Komentari na vest

Otvorena trka za potpis Baloguna: Arsenal spustio rampu na transfer u Monako, čeka se Inter

I

Internazionale Milan

pre 11 meseci

Lukaku je životinja bez mozga, prosto i tačno rečeno.
Z

Zoi

pre 11 meseci

Kada se vec naglasava ova prica oko Lukakua slobodno se moze reci da je on izigrao sam sebe. Pregovarao si sa njima iza ledja, Ok. Mi se povlacimo i to je to. Na kraju imate snimke gde kaze nikada forza juventus...sada je bez opcija i ostalo mu da ceka. Pljunuo je na sebe, mozda zavrsi medju one koji su ga rasisticki vredjali i one kojima je .... stavio u ust. Sto se tice Skamake i tu je sve jasno. Ponuda je bila 25, ne idemo preko toga i neka plati ko hoce vise. Za ovog momka ne znam, mozda se pregovara, a moda i ne jer deluje skup za italijanske okvire i ekipe. Taremi svakako nije opcija jer je u zadjoj godini ugovora, ima 31 godinu i oni traze 30 miliona, a na sve to dodaje se njegovo odsustvo dok bude igrao sa reprezentacijom Irana.
T

Trpke

pre 11 meseci

Lukaku je novi igrac Juventusa,ceka se Samo kraj prelaznog da ozvanice..
G

Gost 1999

pre 11 meseci

Sve reveno od A do Š. Svaka čast.
g

guki

pre 11 meseci

Arsenal da proda i njega i Nketiju i za te pare da dovedu bre pravog špica, ma ne mora da bude ni klasa, samo nek je gol igrač, da znaš da će dati 20 golova minimum. Makar i Mitrovića doveli. Ovom timu ne treba puno pokretan špic, sva krila su brza, ne treba špic da se spušta po loptu, svi su dobri tehničari, ne treba da se vraća u odbranu, imaju vrhunsku odbranu, plus Parti i Rajs ispred, zabetonirano. Treba im samo špic je jak, koji se ne plaši i da zna da postigne gol kad je u šansi. Inače će upropastiti šansu za vrhunsku sezonu.
И

И

pre 11 meseci

Ivan Toney bi im legao. Dovoljno.
L

LuloLulo

pre 11 meseci

To za Tonija i ja mislim i baš sam ga vidio u Arsenalu,ali ko zna u kom pravcu će njegova karijera nakon suspenzije. Da nije suspendovan, vrlo vjerovatno bi ga Arsenal pojurio. Bilo je glasina.
И

И

pre 11 meseci

Druže nije Nketia bolji od Baloguna, ali za Nketiju ne mogu da se uzmu te pare, a ovaj drugi je stavio do znanja jasno da odlazi ako nije prvi špic. Dok Nketija naravno, svestan da je igrač za timove iz donjeg dela tabele, zadovoljan je klupom u Arsenalu, dok Balogun to ne bi bio.
V

Volgin23

pre 11 meseci

Slazem se, ima i do igraca i njegovih zelja, naravno. A drzati nezadovoljnog igraca za kog mogu da se uzmu lepi novci, jasno je. Ali, ja msm da mu logika nije dobra. Jesus je sklon povredama, a sezona je jako duga. Dobijes sansu, pa se pokazes.
A

ApsolutnoJa

pre 11 meseci

Konacno imamo spica ubicu a oni bi da ga prodaju
m

moto

pre 11 meseci

E našli ste kome ćete da prodajete. Slepci iz intera su poznati kao cicije.
a

asdff

pre 11 meseci

Ja ne razumem kako je Nketia bolji od Baloguna, posebno jer je Jesus sklon povredama, bolje Nketiu da su prodali a ovog zadrzali
V

Volgin23

pre 11 meseci

I ja sam iskreno mislio da ce dobiti Balagun sansu, pogotovu posle povrede Dzesusa. Nisam ga gledao, ali verujem da je bolji od Nketije. Nije da je bas lako dati tolike golove bilo gde. I Areenalu je bas neohodan jos jedan klasican centarfor, Haverca tu stvarno ne vidim, po meni on je najbolji iza napadaca.
1

14

pre 11 meseci

Ma nek prodaju obojicu! Arsenal i planira da proda obojicu i za njih planira da uzme 70 milke.
G

Guners

pre 11 meseci

Amer je i mladji 2 godine od Nktije, sto je svakako jod jedan plus kad su njih dvijica u pitanju. Na forumima pise da Arteta planira da proda obojicu i da od tih para kupi kvalitetnog spica. Da se pitam, od tih para, pojurio bih Randala Kolo Muani-a koji je jak visok i vrlo kvalietet centarfor. Mada .. citam da Arteta hoce Elye Wahi-a iz Monpeljea.