Partizan dobija 5.000.000 za Pavlovića i zadržava ga do kraja sezone

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.08.19. | 17:45

Javio se kupac iz Rima

Ni Juventus, ni Benfika, već - Lacio!

Partizan će supertalentovanog štopera Strahinju Pavlovića najverovatnije prodati kupcu iz Rima, koji je ponudio gotovo iste uslove kakve je uprava kluba iz Humske 1 i tražila. Ništa još nije gotovo, ali je jako blizu realizacije. Ostalo je da se ugovore još neki detalji transfera, ali Pavlović će u budućnosti nositi dres Nebeskoplavih sa Olimpika. 

Izabrane vesti

Kako saznaje MOZZART Sport, crno-beli su u pregovorima sa ljudima iz Rima tražili 5.500.000 evra, ali su ubrzo dobili odgovor - može 5.000.000 evra i da Pavlović ostane na pozajmici do kraja sezone. Ovo je praktično idealan scenario za sportski sektor osvajača srpskog Kupa, pošto neće morati da traži prinudno rešenje na ovoj, delikatnoj poziciji do narednog leta, a dobiće i dovoljno finansijskih sredstava za bezbrižno funkcionisanje kluba u narednom periodu.

Podsetimo, Strahinja Pavlović je na kraju prošle sezone bio jako blizu prelaska u Juventus, ali se taj posao u međuvremenu izjalovio. Kasnije se u priču uključila Benfika, ali je više faktora kočilo realizaciju transfera. Prvo, činjenica da je Benfika nudila samo 4.000.000 evra, dok je Pavlović tražio platu od 1.000.000 evra, što su na Lužu smatrali previsokom sumom. Osim toga, Pavlović je odbio da igra za B tim Benfike, pošto je standardan prvotimac Partizana. 

Partizan je na početku prelaznog roka tražio 6.000.000 evra za Pavlovića, a na kraju će završiti s vrlo dobrim poslom. 

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara