Ostoja Mijailović (©Starsport)
Ostoja Mijailović (©Starsport)

Ostoja Mijailović diže bunu: Zašto legende ćute? Još malo ćutanja i FK Partizan će nestati

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.08.22. | 08:37

Rukovodeća garnitura mora da ode, smatra prvi čovek crno-bele košarkaške sekcije

Ilija Stolica je “preživeo“ bar do starta evropske sezone, ali navijače najviše zanima: šta će biti sa rukovodećim tandemom Milorad Vučelić – Miloš Vazura? Jer iako je svima postalo jasno da je njihova odgovornost za slabe rezultate najveća, sve do sada se čekalo da u javnost izađe neko ko bi mogao da zaista „pogura“ promenu Uprave u Partizanu. I mada Ostoja Mijailović nije (još) istakao kandidaturu za funkciju u fudbalskoj sekciji kluba, među prvima je glasno rekao: Vučelić i Vazura moraju da idu.

Izabrane vesti

Mogu da kažem da je očigledno da rukovodeća garnitura mora da prepusti svoje funkcije sposobnijim ljudima“, rekao je Mijailović, a preneo Kurir.

Predsednik crno-bele košarkaške sekcije je i sam nekada bio u Upravi fudbalskog kluba i uveren je da Partizan u današnjem svetu može ne samo da finansijski posluje u plusu, već i da bude osnov za napredak svih klubova u Sportskom društvu.

Fudbal je ovih dana izuzetno profitabilan sport. FK Partizan je veliki fudbalski brend i siguran sam da uz dobro i domaćinsko rukovođenje veliki deo klubova u sportskom društvu može da živi na račun fudbalskog kluba. Uostalom, takva praksa već postoji u Evropi, pogledajte Barselonu, Real, Fenerbahče. Moraju da se gledaju pre svega i svih isključivo interesi kluba, a ne jednog ili grupe pojedinaca. Imovina sportskog društva je nedopustivo zapuštena.“, decidiran je Mijailović.

I siguran da FK Partizan neće postati oslonac za sve druge sekcije u Sportskom društvu sve dok Vučelić i Vazura sede u upravi kluba. Zato Mijailović poziva i klupske legende da se pod hitno oglase i ubrzaju promene.

Žao mi je što legende kojima je deo života bio i ostao Partizan na sve ovo ćute. Tek se poneko oglasi, zašto je tako? Traže se krivci u državi, trenerima, sportskim radnicima, navijačima... A svi znaju do čega je i do koga je. Još malo ćutanja i bojim se da će FK Partizan nestati“, završio je Mijailović.

Ili je tek počeo?



tagovi

Ostoja MijailovićMilorad VučelićMiloš VazuraFK PartizanKK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara