Twitter: @ahliqat
Twitter: @ahliqat

Pali potpisi u Dohi: Jevtović na dve, Eze Frajdej na jednu godinu

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.07.21. | 00:20

Obojica igrača su bili želje novog trenera Nebojše Jovovića

Dan za potpise u Dohi. Katarski Al Ahli zvanično je promovisao dvojicu igrača, koji su vro dobro poznati ovdašnjoj javnosti. Nekadašnji prvotimac Partizana Marko Jevtović stavio je paraf na dvogodišnji ugovor sa novim klubom, dok je bivši prvotimac Rada, Napretka i Mladosti iz Lučana, Patrik Eze Frajdej stavio paraf na jednogodišnju saradnju.

Obojica igrača su bili želja novog trenera Nebojše Jovovića, a kao što je već poznato Jevtović će u prvoj sezoni inkasirati 600.000 evra, a u drugoj 800.000.

Izabrane vesti

Jevtović je ponikao u Zemunu, potom je igrao za Srem iz Jakova, bio je član i Dinama iz Moskve, a pre Partizana igrao je za Hajduk iz Kule i Novi Pazar. Dobre partije, tokom tri godine u Partizanu, promovisale su ga čak i reprezentativca Srbije u januaru 2017. godine. Iz Humske je na leto 2018. godine otišao u Konju za 500.000 evra, a u Al Ahli je stigao kao slobodan igrač.

Eze Frajdej je posle Srbijee igrao u Emiratima, Saudijsko Arabiji, Turskoj, Poljskoj i Albaniji. Prošle sezone je postigao 18 golova za Kukeši. Detalji njegovog ugovora nisu poznati, ali se zna da je Al Ahli albanskom klubu platio obeštećenje od 150.000 evra.



tagovi

letnji prelazni rok 2021Marko JevtovićPatrik Eze Frajdej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara