Partizan blindirao talentovanog Čačanina: Bogdan Kostić 2027!

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.10.24. | 15:55

Reč je o jednom od najtalentovanijih krilnih igrača u zemlji

Kada je promovisan na funkciju sportskog direktora Partizana Ivica Iliev je javno obećao da će učiniti sve što je u njegovoj moći da poboljša koordinaciju između omladinske škole, razvojnog tima Teleoptika i seniorske ekipe. Brojne mlade igrače ispustio je Parni Valjak prethodnih sezona, izgubivši mogućnost da igrački i finansijski profitira. Dovoljno je navesti primer Matije Popovića, pa i Milana Aleksića koji je otišao u Radničkim i dobrim igrama obezbedio transfer vredan preko tri miliona evra.

Imaju u Partizanu prečih briga, ali su odlučni u nameri da najtalentovanije igrače omladinske škole ostave u matičnom jatu. Tome u prilog i današnja vest iz Humske: profesionalni ugovor sa Partizanom potpisao je talentovani Čačanin Bogdan Kostić. Njemu je prethodna ugovorna obaveza sa klubom iz Humske isticala u januaru, što znači da je mogao bez obeštećenja da napusti sredinu.

Izabrane vesti

I pored brojnih ponuda klubova koji su čekali šansu da ugrabe mladog fudbalera bez novca i za razliku od nekih ranijih slučajeva, gde su mladi igrači “bežali” iz Humske u inostranstvo, Kostićeva porodica i agenti odlučili su da je za njega najbolje da nastavi da se razvija u Partizanu.

Procena sportskog sektora je bila da je momak rođen 2007. godine zaslužio da stavi potpis na novi, trogodišnji ugovor. To je zvanično uradio i danas, u prisustvu menadžera Alekse Damjanca. Bogdan Kostić je rođen u Čačku, ali je od 2021. godine stanovnik crno-bele strane Topčiderskog brda. Prošao je sve mlađe selekcije i istakao se na pozicijama ofanzivnog veznog i desnog krila.

Talenat je demonstrirao i u mlađim reprezentativnim selekcijama. Za kadetsku reprezentaciju je odigrao 15 mečeva i postigao sedam golova. Veruju svi u Humskoj da će se Bogdan Kostić vrlo brzo nametnutiti i šefu stručnog štaba seniorskog tima Savi Miloševiću.


tagovi

Aleksa Damjanac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara