Komentari na vest

Ova Španija ne unosi strah u kosti, krila prvi put startuju u zvaničnim utakmicama

k

kdsb

pre oko 2 sata

Ovaj Zdekjar ce im biti nocna mora u veznom redu :)
Z

ZV

pre oko 2 sata

Ne, nego ćemo mi da pobedimo....Ovog Saragosu sam gledao protiv Barse,pakao od igrača. Samo neka se bore kao u prvom meču, pa šta bude bude.
V

Vdusan

pre oko 3 sata

Ja mislim da će našima biti veliki šok da igraju na travi, nenormalno odskače lopta, trenirali su na Čairu, igrali u Leskovcu, i lopta je ostajala na mestu gde padne… U ovim nenormalnim uslovima, moramo da prilagodimo taktiku.
B

Benito

pre oko 3 sata

Budite posteni, prije Eura niko nije znao igrace Spanije i niko ih nije stavio u prvih 5 favorita jer su vam mozgovi isprani Premier ligom (posebno Srbima i to Srbijancima). Isto kao sto sad ne znate ove. Spanija ima 17 reprezentacija koje bi igrale makar 1/2 svjetskog ili evropskog prvenstva. To je Spanija.
S

Slucajno

pre oko 3 sata

Sam ti minus dao premijerligoljupci najgori ljudi a liga im je presmesna
N

Necca

pre oko 2 sata

Stekao sam utisak da niti si Srbin, niti si iz Srbije. Zasto bi te onda zanimala reprezentacija Srbije? Ako te zanima Spanija, mozes da komentarises na spanskim portalima… Dosao si da spocitavas koga koja liga zanima i ko koliko zna sastave. Evo ja ne znam sastav Spanije od kad Pike i Inijesta ne igraju, pa me nije sramota, nisam fanatik ni fan niti jedne lige.
P

Palmer

pre oko 4 sata

Tako sam i ja opalio 30 soma na dvojku kada se igralo u Beogradu, kvota 1.80, a svi znamo kako se to zavrsilo. Tada sam shvatio da je debilno rizikovati toliku svotu novca za neki dobitak koji ti svakako nece promeniti Bog zna sta u zivotu, vise mozes da izgubis nego sto mozes da dobijes, a ocigledno se nikad ne zna sta moze da se desi.
?

??

pre oko 3 sata

Tako je. Skroz je suludo ulagati toliko para jer sigurica ne postoji. Najbolje je uliziti malo para na tiket npr. 50din i napraviti kvotu da dobitak bude 100 000. Pa ako prodje prodje, ako ne prodje nemas za cim da zalis. Mozda se nekad i posreci, nema pravila
s

srka

pre oko 4 sata

Da, to je naš manir. Mi smo skloni da potcenjujemo protivnika čim ne čujemo zvučna imena. Kao da ovi koji sad dobiju šansu su neki koji su zalutali u reprezentaciju Španije, grupa gradjana, šta li ?! Evo vam samo Kukurelja, Fabijan Ruiz i Morata, pa da već bude ozbiljna frka. Izgubićemo, kako god, jer smo prestali odavno da igramo fudbal. Sve ono što nas je krasilo na početku Piksijeve ere, onaj visok presing, agresivnost, kreacija, raznolikost u ofanzivi, sve je nestalo od Mundijala, pa na ovamo. Mi smo sada tim koji liči na jednu prosečnu reprezentaciju, koja se grčevito brani i traži šansu u prekidima i tranziciji. Nema pas igre, nema protoka lopte, sa takvim pristupom, na duže staze, ne možemo da očekujemo ništa. Gledam sad sastav hrvatske reprezentacije i vidim da oni imaju selektora, za razliku od nas.
M

MarkoJE

pre oko 5 sati

Opalio sam 1 na 1000e na 1,45. Čista lova.

Bojan Urosevic

pre oko 4 sata

Ako izadju Španci sa ovaj sastav koji predviđaju Španski mediji veliko je pitanje da li će nas pobediti.
B

Belgrano

pre oko 2 sata

Bojane zaista postoji pitanje, pitam se kojom ce nas razlikom pobediti. Sa ovim sastavom sa slike mozda samo 3:0, sto bi s obzirom ko nas vodi i ko nam igra bio sasvim dobar rezultat.