Komentari na vest

Partizan bez treninga u Belgiji, Duljaj menja Stanojevića protiv Genta

c

commando121

pre gotovo 3 godine

Ovo je dlična vest, pošto trener Partizana pojma nema da vodi inostrane utakmice, pogotovo gostovanja, od kad se vratio loši smo bili i protiv onih Slovaka(pobedili) i Sočija(odigrali tamo x) i Santa Klare(izgubili) i prethodne sezone je očaj bio kad smo ispali od Belgijanaca tamo u prvom poluvremenu do ulaska Sume. Eto Duljaja, koji može pomoći da se ovi pobede.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Jeste druze u pravu si,ali to je uvek tako protiv jacih protivnika,kad su na terenu zajedno Zdjelar i Scekic.Tako je bilo i u prvom poluvremenu protiv Sarloe,koje ti pominjes.Stanoje nikako da shvati da umesto borbenosti,taj sastav igra povuceno,a Scekic nema kvalitet za igru u polju.Jadni su oni koji misle da je igrac koji odbije nekoliko lopti na utakmici,dovoljan kvalitet za Partizan.Eto juče smo nazalost sticajem okolnosti zbog povrede Zdjelara,videli i Jojica i Natha na pozicijama zadnjeg i centralnog veznog,a ispred njih Pantić.Ne mislim da je bilo nesto posebno,ali ni nista lose.Pre svega i zato sto su mozda prvi put igrali u toj postavi.Iskren da budem ja mislim da je to i mozda najjača postava na sredini,uz mozda Markeca na ofanzinom.Obrni okreni,ako se oporavi Zdjelar,za Scekica po meni nema mesta ni na klupi.Takodje ni za Miljkovic i Lolu.Sta ce Miljkovic da zauzima mesto,jer ako zatreba Celavi moze da zameni Zivkovica.
I

Igor78

pre gotovo 3 godine

A šta bi na tom jednom treningu uradili što nisu do sada? Znaju sve o timu, igrali su pre 10 dana, treba da izađu sveži na teren i da odigraju kako dolikuje a ne kukavički i bez ideje i energije.