Josip Iličić (Reuters)
Josip Iličić (Reuters)

Otkriveno: Iličić zbog korone došao do tačke „pucanja“

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.10.20. | 13:14

Tvrdi Papu Gomez

Dok Korona virus nije zavaladao Evropom i Svetom Josip Iličić je proživljavao najuspešnjije fudbalske trnutke karijere. Međutim, sredinom jula ove godine, nestao je i na evropskoj sceni i u seriji A. Dugo se pričalo o ličnim razlozima zbog kojih je nastupila depresija i nemoć da bude posvećen fudbalu. U jednom trenutku je delovalo da bi mogao da završi karijeru. Depresija jeste razlog, ali nakon reči Alehandra Papua Gomesa upućenih argentinskom Tik sportsu, Iličićeva priča dobila je nove obrise.

Argentinac je sa renomiranim medijem iz domovine podelio informaciju da je Kovid-19 razlog zbog kojeg je njegov saigrač propustio sve utakmice u nastavku sezone.

Izabrane vesti

Imao je Koronu i pao je u depresiju. Došao je do tačke pucanja, ali sada je dobro“, rekao je jedan od najboljih igrača Atalante.

Iličić se nije vratio na teren posle lokdauna, već je presedeo završnicu sezone na čijem kraju se njegova Boginja borila za polufinale Lige šampiona. Neposredno pred duel sa Pari Sen Žermenom Slovenac se vratio u domovinu, a italijanski mediji su pisali da je problem u glavi i da nije spreman da razmišlja o fudbalu.

Iskusni ofanzivac je zabeležio dva nastupa u Seriji A u aktuelnom takmičarskoj godini, a upisao je i asistenciju u prvom kolu grupe faze Lige šampiona protiv Mitjilanda. Za vikend je odigrao svih 90 minuta protiv Sampdorije, ali je Boginja u Bergamu poražena od Sampdorije 3:1. Vedećemo hoće li mu Đan Pjero Gasperini večeras protiv Ajaksa dati šansu od starta, ili će kao protiv Mitjilanda morati da čeka priliku sa klupe.



tagovi

Josip Iličić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara