(©MN Press)
(©MN Press)

Otišao na preglede u Napulj, završio u Atalanti: Kajuste 'oterao' Brešaninija sa Maradone

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.08.24. | 19:22

Jedan neuspeli transfer pokvario drugi

Sve je bilo ugovoreno, Marko Brešanini stigao je na lekarske preglede u Napulj, odradio je testove i – krenuo u drugom smeru?! Na stadion „Dijego Armando Maradona“ nije kročio, umesto u gradu podno Vezuva završio je u Atalanti.

Paraf na ugovor je stavljen, nema bojazni u Bergamu. Marko Brešanini se obavezao na jednogodišnju saradnju, stigao je iz Frozinonea na pozajmicu i ako zadovolji visoke kriterijume Đan Pjera Gasperinija, klauzula će biti aktivirana. Atalanta će na 2.000.000 pridodati još 10.000.000 evra za otkup.

Izabrane vesti

Boginja provincije dobila je pojačanje u veznom redu, iskoristila je odustajanje Napolija u poslednji čas. A, kako je uopšte došlo do veleobrta?

Marko Brešanini doputovao je na jug Italije, medicinski prelazi bili su zakazani – prošao ih je. Sve je bilo perfektno, nije bilo ni najmanjeg problema na testiranjima, međutim, kada su pretrage završene odvezao se automobilom u jednom pravcu, a Napolijevi lekari u drugom.

Slikan je smrknutog lica, napustio je grad, a krivac je Jens Kajuste. Švedskom vezisti propao je transfer u Brentford. Sve oko Marka Brešaninija je stopirano. Jedan neuspeli transfer pokvario je drugi...


tagovi

Letnji prelazni rok 2024AtalantaFrozinoneMarko Brešanini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara