Jusufa Mukoko (©Reuters)
Jusufa Mukoko (©Reuters)

Pao dogovor! Mukoko pristao na manju platu, Betis dostavio ponudu Borusiji

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.08.24. | 00:47

Još nije sve utanačeno, čeka se odgovor sa Vestfalena

Polagali su velike nade u Borusiji Dortmund u Jusufu Mukoka, ali su vremenom problemi počeli da isplivavaju na površinu. Počeli su u Nemačkoj da čeprkaju po prošlosti, da mu broje godine, a onda je i talentovani napadač digao nos. Zahtevao je da mu plata bude 10.000.000 evra ili ništa od produžetka. Završio je na transfer-listi.

Milioneri su odlučili da ga prodaju ili pošalju na pozajmicu, ali da otkup bude obavezan. Jusufa Mukoko je preferirao Marselj, međutim, na Velodromu, ipak, nisu rešili da se opklade na njega. Nisu bili spremni da sve troškove preuzmu na sebe i posao je propao. Priliku je video Betis i odlučio da je iskoristi. Dogovor je pao!

Izabrane vesti

Klub iz Andaluzije je pronašao zajednički jezik sa Jusufom Mukokom, javlja dobro obavešteni Florijan Pletenberg. Postigli su usmeni dogovor, čak je napadač voljan da načini ustupak i pristane na smanjenje plate. Trenutna mu je 6.000.000 evra bruto.

Mogao bi Betis dobro da prođe, ali potrebno je da dobije zeleno svetlo sa Vestfalena. Dostavio je ponudu, no još nije sve utanačeno. Čeka se odgovor Borusije Dortmund. Ono što je poznato jeste da finalista Lige šampiona iz prošle sezone očekuje da na ime kompenzacije dobije oko 15.000.000 evra.

Borusija Dortmund čak ni Marselju nije pravila problem oko toga kada će platiti, dolazila je u obrzir pozajmica sa obaveznim otkupom. Olimpik više nije pretnja klubu sa Benito Viljamarina, kao ni Lil, neće mu francuski timovi pokvariti posao, ali bi mogao – Notingem Forest.

Sasvim moguće da će na Vestfalenu malo pričekati pre no što daju konačan odgovor Betisu.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024BetisBorusija DortmundJusufa Mukoko

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara