Oven ne daje šanse Zvezdi, Nikolas predviđa 3:0 za Totenhem i 1:1 u Humskoj

Vreme čitanja: 3min | uto. 22.10.19. | 10:47

Ostrvske legende uverene u laganu pobedu Totenhema

Srpsko-engleski fudbalski okršaj nije u fokusu ostrvske javnosti toliko kao mečevi Mančester Siti – Atalanta ili Ajaks – Čelsi. Ipak, zbog krize u kojoj se nalaze Totenhem i Mančester Junajted, njihovi mečevi protiv Crvene zvezde i Partizana će privući više pažnje nego što bi to bio slučaj da su engleski timovi u dobroj formi.

Pogotovo se to odnosi na gostovanje Crvene zvezde u Londonu jer se domaći trener Maurisio Poketino nalazi pod pritiskom zbog slabih rezultata.

Izabrane vesti

CRVENI KARTON NA MEČU - 4,00; PADA GOL U PRVIH 10 MINUTA - 3,40; POGODAK IZ PENALA - 3,00!

Legende ostrvskog fudbala Majk Oven i Čarli Nikolas koji danas rade kao analitičari na televizijama su dali svoje prognoze. Oven očekuje laganu pobedu Totenhema jer ne veruje u kapacitete Crvene zvezde.
“Spursi su primili devet golova u dve utakmice iako su uspeli da osvoje bod. Ne zaboravimo da su prošle sezone imali samo bod posle tri kola a da su ipak dogurali do finala. Crvena zvezda je izgubila sva četiri gostovanja u Ligi šampiona do sada uključujući i ono na Enfildu koje sam gledao. Totenhemov bilans na novom stadionu u poslednjih deset utakmica je sporan jer imaju samo tri pobede, ali sada im je pobeda neophodna ako hoće da preokrenu sezonu. Verujem da će proraditi protiv Srba i da će to uraditi u stilu”, kaže Majk Oven.

POGODAK KEJNA - 1,60; PAVKOV DAJE GOL - 5,50! HET-TRIK NA MEČU - 10,0!

Arsenalova i Seltikova legenda Čarli Nikolas je prognozirao čak i tačan rezultat - 3:0 za Totenhem.
“Totenhem mora da pobedi. U prošlom kolu su imali sreće protiv Votforda jer ono nije bio gol Dele Alija. Poketino je napravio sedam izmena u sastavu što nikada ranije nije uradio i nije dobio reakciju kakvoj se nadao. Očigledno je da Vertongen i Aldervajreld više ne žele da budu tamo. Klub im nije ponudio adekvatne ugovore što znači da ih je pustio niz vodu. Deni Rouz je u sličnoj situaciji. Sve to doprinosi disfunkcionalnosti u timu. Hjong Min Son im garantuje brzinu na lopti i bez nje. Po mom mišljenju bi uvek trebalo da igra u špicu uz Kejna. Crvena zvezda će sigurno imati prstojnu podšrku na stadionu što će biti čudna situacija, ali verujem da će Totenhem iskaliti bes”, rekao je Nikolas.

SON DAJE GOL I TOTENHEM POBEĐUJE - 2,80; MARIN DAJE GOL I ZVEZDA POBEĐUJE - 50,0!

On je prokomentarisao i gostovanje Mančester Junajteda u četvrtak protiv Partizana.
“Ovo je još jedna teška utakmica za Mančester Junajted. Protiv Liverpula su odigrali 'murinjovski' i ne sećam se Mančester Junajteda ni u najgorim vremenima da je ispucavao loptu po 50 metara da bi predahnuo nekoliko sekundi. A na kraju, umalo da pobede ‘ružno’. Marsijal je spreman i mislim da će početi iako je Rašford odradio dobar posao protiv Liverpula. Solskjer će se vratiti na odbranu sa četvoricom ali je probolem što vezni red ne može da zadrži loptu. Mektomini i Fred se trude ali ne mogu da prenesu loptu. Biće ovo još jedna čudna noć za Mančester Junajted, a 1:1 bi bio pristojan rezultat za njih što dovoljno govori u kakvoj su situaciji”, rekao je Nikolas


 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara