Komentari na vest

Oštre reči protiv Embapea: Idi, da te ne gledam više! Ponašaš se kao dete, hteo si svu moć, a nisi doneo LŠ

N

Nula

pre 6 meseci

Svaka zemlja ima svog Radeta Bogdanovića....
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Momak je pored sebe imao Neymara i Mesija i nista nisu uspeli da urade.Pocistio ih tada bayern u nokaut fazi LS te godine.Ako predje u penal madrid,samo ce urustiti atmosferu u klubu.
p

poty

pre 6 meseci

Mbape je u top 3 najbolja igraca trenutno na svetu, ali je toksican do zla boga. Svako ko je igrao fudbal na bilo kom nivou zna koliko je iritantno imati takvog igraca u ekipi koji non stop prigovara, siri ruke i na taj nacin unistava samopouzdanje saigracima. Samo ja ja ja ja, kao da ne postoji niko drugi u ekipi. On cini da njegovi saigraci ne mogu da pokazu svoj puni potencijal. I iskreno ne vidim kako ce Real postati bolji sa Mbapeom, to ce biti sukob ega izmedju njega i Belingema, jedna ekipa ne moze da ima dve superzvezde. Real treba da napadne Halanda jer je daleko bolji kao licnost i za svlacionicu koliko sam stekao utisak.
G

Gost007

pre 6 meseci

Mogu ga oni napadati ali do sutra jer Siti nece prodati ni njega ni Alvareza.A Halandu se klauzula tek aktivira 2025. kad Gvardioli istekne ugovor.
7

777

pre 6 meseci

CR7 je bio takodje igrac sa izraženim egom,u timu prepunom zvezda ( Bale,Benzema,Ramos,Marcelo,Modrić,Kros...).Vodio ih je upravo Anćeloti i skockao tim koji je nastavio uspešno voditi Zidan.Rezultati,igra kluba,kao i Ronaldova statistika,govore da je moguce.Ne uporedjujem ih po igrackim kvalitetima,oba su vrhunski fudbaleri,vec spomenuti ego,ne mora biti prepreka.

Bojan Lordinho

pre 6 meseci

Mucno je vise...Cak i kad predje konacno u Madrid,nece biti toliko zanimljivo,ispran nam je mozak s tom pricom.
P

Pred...sta???

pre 6 meseci

Predvidljiv???