Komentari na vest

Osveta se služi hladna – Radnički gurnuo Želju na ivicu provalije

G

Gist Meraklija

pre 12 dana

Sta bi ovo? Ispopadali tiketi? E bas mi je zao... A tri dana kukaju da padaju kvote i da je namesteno. Pricam ja lepo, grobari me prave ludim jer ih jos boli sezona kad ih je Lalat skolovao, Radnicki je jedna od ekipa koje igraju najpostenije u ligi! Gazi Radnicki! Kec u Nisu!
M

Meraklija Nishki

pre 12 dana

Ako smo postigli da vise niamo mi najomrazeniji klub i to je nesto...Realno, ovima nije mesto u superligi, i ovo malo bodova zna se kako su namakli, tako da...Pozdrav!
N

Nenad1246

pre 12 dana

Bolje IMT da ispadne.
b

bratanac

pre 12 dana

kaže se želja
B

Bojan Va

pre 12 dana

Kako ŽeLezničar može biti ŽeLJa ? To isto k'o što govore za Švajcarsku Švica. Čuli od Bosanaca. Provodljivost naša nepresušna. 😔
Č

Čudilo

pre 12 dana

Željo je Železničar iz Sarajeva, a Želja se obično vezivala za Železničar iz Niša, ali on je odavno ugašen... ostali samo teren i kafana uz njega.
i

ivan1923

pre 13 dana

Najodvratniji klub Zeleznicar iz Panceva, namestaju, otimaju sa sudijama ali neda onaj gore! Gosn Santrac najgori predsednik sudijske komisije od svih koji su unazad bili! Vod klub, resava sudije, ali dzabe, ne moze nekada i da se dobije namestena utakmica!!
D

Dejan m

pre 13 dana

U Nisu su izjednačio u zadnjem napadu nezasluzeno u Pančevu znamo kako su pobedili e ovo je sada došli kao melem na ranu daće Bog da ispadnete i da se nikad vise ne vratite jer vam i nije mesto u super ligi
N

Nišlijaa

pre 13 dana

Ajmo Radnički!
G

GOL

pre 13 dana

NAPRED BELI NIŠKI REALE
K

Kokaniđa

pre 13 dana

Željo je u entitetu Federacija BiH, kod nas je ŽeLezničar. Što se tiče ispadanja, voleo bih pre da Pančevci ostanu a konačno ispadne Ivanjica. Imaju sjajan teren, uz TSC, Zvezdu i Partizan najbolji u ligi. Ivanjica sa druge strane, pa dovoljno je reći samo Ivanjica. Bogu hvala da barem Surdulica leti u drugu ligu. Ništa protiv njih, pričam samo o fudbalu i osnovnim uslovima za igru.
P

Pfc

pre 12 dana

To ti je kao zvezda mali mokri lug
B

Baxter88

pre 12 dana

Apsolutno tacno! Ne znam cemu sluze klubovi iz sela poput Ivanjice, Surdulice i Lucana?! Em sto imaju po 10 000 stanovnika, tereni katastrofalni i sad se ovde prica o razvijanju fudbala a Pancevo grad od 100 000 stanovnika da ispadne iz lige?!
:

:) :)

pre 12 dana

A ono najbitnije, da Javor igra pošteno i da se ljudi sami finansiraju, to izgleda nije bitno!!! Javor je jedini klub koji uz Czv, Partizan, Vojvodinu i Čukarički, koji od raspada Jugoslavije nikada nije ispao iz saveznog ranga(1 i 2 liga).
N

Nanas

pre 13 dana

Voleo bih samo da se sad jave oni koji su nas ovde bombardovali meseci i pricali kako je sve sredjeno i zavrseno,da je Santrac sve sredio i zavrsio,da Pancevo ostaje sigurno,da nece ni u baraz....,samo da se jave sada i da kazu kakva je sad teorija...
B

Balila

pre 13 dana

Ako ima boga i pravde, onda treba Železničar da ispadne iz Super lige. I to malo bodova što je osvojio na nesportski način preko Beogradski sudija i njihovog šefa Santrača. Večeras sudija lepotan Stojanović bezobrazno pokazuje nadoknadu vremena od samo 2 minuta da bi sačuvao rezultat i pobedu domaćina. Ali ne može se uvek krasti, nekada neće i brukanje sudije ne vredi. Gostima daje kartone lagano, domaćinu ne. Svaka utakmica domaće ekipe je cirkus, bruka i sramota. Koliko vrede, toliko će i trajati, samo će poštene gazde profitirati prodajom Romanića i Djordjevića.
N

Naslov dovoljan

pre 13 dana

Glavni sponzor lige je odredio ko ispada nije fudbal.
T

Tz

pre 13 dana

A sudija navlači za Pančevo kao i onaj danas za imt.
K

Kakav naslov

pre 13 dana

Niko me neće ubediti da glavni sponzor lige nije protiv države. Niko i nikad, daju malo donacija ali rade šta oni hoće.
B

Bas bolno

pre 13 dana

Dokle smo dosli da nam Toncev mora ostati u ligi šta da radimo SPS jaci od SNS tako se pokazuje, kad on sam kaže biće kako se ja pitam a ne bilo ko drugi.
D

Dejan m

pre 13 dana

Ti druže malo odvoji vremena da posetite instituciju zbas ti koju pišeš nebuloze veruj mi
T

Toncev institucija u Srbiji

pre 13 dana

Toncev jaci od države cestitam. Cigare su cudooo svaka čast kapa dole ali dokle.. ljubi te tvoj brat Sapuric
S

Sramota članka

pre 13 dana

Posed lopte 70-30 jad i beda na šta su nam kladionice dovele fudbal. Toncev čovek koji misli da je jaci od glavnog sefa i dalje radi šta hoće. Polakooo sve će ti doci na svoje kad vas pokupe medjunarodno niko vam neće pomoći.igrana u Kini ova utakmicu i čak je rekao jaci sam od vlade dobiće radnički biće kako ja kažem a ne država. Stigli smo do kraja.
h

hahahaaaa

pre 13 dana

Guraju ih na sve nacine, ali Bog sve gleda! Nadam se da ce ispasti i vise se nikad ne vratiti, vestacki projekat.
v

vulex

pre 13 dana

steta sto zelja ispada jer imaju prelep stadion, a moracemo da gledamo jos Javor...
K

Ko kaže

pre 13 dana

da Želja ispada? Ima još 5 kola, ništa se tu ne zna druže.
T

Trole

pre 12 dana

Stadion je prejadan,ali je teren dobar.
B

Baxter88

pre 12 dana

Raspali Javor se uvek izvuce! Selo od 10ak hiljada ljudi, teren mali i katastrofalno los, pri najmanjoj kisi u Srbiji tamo vec mozes da ocekujes sneg i tu uslova za igru nema, pravio seoski onaj stadion, iz zone neke...