Pa zna se ko ih je postavio i ko jedino moze da ih smeni. A on ocigledno misli da oni odradjuju VRHUNSKI zadatak koji im je postavio.
D

Drndo

pre 17 dana

Ajde bre prestanite vise sa tim pijuni ovi...Nisu pijuni nego priznaj da nema rezultata u evropi pa nema ni paras...budzet oko 30 miliona eura a ne prihoduje se ni 10. I kada je tako,takvi likovi se smenjuju i dovode drugi. Cuj to,pijuni...Pa nisu oni igrali protiv Dinama,Lugana i Genta nego igraci Partizana. Trenera trebate smeniti za pocetak a onda i upravu. Kako vam ne dosade te glupe price,smeju vam se ljudi
G

Grga Cvarak

pre 17 dana

Mali Ilic je objektivno prosjek. Nije on nista "eksplodirao kod Duljaja" nego je dijete jednostavno bilo stavljeno u izlog, Bolonja se upecala i to je to. Benefikovali smo nabrzaka od te, moze slobodno da se u ovom momentu kaze, prevare, ali smo si zato i pucali u nogu dugorocno gledajuci jer sto vise ovakvih prevara napravis, sve vise i vise gubis povjerenje na trzistu. E sad, Partizan je trenutno u takvom stanju da bih ja u ovom momentu ovog momka docekao oberucke. Zasto? Pa, pod broj jedan zato sto je bonus igrac. Znaci, onda ne moras vise da forsiras onog Trifunovica u prvom timu. A ako hoce i sa njim da nekoga prevare – ocigledno je da se to trenutno pokusava – onda makar mozemo da iz prvog tima istisnemo makar onog malog Djurdjevica koji je isto, u ovom momentu i to moze da se kaze, promasaj teski, a na njegovom mjestu probati nekoga ko nece onoliko ispadati iz igre. Ako pak dovedu ovog Kamerunca, onda stvarno ne znam vise o cemu Stanojevic prica, a ni novinari isto tako. Zadnjih deset intervjuua se trubi o tome kako imamo previse stranaca u timu; sad odjednom pojacanje u odbrani opet treba da bude stranac? Pa, ko je tu vise lud? I koja je poenta intervjuisanja ako neces (novinar) sagovorniku (Stanojevicu) da ukazes na sve nelogicnosti koje prica? Onda de fakto ne prenosis vise vijesti nego samo ucestvujes u sirenju lazi.
G

Grobar 007

pre 17 dana

Dobro razmišljanje i poznavanje stanja u Partizanu. Kažeš Ilić prosek, i tu se slažemo, ali šta se dobija od tog proseka osim bonusa. Ako se dovodi igrač onda MORA da bude iznad srpskog proseka. Neznalica Stanoje, sve što je doveo ili je prosek ili ispod proseka, spori, netalentovani kao što je i on sam.
G

Grga Cvarak

pre 16 dana

Zato sam i napisao da bih ga U OVOM MOMENTU docekao oberucke. Jer znam da su nam sve druge opcije u ovom momentu vjerovatno samo jos gore od njega. Mada, na kraju krajeva, nije vise toliko ni vazno ko ce nam doci ili nam nece ni doci. Partizan je u ovom momentu tim nivoa TSC-a, Cuke, Vojvodine. Tu jedan stoper, Ilic ili neko drugi, u esenciji ne mjenja nista. Nasa realnost ove sezone je plasman izmedju 2-6 mjesta. Sto se mene licno tice, nebi me iznenadilo ni da budemo opet drugi ni da budemo sesti.

PFK NIŠ

pre 17 dana

Kamerunac, a Gonzales?! Ilic bolje da trazi neki klub u Seriji B, bice lakse da se dokaze i uklopi... Partizan da je pametan, da pare od Saldanje ulozi u npr.Gluscevica, Jojica iz Cempionsipa, Vidosavljevica, Gordica, Dugalica, Miladinovica, Djakovca, Cirkovica, itd, itd... Ovo sto Partizan radi ne moze da opstane dugo, u ovoj situaciji cak i vrlo kratko, tako da ili ce nesto brzo da se menja, ili cak borba za opstanak uopste nije daleko.
v

vladano79

pre 17 dana

Bas me zanima zasto bi menjao Italijanske terene sa nasim livadama,ali posto je jedan od njih,i to je moguce
G

Gost555

pre 17 dana

Mozda zato sto tamo dolazi samo na treninge? A ovde bi imao zagrantovanu minutazu.
G

Gorostas

pre 17 dana

Evo ga Ilic koji je primio tuce golova od Danaca i koji je učestvovao u istorijskom porazu mlade reprezentacije od Engleske od 9 razlike, ali nije on kriv iako je igrao stopera.
M

Mile12

pre 17 dana

Samo neka se vrati(Ilić) , svaka im čast, i neka bude standardan...
G

Grga Cvarak

pre 17 dana

Jeste, on je kriv – on je jedini bio na terenu u tom porazu. Ccc... naravno da je kriv, ali jednako je kriv kao i ostatak tima ukljucujuci tu i trenera i strucni stab. Stalno morate nekog da razapinjete na krst. Kad cete vise nauciti da tim – a ne igrac! – i gubi i pobjedjuje? Isto tako kad cete nauciti da se ljubav prema svom klubu ne dokazuje mrznjom prema tudjem?
V

Vitas je slobodan igrac a nece vise u inostra

pre 17 dana

Vitas je slobodan igrac a nece vise u inostranstvu
s

samo rad

pre 17 dana

vitas je prevara velje nevolje , teska neznalica
k

kg

pre 17 dana

mora da se šališ.Cuj Vitas hahahaha, jos jedan polovnjak
l

lzzzr

pre 17 dana

kakve veze ima vitas sa belivukom druze?!
s

samo rad

pre 17 dana

izzzr ..kako nema pa dosao iz rada i on i lutovac
m

metalika moj dobar

pre 17 dana

Iliv nije eksplodirao kod Duljaja nego je klinac isforsiran i uvaljen preko i sad sta ...realnost. Mali je spor kilav za tu poziciju ali vec sam rekao danas nije bitno kakav si bitno je ciji si
R

Renesansa

pre 17 dana

Niti jedan klub na svetu ne moze dugorocno opstati bez svoje skole.Dajte sansu toj deci umesto dovodjenja sumnjivih stranaca.Vratite malog Ilica i malog Popovica iz Verone,Matiju Popovica,Mircetica i dajte sansu Roganovicu i Jovanovicu i za 2-3 godine imacete vrhunski tim.Vidite i sami da ovako vise ne moze,jure se rezultati kojih nema i menja se tim svake godine iz korena.
s

sf

pre 17 dana

popovica koga ste ispljuvali , izvredjali i pretili kao sto to radite sa svim igracima u svakom sportu koji vas vapuste. jedino ako je blesav da se vrati a nije.
@

@Renesansa

pre 17 dana

Pa prvi ti mladi igrači neće da igraju ovde i idu preko za jedan evro više. Više su stranci kao Natko pokazali vernost nego bilo koji id tih klinaca.
G

GOST 510

pre 17 dana

Daš im šansu i za 2-3 godine si u srpskoj ligi dok oni postanu igrači ako uopšte postanu. Ko bude postao otići će preko i opet si na nuli.
V

VOLIM PARTIZAN

pre 17 dana

Ja sam kod malog Mircetica na jednoj prijateljskoj utakmici video veci potencijal i doprinos po klub od Kalulua i Ovisua za celu sezonu!!! VOLIM PARTIZAN

DeRossi

pre 17 dana

Od Parnog valjka do Garavog sokaka linija je tanka
М

Марлоне

pre 17 dana

Партизан је пукао скроз и врти се у зачараном кругу између мешетарења управе и жеље за титулу. То је немогуће. Плус су упропастили омладинску школу, па више ни одатле не могу да промовишу и продају играче. Тим у распаду, којем ће у марту опет држава плаћати вишемилионски износ за лиценцу, да би се опет избрукали у Европи.
T

Taliska

pre 17 dana

Partizan se ne voli, da se voli ova uprava bi davnih dana bila bivša!
M

MB87La

pre 17 dana

Partizan mora da dovodi mlade i talentovane igrace, da kroz par godina formira ozbiljan tim. Ciric iz Mladosti, Cevtkovic iz Cuke, Gluscevic iz Radnickog...Saldanja prodat, sada treba investirati.
J

Jaa

pre 17 dana

Ciric (Aleksandar) igra za TSC, kakva Mladost.
L

Logitech

pre 17 dana

Investicare Vazura u mocnog Lazara Romanica, tuga i jad. Jovetic od 34 godine je i takav bolji igrac. Ja bih doveo Felipe Kaiseda ili Danijela Aleksica.
s

sf

pre 17 dana

jedino ako Cvetkovic ne dodje kod vas. Ako bude odlazio u neki drugi klub u Srbiji bice to najbolji klub Zvezda. Pusti nastariju. a Drugo decko partizanu su ove pare potrebne da bi isplacivao preko 30 igraca koje ima i bema prebihenog evra da bilo sta investira.
m

metalika moj dobar

pre 17 dana

hoce investirace vazura ali sebi u dzep ,sad od para Saldanje ce dovesti svoja 2,3 krsa kroz njih ce se ugraditi na procenat i tako vec godinama .Platis sipku i vladas vecno ,srpski fudbal
D

Dr mr pr

pre 17 dana

U Borcu igra Holanđanin,čovjek je profesor organizacionih nauka na terenu.Neće se prodati kasnije ali bi mogao itekako pomoći u razvoju klinaca.
K

Komentator

pre 17 dana

U ovom trenutku bi povratak Ilića čak dobro došao jer Partizan ne bi smeo da baca pare na polovne strance. Problem je ipak što je ovaj momak prodat još na zimu umesto da su sačekali bar ovo leto pa da ga prodaju i izdejstvuju pozajmicu do predstojeće zime. Osim toga, pošto se tako mlad vraća u Partizan deluje da će biti novi Sveta Marković
P

Pedja108

pre 17 dana

Ilic je blesav ako se vrati. Nije neki igrac, ali u Bolonji ima normalne uslove za trening, igra se na terenima,a ne njivama. Plata se redovno isplacuje. I sto bi se toga odrekao?
M

Mnogo volim pivo

pre 17 dana

Bato, imace on redovnu platu od Bolonje i u slucaju da dodje u Humsku na pozajmicu. Nece on ostati bez (redovne) plate ako ga Bolonja pozajmi Partizanu.
k

kg

pre 17 dana

decko pivopijo reci mi zasto bi Bolonja pozajmila igraca partizanu i jos da mu placa platu. eeee svasta.Valjda partizan treba da mu placa ako je dosao dzabe
M

Mnogo volim pivo

pre 17 dana

@kg To je stvar dogovora, klub koji pozajmljuje igraca, moze da pokrije bilo koji procenat plate za igraca kojeg pozajmljuje u zainteresovani klub, a pitas zasto, pa zato sto je Ilic iovako na platnom spisku Bolonje jer ima visegodisnji ugovor sa njima, lepo pise da tamo ni ne igra.
y

yui

pre 17 dana

bez stranaca
O

Opet neki

pre 17 dana

troškovi,dokle više?
g

gostvv

pre 17 dana

Grobari jedino fizickim nasiljem ova sgonija moze da se okonca , nikakci protesti ne pomazu vise
в

ввцф

pre 17 dana

Гонзалес, а Камерунац?! хахахаха
k

kmeeek

pre 17 dana

crni gonzales
L

Lav70

pre 17 dana

Bez veze Partizan dovodi igrače dok je tu kvazi trener koji je dosad pokazao samo da je lojalan upravi o kojoj netreba trošiti riječi. Gasi mješalicu i motaj kablove....
Z

Zeko

pre 17 dana

Podržavam opciju da se Ilić dovede na pozajmicu, da se Novom Pazaru daju na pozajmicu Goha i Kalulu a u zamjenu dovede na pozajmicu Ljaić i da se otarase Ovusua, Kanute i Šćekić, te da se u ekipu uvede više reda, jel prevelik broj igrača stvara lošu situaciju u ekipi
H

Haha

pre 17 dana

Ne zna se ko je gori. Dal sto se Mancester raspada ili ovaj vec raspadnuti Partizan. Alo ljudi, oni mlate ozbiljnu lovu oko ovih procenata, jos kradu i drzavne pare. Da bi se sve ovo prekinulo niko ne reba da dodje na stadion! Ali navijaci ce se uvek hvatati za emociju prema klubu, a ustvari su uslovljeni preko vodja da dolaze i kao nesto bojkotuju. Generalno, sve ovo je previse tuzno za gledati!
k

kmeeek

pre 17 dana

Pa niko i ne dolazi na stadion , gde ćeš više hahaha. Upravo treba suprotno da se napuni stadion. Uh šta ja lupetam, pa ni najstariji navijači partizančeka se ne sećaju kada je bio pun. Da Zvezdini navijaci ne dodju na derbi ne bi znali kako izgleda donekle pun stadion. Ah da , oni ne prate fudbal , selfi isfolirane breskvice samo košarku prate i pucaju selfije, oni su feeeeensi njima je teško da dolaze na stadion , šta ako padne kiša pa im pokvari frizuricu i gel iz kose , ili im stradaju manikirani nokti i fensi odelo se pocepa na starim stolicama. Samo pun stadion tera upravu ali to je misaona imenica za vas.
d

dr finansija

pre 17 dana

kmeeek kod nas su neredovne plate i ostale beneficije neredovne ,vasi navijaci sa im nemaju problem pa redovno dolaze i pozivaju takve ko ti jer od prodatih karat a imaju procente
K

Kalabasas

pre 17 dana

Koja serija A pa on ne moze u holandiju ,belgiju...bolonja ozbiljna ekipa...sad ce on kod samroka
D

Darko1193

pre 17 dana

Nece dat stanojevic da se vrati on vise voli ove koji oSecAju klub kao kovac i romanic, tako da očekujete jos puno zvezdasa koji ce sa zadovoljstvom da uniste partizan i posle derbija da slave sa ljubiteljima litijuma sa severa i njihovim vodjom
D

Deyan X

pre 17 dana

Kakva Uprava, takvi i transferi. Nista me ne cudi. Cekali su minut do 12, i nista nisu uradili sem sto su sacekali da i 12h prodje... i sad je situacija daj sta das.... UPRAVAAAA NAPOLJEEEE !!!!!! UPRAVA NAPOLJEEEEE...
G

Gost726268

pre 17 dana

Do kad moraju da dovedu štopera da bi na vreme bio registrovan za evropsku Ligu Bekija Bekića?
G

Gostgost

pre 17 dana

Pa zar taj supertalenat, sasvim slucajno na silu izguran u reprezentaciju sa 0 minuta na terenu u Italiji da se vec vrati? To se te Partizanove prodaje u lige petice. Ilic ce da bude novi Sveta.
L

Laker

pre 17 dana

Kad je on uguran u reprezentaciju? Odradio 1 trening i poslat za U21, dok Erakovic ide na SP, S. Mitrovic redovno pozivan i igrao u ligi nacija, sada na EP 3igraca i evo ponovo Ilic cetvrti golman hahahahaha.. kad navijaci zvezde krenu pricati da se guraju partizanovi igraci ovo nema nigde.. Ovaj isti GostGost je govorio da je Erakovic bolji igrac od Pavlovica a njega niko ziv nece pa otisao u Gazprom a evo Pavlovica u Milanu odma gol i tim kola.
S

Svilar97

pre 17 dana

Sveta bolji stoper od Erakovica, sad ce igrati Evropu ovamo i da je iz zvezde redovno bi ga zvali u rep ali jbg nije
@

@Svilar97

pre 17 dana

Zvezda se piše sa velikim Z
G

Gostgost

pre 17 dana

@Svilat - Sveta je bolji od Erakovica samo u grobarskoj paralelnoj realnosti. @Laker - Ilic je morao da igra za seniore, da upise nastup radi prodaje.
G

Gostgost

pre 17 dana

@Laker - sad sam procitao ceo tvoj komentar. Pavlovic odmah gol i dva kiksa za dva primljena gola. Rekao sam ti vec, brze ce on na tribine nego sto je dosao u Milan. A i tamo je dosao preko menadzerske veze, kao i u svaki tim do sad, nikad zbog kvaliteta nije otisao dalje. Monako je srecom brzo prepoznao da je pogresio, videcemo koliko ce Milanu da treba. A sto se Erakovica tice, naravno da je daleko bolji igrac od Pavlovica, iz mnogo razloga. Stefan Mitrovic je pozvan treci put sada, ali je on za razliku od Ilica vec igrao u Veroni u rotaciji cele prosle polusezone. Tako da bas nije isto. Sto se tice golmana Ilica, koga bi ti umesto njega? Kljajica, Stojketa bez pasosa? Cinjenica je da je sledeci u redu.
S

Sima Arauho

pre 17 dana

Prvo da pitamo ser Samroka jel mozemo da vratimo Ilica?!Jel to igrac po njegovom ukusu?
@

@sima

pre 17 dana

Ma straaasan igrac 🤣🤣🤣
M

Mitrandir

pre 17 dana

Kako naši klubovi ispevaju da prevare strance sa ovim panjevima ko što su Ilić i Marković meni ostaje misterija.
G

Gostgost

pre 17 dana

Menadzerski dogovori. Ja ti dovedem igraca, ti ga platis zvanicno 500k, kazemo svima da je dva miliona, podelimo ostatak para, i cao. Ako jos on nesto vredi, super, ako ne, idemo dalje, ispocetka.
l

lzzzr

pre 17 dana

Razigravanje Ilica je glupost, treba pustiti Nikolu Simica koji ima 17godina i redovno igra dobro u mladoj rep, zasto ga ne baciti u vatru?
N

Navijac1133

pre 17 dana

Isto vazi i za Dusana Jovanovica, njih 2 bi trebalo forsirati, ako ne prodamo nekog mladog igraca do naredne godine nema leba od nas
@

@Navijac

pre 17 dana

Scouting, ti li si? Opet agitujes za brata, rodjaka...
@

@1133

pre 17 dana

Opet ovaj lobira za Jovanovica, koji moze samo na svadbi da igra... 🤣🤣🤣
H

Heyy

pre 17 dana

Bogdan Kostic takodje
P

Penaj

pre 17 dana

Nikola simic je umro ima 10 godina