Voždovac smenio Radomira Kokovića

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.03.20. | 14:27

Svih pet prolećnih poraza razlog za raskid saradnje

Pet prolećnih kola – pet poraza! Takav očajan bilans, kao što ima Voždovac, ostvario je malo koji klub u Evropi. I zato se odluka čelnika Zmajeva da se rastanu sa trenerom Radomirom Kokovićem zvuči kao logičan potez.

Šuškalo se o tome posle poraza od Inđije u nedelju popodne (3:0), ali zvanična potvrda stigla je u toku današnjeg dana: Koković više nije šef struke Voždovca, objavio je klub iz Zaplanjske.

Izabrane vesti

Generalni direktor Voždovca Miloš Mirković obrazložio je odluku posle sastanka klupskog rukovodstva.
Žao nam je što je do ovoga došlo, ali smo obostrano došli do zaključka da je tako najbolje zarad dobrobiti kluba, a to je svima u prvom planu. Želeo bih da se zahvalim Radetu Kokoviću i njegovom stručnom štabu na sjajnoj saradnji u prethodnom periodu. Ponosan sam na to što smo kao klub imali hrabrosti da pružimo šansu tako mladom treneru i želimo mu sve najbolje u budućnosti“, rekao je Mirković.

Neće se dugo čekati ko će naslediti Kokovića na Krovu, jer Zmajeve već za vikend čeka derbi sa Partizanom.
Nećemo pribegavati privremenim rešenjima, već će rukovodstvo kluba u naredna dva dana doneti odluku o novom šefu stručnog štaba koji će voditi ekipu protiv Partizana. Ambicije kluba se ne menjaju, iako nam pozicija nije ista kao na startu drugog dela prvenstva. Želimo da osiguramo mesto u plej ofu Superlige i javnost će uskoro biti obaveštena o svemu što se dešava u Voždovcu“, poručio je Mirković.

Dosadašnji šef struke Zmajeva Radomir Koković je letos preuzeo ekipu, predvodio je tim na 26 utakmica i ostvario bilans od 10 pobeda, pet remija i 11 poraza.

(Foto: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara