Fudbaleri Osasune (©Reuters)
Fudbaleri Osasune (©Reuters)

Osasuna i Antalija uz Mozzart donose najveće kvote

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.03.24. | 10:50

Nigde nećete naći veće

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Reč je o dve fudbalske utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o kečevima na Osasunu protiv Alavesa 27. kolu španske Primere, odnosno na Antaliju protiv Gazijantepa u šampionatu Turske. Kvote na njihove trijumfe nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Fudbaleri Osasune su podigli malo formu prethodnih nedelja, vezali su tri utakmice bez poraza. Savladali su Real Sosijedad u San Sebastijanu (1:0) i Kadiz kod kuće (2:0), a zatim su u prošlom kolu odigrali 1:1 sa Las Palmasom. Sada sa 11. pozicije na tabeli dočekuju megdan sa 13-plasiranim Alavesom, koji ima 29 poena, četiri manje. Alaves je bez pobede u poslednja ečtiri kola, izgubio je od Barselone (1:3), a zatim vezao remije sa Viljarealom (1:1), Betisom (0:0) i Maljorkom (1:1). U prvom duelu u sezoni Osasuna je početkom oktobra savladala Alaves kao gost sa 2:0.

ANTALIJA - GAZIJANTEP (PONEDELJAK, 18.00), KEC 1,90

Dugo se već muči Antalija da izađe iz reuzltatske krize. Računajući i Kup Turske, vezala je šest utakmica bez pobede (dva remija i četiri poraza). Na poslednjih pet je primala po dva gola, od Fenerbahčea (0:2), Bešiktaša (1:2), Samsuna (0:2), Istanbula (2:2) i Galatasaraja (1:2). Danas, barem na papiru, dočekuje nešto lakšeg protivnika u liku Gazijantepa. Tim za koji igraju Marko Jevtović i Lazar Marković nalazi se u zoni ispadanja, sa 28 poena, jednim manje od Karagumruka koji je iznad crte. Antalija je u oktobru izgubila od Gazijantepa (0:1), ali nije poražena nijednom na sedam okršaja sa tim timom u ovom veku na svom terenu. Triput je pobedila, uključujući i poslednji duel u februaru prošle godine (1:0), a četiri meča su završena remijima.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara