Ozbiljno je - Ander Erera i PSŽ

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.03.19. | 11:17

U igri četvorogodišnji ugovor, 173.000 evra nedeljno

Engleski i španski mediji su pokrenuli priču, a uvek dobro obavešteni RMC Sport daje potvrdu: Ander Erera je blizu prelaska iz Mančester Junajteda u Pari Sen Žermen. Isti izvor čak iznosi i detalje i piše da bi Erera mogao da potpiše četvorogidšnji ugovor sa Svecima.

PSŽ je blizu dovođenja prvog velikog pojačanja za leto. Pregovori su u odmakloj fazi. Čak iako dogovor nije kompletiran, obe strane su veoma optimistične da će se sve pozitivno završiti. Pregovara se o četvorogodišnjoj saradnji.

Izabrane vesti

Kako je pisalo San, a potvrdu izdala Marka, Parižani su ponudili Ereri čak 173.000 evra nedeljno što je ponuda koja se teško odbija. Poređenja radi, Erera trenutno ima 86.000 evra mesečno, a pominjalo se da bi mu Junajted ponudio u novom ugovoru 110.000 evra. To je i dalje značajno manje od onoga što mu nudi PSŽ.

Veoma je bitno istaći da će fudbaler Mančester Junajteda biti slobodan na kraju sezone, a ovo ime je na sto doneo Antero Enrike, što je znak da će se možda ovaj sportski direktor pitati za transfere i za sezonu 2019/2020.

Erera nije igrao protiv Pari Sen Žermena u revanšu, ali je zato pod komandom Ole Gunara Solskjera važan šraf u igri u Premijer ligi. Od decembra je odigrao 14 premijerligaških utakmica, mada je imao i povredu kuka koja ga je malo usporila. Ukoliko Španac odluči da završi svoje na Old Trafordu, zameniće dres Junajteda PSŽ-ovim posle pet godina igranja za Crvene đavole.

Podsetimo, pregovori Mančestera s Ererinim agentom vode se već godinu dana. Ranije je Junajted nudio samo kratkoročnu varijantu. Sada se pominjao trogodišnji ugovor, ali PSŽ se umešao i to baš ozbiljno. Mogao bi lako umesto novog ugovora s Đavolima, Erera da se odluči za Park Prinčeva.

Foto: Star Sport


tagovi

Ander Erera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara