Petrov preuzima inicijativu

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.04.20. | 09:44

Preko 100 mečeva danas u stonom tenisu

Pošto fudbala ima samo u tragovima, poslednjih nedelja smo se uglavnom fokusirali na stoni tenis, koji se gotovo bez prestanka igra širom Rusije, Ukrajine i Češke. Svakodnevno je na programu preko stotinu duela, a minulih sedmica zajedno smo ispratili najzanimljivije susrete.

SVI DANAŠNJI STONOTENISKI MEČEVI

Izabrane vesti

Danas pažnju usmeravamo ka Rusiji, gde se u okviru Pro lige sastaju Danil Andrejev i Vladimir Petrov (12.30). Od poslednjih nekoliko učešća u Pro ligi Andrejev se pokazao dobro 20. aprila, kada je uspeo da pobedi tri meča. Tokom jučerašnjeg dana u sviju korist je rešio samo jedan susret, što svedoči da nije baš u dobrom momentu. Danas ga očekuje dvoboj sa Petrovim, sa kojim tradicionalno ne prolazi dobro. Samo jedan od šest međusobnih mečeva Andrejev je napustio nasmejan.

Vladimir Petrov je juče naizmenično pobeđivao i gubio. Posle niza trijumfalnih dvoboja sa Andrejevim, Petrov je izgubio poslednji meč (11-13, 11-4, 11-9, 9-11, 10-12). Bez sumnje, Vladimir će pokušati da ponovo preuzme inicijativu.

Dakle, u pet od šest ličnih sastanaka u aprilu Petrov je pobedio, a forma mu je takva da je slavio na dva od proteklih pet mečeva u Pro Ligi. Na račun Andrejeva idu tri pobede u prethodnih pet duela ovog takmičenja.

NAJBOLJE RANGIRANI RUSKI IGRAČI:

KOMPLETNU RANG LISTU POTRAŽITE OVDE.

FotoReuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara