Pakleno zagrevanje, pa tehničko-taktička priprema: Zvezda spremna za Arku (FOTO i VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.01.20. | 19:15

Crveno-beli spremni za start serije pripremnih mečeva za prolećni deo sezone

Fudbaleri Crvene zvezde su se na drugom treningu današnjeg dana u Antaliji bavili pripremom sutrašnjeg meča sa Arkom na glavnom terenu hotela Regnum. Za prvi deo pripreme bio je zadužen kondicioni trener Federiko Panćini, koji je ekipu prvo zagrejao u fitnes centru Regnuma, a potom dodatno na samom terenu, posle čega je dirigentsku palicu preuzeo šef struke Dejan Stanković.

On je zajedno sa svojim saradnicima odradio sa igračima tehničko-taktičku pripremu meča, koji je na programu sutra od 15.30 časova, uz direktan prenos na TV Zvezda, Arena Sportu i Jutjub kanalu srpskog šampiona.

Izabrane vesti

gallery

Taktičkim delom treninga sa jedne strane dirigovali su Dejan Stanković i Nebojša Milošević, a sa druge Miloš Milojević i Nenad Milijaš. Intezitet prvog današnjeg treninga je bio izuzetno visok, radilo se pre svega na kondiciji, pa je igračima izuzetno prijala sama igra na teren, što se videlo kroz raspoloženje.

Na kraju treninga, u skraćenom polju, Dejan Stanković je pojačao ritam svojim polenima i svojim savetima i komentarima dodatno uticao na motivaciju svakog od njih, ali i više nego pozitivnu energiju. Crvena zvezda od sutra zvanično ulazi u ritam utakmica, koje bi trebalo da daju konačnu sliku ekipe za prolećne mečeve. Potom slede okršaji sa Vardarom (29. januar, 15.30), Ludogorecom (1. februar, 15.00), Celjem (2. februar, 15.30), Dunajskom Stredom (5. februar, 15.00) i Aktobeom (6. februar, 15.00). Start prolećnog dela sezone zakazan je za 15. februar i utakmicom sa Čukaričkim na Banovom brdu.

Foto: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara