Ostalo još 5.000 ulaznica za južnu tribinu

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.08.24. | 10:20

Očekuje se da na stadionu Crvene zvezde bude oko 48 hiljada ljudi

Nema euforije, kao pred susrete sa, primera radi, Krasnodarom ili Makabijem iz Haife. Međutim, imaće Crvena zvezda večeras ozbiljnu podršku navijača. Očekuje se da na najvećem srpskom stadionu bude između 45 i 50 hiljada ljudi.

O tome govore i poslednji podaci sa blagajni u Ljutice Bogdana. Trenutni presek stanja govori da verovatno jedino južna tribina neće biti puna. Još juče su otišla najskuplja mesta u loži Siniša Mihajlović. Potom su nestale ulaznice i za severnu tribinu.

Izabrane vesti

„Prodaja ulaznica ide odlično, kao što smo i očekivali. Sever je već rasprodat, ostalo je za zapad i istok po hiljadu ulaznica u prodaji, dok za jug ima još oko pet hiljada slobodnih ulaznica. Zato još jednom pozivam zvezdaše da požure da kupe svoju ulaznicu, da napunimo Marakanu i podržimo našu ekipu u velikoj borbi za Ligu šampiona. Naš stadion mora biti ispunjen do poslednjeg mesta. Zajedno možemo sve, to smo mnogo puta do sada pokazali. Dodjite da jos jednom zajedno ispisemo istoriju Crvene zvezde“, rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović



tagovi

FK Crvena zvezdaSvetozar Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara