Simo Krunić
Simo Krunić

Otkaz za Sima Krunića zato što nema “tradiconalnog napadačkog stila Radničkog”

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.08.19. | 18:25

Nišlije nezadovoljne

Poraz od Crvene zvezde i remi u Lučanima. Na prvi pogled bi se reklo da na Čairu baš i nemaju previše razloga za nezadovoljstvo, ali u praksi nije baš tako. Radnički je danas smenio šefa stručnog štaba Sima Krunića nezadovoljan time što se u Nišu ne igra “tradicionalni ofanzini stil“ kluba.

Tog “tradicionalnog stila“ nije baš bilo ni kod, primera radi, Milana Rastavca pa se niko nije bunio, a da Krunić nije ofanzivan trener zna svako ko je iole pratio njegovu karijeru. Ipak, Radnički je očigledno tražio korak više. A kad to nije dobio...
Upravni odbor Fudbalskog kluba Radnički odlučio je danas da sporazumno raskine ugovor o saradnji sa stručnim štabom na čelu sa Simom Krunićem. Rukovodstvo vicešampiona Srbije nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem delu sezone, a pre svega načinom igre, koji nije u skladu sa tradicionalnim ofanzivnim stilom Radničkog. Klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju adekvatnog kadrovskog rešenja, koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim“, saopšteno je danas sa Čaira uz još jednu “pretnju“ igračima kakvih je bilo i nakon ispadanja od estonske Flore već na prvom evropskom stepeniku.
Više puta u prošlosti istaknuto je da rukovodstvo Radničkog zahteva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje i igraju na gol više. Ukoliko nisu spremni da pokažu ono što se od njih zraži i na najbolji način odgovore ambicijama koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji,  spremni smo da promenimo sve one koji nisu dorasli da odgovore tim izazovima“.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara