Partizan dovodi reprezentativca Hondurasa za 500.000 dolara

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.06.24. | 12:08

Kervin Arijaga stiže u Humsku iz Minesote

Partizan je pojačao odbranu dolaskom štopera Nihada Mujakića, a uskoro će Aleksandar Stanojević dobiti kapitalno pojačanje u veznom redu. Telegraf prenosi da će uskoro ugovor sa crno-belima potpisati Kervin Arijaga (26), reprezentativac Hondurasa koji trenutno brani boje MLS ligaša Minesote.

Arijaga stiže u Humsku na insistiranje Aleksandra Stanojevića, pošto je defanzivni vezista bio želja temperamentnog stručnjaka dok je radio u turskoj Konji. Za usluge Kervina Arijage Partizan će Minesoti platiti 500.000 dolara u tri rate.

Izabrane vesti

Gledajući osnovne paramtre Arijaga bi trebalo da bude zamena za Denila Kastilja. Radi se o korpulentnom vezisti, visokom 190 centimetara, koji je pre izvesnog vremena bio na meti nemačkog Kajzerslauterna i pojedinih turskih klubova.

Partizan je brzo dogovorio finansijske uslove sa Minesotom, ali je amrički klub želeo da Arijagu zadrži do kraja takmičenja, tačnije do 20. jula. Međutim, Stanojević je insistirao da Arijaga dođe u Evropu što pre, kako bi bio na pripremama Partizana tokom boravka u Sloveniji.

Pre Minesote novi član Partizana je branio boje Platensea i Maratona u rodnoj zemlji, a prošao je i sve reprezentativne selekcije Hondurasa.


tagovi

Aleksandar StanojevićKervin Arijaga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara