Komentari na vest

Osnovni zadatak Ivice Ilieva: Neprihvatljivo je da Partizan ne stvara igrače

O

Opp

pre 1 dan

Čovek došao da poboljša transfer politiku i donese još više love u džepove ovih bandita, Kralj prodao što je mogao, pa zamenjen Ilievim, čista kozmetika, šatro nešto se promenilo u rukovodstvu...smejurija
P

PITANJE ZA malog DZAJU...

pre 1 dan

ZASTO PARTIZAN NE IGRA DANAS ZAOSTALE UTAKMICE U PRVENSTVU A IMA IH DVE? DA SE NE ZAMORE ZA DERBI? pa zZvezda igra svoj mec sutra, tako da da bi imali dan vise odmora a i smesno je porediti potrosnju protiv Benfike ili bilo koje nase seljacke tresh ekipe.
B

B. Grobar

pre 2 dana

Grobari (ne ona ....a sa Juzne tribine) pogledajte mu facu i bice svima jasno sta dalje ceka Partizana. U N I S T E N J E.

Toto-ko-tunjo

pre 2 dana

Simpatičan mladić ovaj vaš Ilija. 😇

Miodrag Božić

pre 2 dana

Čoveku najveći uspeš igrati za seoski klub i onda smisli d a ima 13 fakulteta. Kad bi se pogledao u ogledalo video o bi o čemu je poenta!
z

zaks

pre 2 dana

Na ovoj slici isti Duće.
D

Dachazvezda

pre 2 dana

"Došao sam da zamenim sam sebe! Garantujem da cu biti bolji od mene u prvom periodu!" Ovi zeznuli i Maratonce i Alan Ford! "Sve sto imam ostavljam sam sebi! - PANTELIJA
N

Ne moj da

pre 2 dana

Spominjes Alan Forda jer bar njih 50% ovde ne zna za taj strip.
P

Peco Cabarkapa

pre 2 dana

ne stvara ali zato kupuje Kerkeza!
V

Voja34

pre 2 dana

Osnovni zadatak mu je da se što pre skloni. I on i oni koji su ga postavili tu
P

PDK

pre 2 dana

Pa sta ce Iglica, da ide decu da pravi sad... Druze cim je on usao u mulj sa ovima isti je.
g

gost19657

pre 2 dana

Pogledaj tu facu na slici on eej on koji ke uticao na ovo stanje sada se prodaje kao spasilac o čemu druže pričaš sve vreme si bio tu kakve su ovo izjave kakva su ovo obećanja i ti spadaš u tu upravu koja treba da leti samo njima i možeš da budeš dobar sebi pripisuje titulu 2017. ta titula pripada marku nikoliću i nikom drugom on je doveo djurdjevića i samo zbog njega je i došao u klub suma pa na prste ruke se može nabrojati broj utakmica koje je on odigrao kao zreo igrač zato je i završio u uzbekistanu i novom pazaru o čemu ti pričaš čoveče rikardo najprosečniji centarfor koji nikada nigde sem ovde ništa specijalno u velikim utakmicama nigde prosto klub ga se jedva otarasio jer samo ovde može i da igra desio se poneki pogodak sa pojačanjima ali daleko od toga da si ti neki spas za klub čak naprotiv treba imati obraza održati ovakvu konferenciju posle svega
O

Ostah ja

pre 2 dana

Sve pausalne ocene. Ilijev je Nikolicu obezbedio igrace i uslove. Sa igracima koje je Ilijev doveo i Lakatovic bi uzeo titulu. Ivica nema veze sa Vazurom koj
O

Ostah i ja

pre 2 dana

Nije tacno ovo sto si napisao. Ivica je obezbedio uslove Nikolicu i doveo igrace. Sa tim igracima i Lalatovic bi uzeo titulu. Vazura i Ostoja su zlo Partizana. Ilijev je dokazan strucnjak a vi dezurni kriticari koji umete samo da bojkotujete i pljujete, dodjite na stadion, tamo se bine bitka a ne ovde po tastaturi.
g

gost6548

pre 2 dana

Koga je on obezbedio nikoliću nikog on je obezbedio tomiću koji je ispao iz evrope i doneo lepu prednost zvezdi nikolić je taj rastureni tim pojačao djurdjevićem leonardo pre nikolića nije ni kondicije imao dao je prvi gol kod njega spartaku na karadjordju koju je partizan izgubio 2-1 povratnička tekma nikolića i od tad je sve krenulo od milenkovića i ostojića je napravio dostojan štoperski tandem cela ekipa je živnula ista ta ekipa je bila nula kod tomića
N

Negost

pre 2 dana

A zasto je situacija mozda gora nego 2015? Ko je razjedinio skolu, teleoptik i prvi tim? Sta je radio Kralj skoro 2 godine? Stanojevic je prvo pricao da je zadovoljan time sta mu uprava dovodi. Posle je rekao da ceo tim mora da se menja (novinari ga zdusno u tome brane), pa onda ne ceo ali neke igrace. Do sada je doveo njih 12, ispao iz svih mogucih Evropskih takmicenja, kao niko do sada, prosuo bodove u prvenstvu pa je i dalje neko drugi kriv. Kako sami kazu situacija u klubu je losa a niko da pomene ili novinar da pita a zasto je losa i ko ju je napravio losom? Dolazi Iliev kao spasilac neki? Kaze da radi 2, 3 godine mu treba... Oseca neku ludacku energiju kod trenera Stanojevica? Stavimo na papir do sada koliko je igraca doveo, koliko su pripreme kostale, koliko je para izbio klubu zbog sramne eliminacije iz Evrope, koliko bodova vec sada kaska za prvim na tabeli u domacoj ligi da se i od titule moze oprostiti, koliko sve kosta ta "ludacka energija", koju Iliev oseca i gotivi i ko to sve placa? Neko je urusio omladinsku skolu i sad puj pike ne vazi. Dolazimo da spasavamo voljeni klub! A do skora je pricao kako ne prati fudbal vise kad su ga onda pitali.
a

alaa

pre 2 dana

kako on sjedi kao da je osvojio tripl krunu
N

NBGD11

pre 2 dana

Aj da se kladimo da ce 0 srpskih igrača da dovede?! Voleo bih da grešim i da pokupi šta valja po srpskim klubovima i da od njih naprave zveri...
b

bingosale76@gmail.com

pre 2 dana

Pa naravno da rezultati dovode publiku na stadion,ti izgovori ovo,ono,ne pije vodu..
M

Milkoo

pre 2 dana

Ilijev,daj otrezni se i ne lupaj vise,svaki nas igrac iz kadeta omladinaca drugog tima,pet puta je bolji od nozerazednog igraca koga ti i Stanojevic dovodite,u dogovoru sa Lalatovicem i tatom od Kerkeza..Kako vas bre nije sramota?!Pa Partizan je nekad dovodio Milka Djurovskog,Vokrija itd...kog vi lazete vise?
B

Bond

pre 2 dana

Radinovic je dugorocno devastirao Omladinsku skolu,to sam vec komentarisao,ali je Ilijev visegodisnji saucesnik,koji je aminovao Vanjine pogresne projekcije i urusavanje skole.Zarad menadzerskih kombinacija i kupovanja mira tj cutanja Partizanovih bivsih igraca(legendi)unistavao je i strucni i igracki kadar škole.Radinovica, sa velikim zakasnjenjem, treba najuriti,ali Ilijev nema kredibilitet da je obnovi i unaprijedi.Ovo je samo unutar-manipulatorska igranka interesne grupacije koja samo gleda kako da isiše poslednji dinar iz Partizana.Nakon toga gud baj Čarli !
S

Sf

pre 2 dana

Kojih legendi, ko su vam te legende sem Mijatovića ajde bre spusti se na zemlju.
L

Lepa Brena

pre 2 dana

Slika, kao Čaki iz Hajde da se volimo !!!
D

DakaCZ

pre 2 dana

Navijač sam Zvezde, ali dajem punu podršku Ivici Ilijevu, da istraje u stvaranju tima sa pretežno srpskim igračima! Dosta je više sa dovođenjem ovog fudbalskog škarta iz Afrike!
a

apslolutnisto

pre 2 dana

krili te do kraja prelaznog roka , do tada ce da budemo na zacelju play out zone , tako da da si bio pametan da bezis
G

Gor

pre 2 dana

Ivice odlazi, ne zelimo vise da te gledamo po treci put. Bombasu
D

Danilo911

pre 2 dana

Znaci klub je u losijem stanju nego 2015 godine, od tada je promenjeno x,y trenera, sportskih direktora, igraca, i ko zna koga sve ne samo vrhuska kluba koja se pita za sve i koja je odgovorna za to sto je klub trenutno u losijem stanju nego sto je bio kada je ta ista uprava bila na celu kluba!?!?Znaci recept je da se ti Ivice vratis u klub i da pomognes kako tacno?Hoces mozda da uneses u klub 50 miliona evra, hoces mozda da smenis trenere po ko zna koji put?Ja ne vidim kako ti mozes da pomognes, dosao si u klub iz kog si pobegao pre 2 godine zbog uprave, sta se promenilo od tad pa si dobio novu zelju i energiku?U ovoj zemlji ima mnogo ovaca za sisanje, ako im i ovo prodje sad kao neki plus u vodjenju kluba onda stvarno ne zasluzujemo bolje od ovoga...Legende cute, navijaci jedni potkupljeni a ovi drugi nesnadjeni.Da je grupa slozna i organizovana kako treba da bude ti Ivice danas ne bi mogao da udjes na stadion, a ona bagra bi bila izbacena iz kluba pre mnogo godina.Braco pozdrav do nekih boljih dana kojih nece biti u skorije vreme.RIP Partizan!
T

TOPOLA

pre 2 dana

KO SI TI ILI BILO KODA ZABRANI NEKOME DA UĐE NA STADIO? TI KAO VOLIŠ VIŠE PARTIZAN OD NEKOGA?
U

Uroos

pre 2 dana

Koji Teleoptik, isti onaj koji je drzava sagradila i dala ga partizanu, isti onaj koji je uzimao i uzima pare od svake vlasti, i isti onaj koji zahvaljujuci tebi i tebi slicnima unistavaju i isisavaju novac od drzave, koji je sada potopljen i urusava se, a tamo pasu stada ovaca i krava???
T

Torbicis

pre 2 dana

Te pare koje idu u Partizan i Zvezdu su i tvoje pare,zapitaj se zasto one tre
j

jest

pre 2 dana

gledaj koja faca cccc
S

Sport Bili

pre 2 dana

Pogled neukaljan mišlju
K

Kosjan

pre 2 dana

Uvek ste bili mali klub a navijaci iskompleksirani koji su gledali u tudje dvoriste radujuci se tudjoj nesreci
D

DejanBK

pre 2 dana

Ja garantujem za njega !!!!
J

Jedan je Tomic

pre 2 dana

Ciljano se unistava skola koja je nekad imala status akademije. Sta reci na to sto je Kragujevac prodao za 3,5mil Partizanovog omladinca u PL. Mi ga izbacimo, da bi ga Kragujevac prodao. I ko je odgovoran? Niko. Niko ni za situaciju u klubu, ni za skolu, a za prvi tim vam je Duljaj bio kriv. Sram vas bilo sve do jednog koji uzimate novac u Partizanu. Pocevsi od VV, pa do Ilijeva i Samroka. Sve bi vas izbrisao iz bilo kakvog pomena, kad je Partizan u pitanju
R

Roller

pre 2 dana

A koliko je Partizan prodao igraca koji su ponikli u drugim gradovima? Cutimo?
m

milo123

pre 2 dana

koliko je takvih slucajeva bilo na sve strane - recimo Zvezda je izgubila Srnica zbog papira - iako su se svi upinjali da ga zadrze, a onda ga nakon tipa godinu dana otkupila od Cuke za neke masne pare (masnije nego sto bi iko drugi ponudio)
T

TOPOLA

pre 2 dana

PA DULJAJ JEVREKAO ZA ALEKSIĆA NA PRIPREMAMA U SLOVENIJI DA NIJE ZA PRVI TIM?!!!
K

Kosjan

pre 2 dana

Uvek ste bili mali klub a navijaci iskompleksirani koji su gledali u tudje dvoriste radujuci se tudjoj nesreci
K

Ko-kosarka

pre 2 dana

Sta da radimo kad nismo gospoda kao npr. ti komsija pa da ne virimo u tudje dvoriste !!!
K

Kosjan

pre 2 dana

Uvek ste bili mali klub a navijaci iskompleksirani koji su gledali u tudje dvoriste radujuci se tudjoj nesreci
R

RN

pre 2 dana

Neprihvatljivo je da dijabola, diletant i hostapler kao ti bude u bilo kom svojstvu u Partizanu!
c

cirkusss

pre 2 dana

Pa zar ovaj nije otisao pre godinu dve iz kluba kako sad ovo?
Š

Šta je više

pre 2 dana

smešno ovom čoveku???
R

Reall

pre 2 dana

Kako se oni dobro zezaju na naš račun. Strašno
P

Partizan le

pre 2 dana

Samo katanac moze da nas spase sramote
T

Trebinje

pre 2 dana

Uvek cirkus u nogometnom klubu
D

Dexaman

pre 2 dana

Pa, ti isti koji su te sada doveli i sa kojima si već radio (ne znam da li si uopšte i odlazio) su uništili tu školu, školu koja je stvorila mnogo igrača. Nisu ti igrači u rangu ekstra kvaliteta, ali su svakako sasvim solidni za naše prilike...