Đorđe Ivanović (©MN Press)
Đorđe Ivanović (©MN Press)

Đorđe Ivanović prvo pojačanje Čukaričkog

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.06.22. | 22:06

Bivši napadač Partizana ponovo u Srbiji

Počeo je u Spartaku, kalio se u Bačkoj, Paliću i Senti, a 2018. prešao iz Subotice u Beograd, u Partizan. Crno-beli dres nosio je dve godine, kada ga je za 400.000 evra kupila Olimpija iz Ljubljane. Potom je igrao za beloruski Šahtjor Soligorsk, koji ga je zimus pozajmio Mariboru.

Naredne sezone, Đorđe Ivanović ponovo će igrati u Srbiji, za Čukarički.

Izabrane vesti

Dogovor o četvorogodišnjoj saradnji je već postignut, saznaje Mozzart Sport, pa se 26-godišnji napadač očekuje u utorak na početku priprema tima sa Banovog brda. Došao je kao slobodan igrač.

Čukarički je minulu sezonu završio na trećem mestu Superlige, tako da će igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Takmičenje počinje od drugog kola, a ambicija kluba je da narednog leta napravi iskorak u odnosu na prethodne sezone i pokuša da se domogne grupne faze. Veruju na Banovom brdu da bi Ivanović mogao da pomogne u tome. U 16 mečeva za Maribor dao je četiri gola. Pre toga dva u 11 nastupa za Šahtjor, dok je u Olimpiji sa 11 pogodaka bio među najboljim strelcima slovenačkog prvenstva za sezonu 2020/2021.

Pre dva dana Čukarički je promovisao novog trenera - ekipu je preuzeo Dušan Kerkez - a sad je red na promene u igračkom kadru...


tagovi

ČukaričkiLetnji prelazni rok 2022Đorđe Ivanović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara