Komentari na vest

Opet u srpskom fudbalu: Nikola Trajković novi trener Novog Pazara

B

Balila

pre oko 1 mesec

Kada ga pogledaš ne liči na čoveka, pravi pikavac. Gde on može da ima autoriteta kod igrača, možda samo kod dece. Kod ovih Kurdi zadržaće se nekoliko kola i menjače ga. Pa oni se iživljavaju sa trenerima, godišnje promene po nekoliko tj najviše u Ligi. Bar će dok bude tamo da se jeftino obuče, bar za uspomenu.
p

pčelar

pre oko 1 mesec

Država će opet zarad mira i glasava,da prećuti ponižavanje od strane poturica....dokle bre više,još juče su trebali da ih izbsce iz lige...
B

Beks - NUFC

pre oko 1 mesec

Zašto da ih izbace? Pa nama je potreban Pazar! Imaju toliko navijača, najbolju atmosferu kao domaćini, samo da pojačaju igrački kadar. Oni uz 4 - 5 solidnih igrača, uz onako odane navijače, bez problema bi trebali da budu medju prvih pet ekipa.
C

Chivas

pre oko 1 mesec

Još Lalat i Stanoje da se vrate i da cirkus bude potpun.
S

Sns

pre oko 1 mesec

Struka
R

Realnost

pre oko 1 mesec

Bas se usrecio... A Matke se spasio...
H

Halapenjo

pre oko 1 mesec

Nikola Trajkovic - Obraz djon! Da moze negde drugde da radi isao bi glavom bez obzira. Posle onakvih reci o Srbiji i Ligi jako sramno da se vraca. Ovaj ni u Bosni, Albaniji, Bugarskoj nece moci da radi.
A

Aca s traktorem

pre oko 1 mesec

Uvesti da u toku sezone klub može da promeni samo 2 trenera.
O

Obraza bez

pre oko 1 mesec

Alibi trener
R

Reabak

pre oko 1 mesec

Po izborima trenera se vidi da klub vode teški indijanci. Da su pametni - pozvali bi Stepija da odradi 2-3 sezone i malo ih umije od šabanluka nekim šmekom i dobrom atmosferom na koju taj šabanski klub i sredina nisu navikli, da malo vide šta je nivo.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

9.3.2024. "Ovo što se danas desilo je velika sramota za srpski fudbal. Ja više ne želim da budem deo ovog mulja i zato sam odlučio da napustim srpski fudbal. Odlazim zato što fudbal umesto da bude viteška igra, sveo se na varanje i krađu. Upravo zbog suđenja na današnjoj utakmici više ne želim da budem u srpskom fudbalu. I nisam jedini, zbog istih ovih razloga i mnogi drugi ljudi zauvek su pobegli od srpskog fudbala. Ne želim da ja ili članovi moje porodice doživljavaju stres zbog stvari koje su potpuno van sporta." A onda je stomak proradio, a kičma se savila!
h

hahahahahha

pre oko 1 mesec

Jos malo i eto ga Stanoje nazad ahahahha
h

hehehehe

pre oko 1 mesec

Zar on nije rekao da ide da trenira kadete u Svedskoj i da se u Srbiju ne vraca? :D
?

??

pre oko 1 mesec

Rekao, rekao pa porekao
H

Helleni

pre oko 1 mesec

Haha, opet ce voditi 5, 6 utakmica i kraj cirkus
p

predomislio se

pre oko 1 mesec

zar nije pre par dana rekao da nece sa gubi zdravlje u srpskom fudbalu?
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Човече после оног јуче ,поднеси оставку ! Сви Срби ,раскид уговора ! И да полако оду у пету лигу ! Срам било Србина који буде играо за њих !
J

Jes

pre oko 1 mesec

Pa oni zele to🙂da ih izbacimo iz lige i da dobiju poziv iz turske lige ili BIH.ja bi im to dozvolio i cak da mogu da igraju u pazaru🙂jer nemogu oni u nasu ligu da igraju ako ne postuju Srbiju.nemogu da kazem da nemaju vatrenu publiku kuci i sigurno posle marakane i JNA najteze gostovanje u ligi,tj i za Zvezdu i Partizan.
r

rekoporeko

pre oko 1 mesec

nikad vise u srpski fudbal.... a šaim se!