Jo (©Starsport)
Jo (©Starsport)

Paket Radničkog pred polazak u Bugarsku: Uz Stjuarta stiže i Jo

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 16:08

Korejski vezista, koji je prethodne sezone nastupao za Novi Pazar kao pozajmljeni fudbaler Fenerbahčea, novo je pojačanje Nišlija

Niški Radnički, dan pred polazak u Bugarsku, na centralnu fazu priprema za novu sezonu, dobio je dva zvučna pojačanja identičnog pedigrea. Reč je o stranim fudbalerima, koji već imaju iskustvo igranja u Mozzart Bet Superligi, gde su nastupali kao pozajmljeni igrači, a sada ih Radnički otkupljuje i dovodi na ugovore od po dve godine.

Za Trivantea Stjuarta je Mozzart Sport već pisao, napadač Javora u prethodnoj polusezoni dolazi iz Salernitane, posao je definitivno završen i povremeni reprezentativac Jamajke trebalo bi da sutra sleti u Sofiju i priključi se novim saigračima u Banskom. A uz njega, Nišlije će pojačati i Jin Hong Jo, korejski internacionalac, koji je prethodnu sezonu proveo u Novom Pazaru kao pozajmljeni fudbaler Fenerbahčea.

Izabrane vesti

Zanimljivo, jedini gol u dresu Pazaraca, ovaj 20-godišnji centralni vezista postigao je upravo na Čairu i bio je vredan pobede nad Radničkim u 15. kolu šampionata Srbije. Jo bi sutra trebalo da krene sa ekipom ka Bugarskoj, a očekuje se da niški klub vrlo brzo ozvaniči ove transfere i njihove detalje.

Podsetimo, Radnički su prethodno pojačali dosadašnji golman Kolubare Dejan Stanivuković i bivši krilni napadač Javora Radivoj Bosić. Očekuju se potpisi i nekih mladih igrača, pre svih Dušana Pavlovića, dosadašnjeg štopera TSC-a, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Zemunu, a našao se u startnoj postavi u prvoj pripremnoj utakmici u petak protiv Radničkog u Kragujevcu (3:0 za domaćina).

Ne računajući igrače kojima je istekao, ili je sa njima sporazumno raskinut ugovor, izlaznih transfera ovog leta nije bilo, a u rukovodstvu kluba ističu da ih u ovom momentu ni ne planiraju, odnosno da, uz još jedno pojačanje na poziciji defanzivnog veznog, sa kadrom kojim trenutno raspolažu žele da sačekaju početak prvenstva i duel sa Čukaričkim na Banovom brdu za tri nedelje.


tagovi

FK Novi PazarRadnički NišMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara