Komentari na vest

Otvoren dosije Pike: Za pet godina 142.000.000 evra, samo da zarađuje više od Ramosa

G

Gost pravi

pre preko 1 godinu

auuu kako ste dosadni sa ovim tekstovima,bas vi novinariniz mozarta znate sta je radio Pike,vi neznate sta se radi u ling long ligi,ali demek znate sta rade barsa i njeni igraci,aiiii
A

AndjusLicno

pre preko 1 godinu

Samo napred Barsa, ringispil ce se okrenuti na nasu stranu ...
D

Duško Kojot

pre preko 1 godinu

Koliko je ova Barsa jadan klub da je to vrano . Ovi je iscedili ona grdna ne može da se sastavi naredne 100 godina . Zato i dovodi ove kršve od igrača spiskali 300 miliona na nege pregorele . Rekoh nema Smešniji Klub u Istoriji . Uvek me nasmeju .
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Ramos je za ovog debila Franco Baresi

Katalonija

pre preko 1 godinu

Garantujem da je Bartomelu krtica postavljena da izbunari tim iznutra! Znaci jednostavno nije moguce da covek koji je po nekim kriterimumima izabran za predsednika jednog od najvecih timova na svetu bude toliki mentol I napravi toliko idiotskih poteza, znaci svaki njegov dil je bio nerealan i poguban po klub, svaki dil, odluka, preplacivanje, izbor trenera, igraca, Valverde, Sentetjen, Arda, Andre Gomes, Alkanser, Matije, Lengle, Dembele od 140, Kurinjo, Grizman, Trinkao od 130000 nedeljno, Ono sa botovima,mogu ovako do prekosutra, nije realno da neko ko zeli napredak radi sve ovo... One godine kad su ispali od Rome, bilo je realno da se uzme LS, sledece isti scenario Liverpul, on ga drzi na klupi i dalje, ovaj zakopava i sledecu sezonu, dobija otkaz I ko se dovodi, zbunjeni krastavac za kog niko nije cuo... Zna da ce biti oteran I produzava ugovore uzasnim igracima po bolesnim uslovima, zakucava ekser u sanduk, ma dajte, potpuno nerealno, iz aviona se vidi... Nije mi jasno kako GA neko nije gurnuo pod tranvaj, mada he to vrv zbog postovanja prema Gaudiju.
R

Realno123

pre preko 1 godinu

E u tome je Perez majstor samo jedan ili dva igrača mu imaju full jak ugovor a ostali imaju dobre ugovore tipa od 8 do 12 miliona stim da im se desi poneki promašaj tipa hauard ali to je fudbal dok u Barsi pike alba buskec i još jedan ili dva imaju koliko cijeli Real a sve malo iznad prosečni igraci
q

qwerty89

pre preko 1 godinu

Ni pola igrac kao Serhio Ramos.
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

U trenucima kada se Barselona ponovo budi, bar tako izgleda, a Real je ponovo u piku koji jednostavno mora da prodje, kad je izgubio u trci za 2 buduca najbolja igraca (Mbape i Haland), pojavljuje se ovaj serijal tekstova. Ko bi rek’o, kobili se nad’o? Perez je stara lisica, mora on da zakuva.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Real u piku koji mora da prodje? Pa evo prolazi vec skoro 10 godina pa nikako da prodje. I smenu generacije napravili i opet najbolji. Samo se nadajte…
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

Haha gde si Denvere pusko stara? E nek si ti nama izbacio onaj prefiks iz nicka sve prihvatamo sta kazes. A sto se tice tvog komentara, da l stvarno vi navijate, al ono pravo navijate, za strane klubove? Da se ja nadam da ce Real propasti, sta me briga za Real, cak ih i gotivim ovo kako su opet s Karletom.
u

uuyy

pre preko 1 godinu

U tome denveru, kakva smena generacija? Kros, Modric, Benzema stari kao biblije
D

Dort

pre preko 1 godinu

Real u piku 10 godina? Hahahahahahahahahahaha komedija... Uzeli nešto u zadnjih 4-5, pre toga njih 12 postili...
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

@Vinegar Ja ne navijam za strane klubove. Mislim da je to prosto nemoguce. Kako mozes da navijas za ekipu na cije utakmice ne ides, ne mozes da osetis klub na pravi nacin. Simpatizer sam reala, mogu tako da kazem. Al to se svodi na to da npr gledam el klasiko i uzivam na prvom mestu, al eto bilo bi mi draze da dobije real. Nema tu nikakvog nerviranja ako izgube niti bilo sta slicno.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

@uuyu Kakva smena generacija? Militao, mendi, cuameni, kamavinga, valverde, vini, rodrigo, malo li je?
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

@Dort Ko je osvojio ls 2014 ? Ili ne pratis fudbal ili ne znas koja je godina sad. Dobro eto nije 10, al je 8, jaka stvar.
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Da je Real Madrid htjeo Halanda, ne bi Siti imao ni najmanje sanse.
F

Fulvio Bernardini

pre preko 1 godinu

Egoiza je zeznjta stvar... Svake godine se sve vece pare vrte u fubalu i to ce na kraju i da ubije fudbal.Sad prosjecni igraci primaju plate koje vjerujem nisu ni sanjali da mogu da imaju, a sve zahvaljujuci ovakvim likovima koji bi "zivot dali za klub" a u stvari samo gledaju koliko to para vrijedi.... Polako ali sigurno nestaju emocije i ljubav bez koje fudbal nazalost nikada nece biti kao sto je bio... Para vrti...
n

nestalo je to

pre preko 1 godinu

odavno, ako je uopce ikada i bilo..