Partizan blindira bokove: I Lazarević je crno-beli

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.24. | 19:06

Posle Đurđevića, crno—beli dogovorili transfer Lazarevića iz Vojvodine

Ne jednog, nego dvojicu desnih bekova dobiće trener Partizana Aleksandar Stanojević najkasnije do ponedeljka. Posle uspešnih pregovora sa Voždovcem oko kupovine Vukašina Đurđevića, srpski vicešampion uspeo je da ulovi još jednog desnog beka. Ovog puta mnogo iskusnijeg.

Prema saznanjima Mozzart Sporta ugovor sa Partizanom u ponedeljak trebalo bi da potpiše Milan Lazrević, doskorašnji član Vojvodine.

Izabrane vesti

Tačno je da je Vukašin Đorđević već dogovoren, ali su čelnici i članovi stručnog štaba crno-belih iskoristili mogućnost da desni bok ojačaju iskusnijom opciju. Milan Lazarević je već dugo prisutan u elitnom srpskom fudbalu. Prošle sezone u dresu Vojvodine zabeležio je 39 utakmica, postigao jedan gol uz četiri asistencije. Pre dresa novosadske Stare Dame, Lazarević je igrao za Radi novosadski Proleter. Ima i internacionalno iskustvo pošto je boravio u Lijepaji.

Veruju u Humskoj da će im Milan Lazarević pomoći u mečevima visokog rizika, posebno u Evropi. Procena je da i pored talenta mladom Vukašinu Đurđeviću nedostaje prakse u utakmicama visokog intenziteta. A baš takvu čeka crno-bele protiv Dinama iz Kijeva.

Lazarević se u karijeri oprobao i kao levi bek. Ali je jasno da će predstavljati konkurenciju Aleksandru Filipoviću i Vukašinu Đurđeviću na desnom boku. Probao je Stanojević na tom mestu i Natana De Medinu, ali je primarno štoper.

Partizan su u ovom prelaznom roku zvanično pojačali Mujakić, Jurčević, Ariaga, Zubairu, Đorđe Jovanović. Očekuje se dolazak još jednog igrača u veznom redu, pošto su pregovori sa TSC-om oko Ifeta Đakovca propali.


tagovi

Milan LazarevićVukašin Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara