Paratići: Miha je ratnik, sada smo dobili novu potvrdu; bio je vrlo blizu Juventusa

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.12.19. | 15:04

Sportski direktor Stare dame hvali srpskog trenera sa kojim je dobar prijatelj

Pričao je već Siniša Mihajlović o situaciji u kojoj je pre nekoliko godina mogao da postane trener Juventusa. Sportski direktor Stare dame Fabio Paratići potvrdio je sve ovo, a iskoristio je priliku da pruži podršku sadašnjem treneru Bolonje u borbi za teškom bolesti.

Kaže Paratići da je odahnuo kada je video da je Miha opet na klupi Bolonje.
"Bilo je jako lepo videti ga na klupi. Laknulo mi je. Prijatelj sam sa njim, veoma dobar prijatelj. Priznajem, bio je jako, jako blizu prelaska u Juventus, iako vam ne kažem kada", rekao je Paratići.

Izabrane vesti

Mihajlović je ostao na klupi Bolonje iako je ranije ove godine objavio da se bori sa leukemijom.
"On je ratnik, to sam već znao. Sada sam dobio novu potvrdu svega toga", rekao je Paratići.

I ovoga leta se pominjalo da bi Mihajlović mogao da sedne na klupu Juventusa, a tom prilikom kada je odgovarao na pitanja novinara pomenuo je da je bio blizu prelaska u Staru damu pre četiri - pet godina.
"Juventus me je zvao - pre pet godina. Naš posao trenera podrazumeva stalno sazrevanje, napredovanje, mukotrpan rad i širenje znanja. Morate i da pratite trendove u fudbalu i nove tendencije tako da sam drugačiji trener danas nego što sam to bio pre pet godina. Rođen sam spreman...", rekao je tada Siniša Mihajlović.

Sada je Paratići potvrdio tu vest i usput uputio reči podrške Mihi.

Pritom je objasnio zbog čega je izbor kluba pao na Mauricija Sarija.
"Prethodnih godina nas je napadao sa Napolijem i osetili smo na svojoj koži koliko je dobar. Potom je igrao odličan fudbal u teškom okruženju kakva je Premijer liga. Nije lako tamo biti stranac. Završio je kao treći i osvojio je Ligu Evrope. Miks tih stvari doveo nas je do toga da ga smatramo idealnim kandidatom za Juventus", rekao je Paratići.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara