Erik ten Hag i Džejdon Sančo (©Reuters)
Erik ten Hag i Džejdon Sančo (©Reuters)

Palo pomirenje na Old Trafordu: Ten Hag i Sančo zakopali ratne sekire

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.24. | 23:37

Engleski fudbaler prvi put posle deset meseci i svađe sa trenerom trenirao sa ekipom

Činilo se da drugog rešenja nema, da će Džejdon Sančo posle nesuglasica sa Erikom ten Hagom morati da napusti Mančester Junajted. Međutim, glavna vest ovog petka na Ostrvu je da su holandski stručnjak i englesko krilo izgladili odnose i da će momak iz Londona dobiti drugu šansu na Old Trafordu.

Engleski mediji pišu da su Ten Hag i Sančo tokom ove nedelje obavili prijatan razgovor o svemu što se dogodilo tokom prošle sezone i mada nema indicija da je 24-godišnji fudbaler uputio izvinjenje holandskom stručnjaku, njih dvojica odlučili su da zakopaju ratne sekire.

Izabrane vesti

Ovakav epilog najavio je Ten Hag još početkom maja izjavivši da su u procesu razrešenja situacije. Ipak, od njegovog povratka iz Dortmunda evropski mediji su nedeljama unazad spekulisali o Sančovom potencijalnom odlasku iz kluba. Ipak, nakon pozitivnog razgovora koji je obavio sa Ten Hagom, bivši fudbaler Mančester Sitija danas je po prvi put posle deset meseci trenirao sa ostatkom ekipe.

Podsetimo, do svađe između Ten Haga i Sanča došlo je u septembru prošle godine posle poraza od Arsenala (3:1) kada je holandski stručnjak izjavio da Džejdona nije bilo u protokolu jer na treninzima nije bio dovoljno dobar, na šta je krilni fudbaler odgovorio kako je on 'već dugo žrtveni jarac' i zamolio navijače da 'ne veruju svemu što pročitaju'.

Od tada se Sančo nijednom nije našao u protokolu do kraja kalendarske godine i za to vreme jeo i trenirao odvojeno od ostatka tima, da bi početkom januara otišao na pozajmicu u Dortmund i zaigrao onako kako ume. Borusija je tada želela da ga otkupi, nedavno se javio i Juventus, ali je Junajted cenom od oko 45.000.000 evra odbio sve zainteresovane klubove, a posle razgovora koji je obavio sa Ten Hagom ostaje da se vidi hoće li povremeni engleski reprezentativac uopšte napuštati Old Traford.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024Erik ten HagDžejdon SančoMančester Junajtedtransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara