Komentari na vest

Otišao Toto Skilaći

n

ng

pre 1 dan

tako lopta nije htela ni inzagija kroz celu karijeru ko skilacija na tom SP 90'
i

iz sljivika

pre 1 dan

Jedan od junaka meni omiljenog mundijala, pored Rožea Mile i Klaudija (ko)Kaniđe. Mnogo mi je žao, odlaskom takvih veličina osetiš kako se i tvoj svet polako ruši, kako se izvlače jedna po jedna cigla i ono što si živeo, ono čemu si prisustvovao i svedočio postaje sve manje i dalje. Neki mlađi, neki novi, ovako će se osećati kada jednog dana krene da se osipa današnja generacija sportista, glumaca, ljudi iz njihove okoline, prijatelja, porodice... Počivaj u miru i neka ti je laka zemlja. Gore već postaje tesno, moraćeš da uskačeš sa klupe pored takvih veličina koje su nas do sada napustile. Do nekog lepšeg "života" il čega već...
L

Liga sampinjona

pre 1 dan

Seca li se neko bomber cokoladica i slicica fudbalera iz serie A?Izvucem Skilacija kada je igrao u Juventusu.Cokoladice sam kupovao samo zbog slicica koje nisi bile nimalo jeftine😀 Pocivaj u miru legendo.
i

iz sljivika

pre 1 dan

Majka htela da me ubije jer sam oblepio orman sa njima. Sećam se Felera iz Rome, Bađa iz Juvea... Kasnije su na red došli Zvezdini posteri, Piksi i Dejo u prirodnoj veličini, pa kalendari obnaženih obdarenih dama... Više mi nije ni ulazila u sobu :)
P

Pakal II

pre 1 dan

Nažalost bio sam mali i ne pamtim Mundijal 90-te ali sam slušao priče starijih i gledao golove čuvenog Tota Skilaćija! Legende nikad ne umiru!
L

Legendarni

pre 1 dan

mondijal 90 i cuveni Skilaci,pocivaj u miru ......
M

Miki Gec

pre 1 dan

Secam se tog Mundijala 1990. kao da je juce bilo. Toto je igrao sjajno, dao sest golova i igrao je kao u transu sto ipak nije bilo dovoljno da Italija osvoji titulu. Pocivaj u miru Toto, ti si jedan od junaka moje mladosti!
D

Danielini

pre 1 dan

Legendarni Totoooo:( Zauvek cu pamtiti leto 90 i taj mitski mundial