Komentari na vest

Opet taj mali: Golman Javora je prolećna senzacija Mozzart Bet Superlige

G

Golija

pre preko 1 godinu

Najbolji golman Javora je Damir Kahriman,posle njega Nemanja Supic pa Vladan Djogatovic....
1

1912 IC

pre preko 1 godinu

Strahinja kralju. Od mladjanog Bondzulica koji je branio pre 15 ak godina i vise u Javoru se nije pojavila ovaka klasa od golmana. Bilo je krajnje vreme. Svaka cast Vulicu koji je na klupi, mlad golman takodje, kao i Velimirovicu koji je na pozajmici u Indjiji, ali Strahinja je hobotnica. Deluje mi da daje 200% sebe u svakoj odbrani. Koja energija. Igrac kola bez sumnje, pa pogledajte te odbrane,parade, koliko dobar golman znaci jednom timu za bodove. Bravo Strahinja i hvala od svih navijaca Javora za ove intervencije. Nastavi tako...
4

4321

pre preko 1 godinu

Zamisli kakav je tek golman kome je Strahinja bio rezerva…on je bio prvi pik Javora pa je propao transfer… Javoru i Strahinji želim sve najbolje
s

slavko b.81

pre preko 1 godinu

Mlad i perspektivan momak. Usao sam da vidim o cemu se radi na snimku meca, bas me je pozitivno iznenadio, a i bacih kratko pogled na zadnja 3 meca koja je branio, protiv Spartaka par intervencija, gde je sacuvao Javor, protiv GAT-a takodje, a protiv KG-a, posebno odbrana makazice Milunovicu, parada za medelju momka, i onaj slobodnjak, vrhunska odbrana. Momak spreman za veci klub, nije ovo prolazna forma, mlad i pun zelje za igrom. Osvezenje na nasim malim terena. Lepo mu stoji dres Javora, pa nek bude par godina i napreduju u dobroj sredini, a onda dalje u veci klub.
S

Sanel NP

pre preko 1 godinu

Gledam pregled, ajd sto je branio savrseno, nego sto je svaku intervenciju zacinio vrhunskom paradom. Vrhunske parade, jos vise na znacaju i pokazuju da je momak odlican golman. Baca se, skace, pokazuje igracima, nervira se, pomera, sve reakcije ovog decka i golmana na mestu. Al parade u par intervencija, bruka, nedostajalo je ovo fudbalu, i drazi sporta, da neko na ovaj nacin demonstrira nesto sto se kod vecine golmana izgubilo. Na zalost ,vecina statira ja golu, a ovaj momak em igra za klub koji se uglavnom brani, em parade i odbrane za 10-ku. Igrac kola po mojoj proceni, iako je Mozzart dao 7.5 ocenu, za mene je momak cista 10-ka. Pozdrav iz Pazara za komsije Ivanjicane, sve najbolje u nastavku prvenstva.
G

Gost delboj

pre preko 1 godinu

Treba napomenuti da u grafičaru radi vrhunski trener golmana. TOPALOVIC
N

Nikolau

pre preko 1 godinu

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/javor-doveo-golmana-graficara/441659 Link gde pise da je momak potpisao ugovor na 4 godine. A pouzadno i znam da jeste. To pozajmljen proverite pre nego sto napisate javno u vestima. Javor nije klub za razigravanje igraca, to je stabilna institucija. Ljuljaj i Bravo Za Golmana 💪🏼
G

Golija

pre preko 1 godinu

Niko ne spiminje Lukovica....Da li je sada uprava pogresila sto ga je sklonila iz klubaa??
B

BD

pre preko 1 godinu

Svaka čast momku,mlad je,čini mi se da je 2022 godište,ali on je u FK MAČVA Šabac bio rezerva još boljem golmanu Samurović Filipu.Obojica su mladi i kvalitetni golmani i zanimljivo isti im je menadžer,Stojić Ranko.E sad Strahinja je u Super ligi,a Filip u drugoj ligi,to je več pitanje za fudbalski pismenije od mene.I jednom i drugom želim SVE NAJBOLJE.
B

BD

pre preko 1 godinu

Ispravka:2002 godište.
Q

Qwieidrorodprprpf

pre preko 1 godinu

https://youtu.be/KvyIm9RNhvs
H

Herakle

pre preko 1 godinu

Videcemo sad protiv Zvezde. Krajnje je vreme za zamenu Borjanu a Borjan u mentore mladima.
T

Tuneki

pre preko 1 godinu

Valjda ce biti pozvan za u21, ima nas pasos U 3 kola 3 puta igac kola
G

GostRS

pre preko 1 godinu

slažem se da treba da dobije priliku, ali isto tako mislim da imamo dva vrhunska golmana njegovih godina malog Ilica iz Tsc-a i Lukica koji je otisao sada u Reims, takodje solidnog Katica iz Vozdovca. Zanimljiva je činjenica da su svi oni sklonjeni iz Zvezde da bi branio antitalentovani Copic, koji sada ne moze u zoni da brani, ali eto otac mu je neki ku*ac na Severu valjda šta znam. Zbog takvih nam nekolicina mladih i talentovanih ali bez nekoga da ih pogura odustaju od sporta i rezultati se sve više odražavaju što na omladinske selekcije, što na A tim. Sportski pozdrav, zamolio bih Mozzart da objavi ovaj moj komentar, hvala !
S

Semberac

pre preko 1 godinu

Браво Страхиња, само тако даље.Семберија се поноси са тобом.Још један из плејаде Сембераца који ће бити велики играч!
N

Nikkkos

pre preko 1 godinu

Bravo momak. Igrac kola si sigurno, branio si svetski! Macka si na golu, vrh osecaj i refleksi. Samo tako nastavi, Ivanjicani su uz tebe! ❤💪
Ć

Ćopa

pre preko 1 godinu

Terza zna znanje mali je extra samo što Borjan neće konkurenciju.
I

Ivanjica

pre preko 1 godinu

Ne razumem, kakvo znanje, kad je decko prešao u Javor
G

Gosta22334r

pre preko 1 godinu

ovaj je prošao mlađe selekcije zvijezde 09 (etno selo)....
B

Boysa

pre preko 1 godinu

Decko nije kiksara. Nisu znali da mu daju gol, a nisu ni sutirali nesto u okvir gola.
I

Ivanjica

pre preko 1 godinu

Dečko ima ugovor sa Javorom. Javor nema pozajmljene igrace. Bravo Strahinja
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Neka ga zove gospodin Piksi u reprezentaciju i neka bude prvi golman.Sa njim na golu Srbija osvaja i Evropsko i Svetsko prvenstvo.Jos da porucim ljuljaj Javore.
a

acika11

pre preko 1 godinu

Bude li Bukari igrac kola pre ovog malog, bice sramota. Mali brani sjajno, konstatno, kvalitetno. Igrac kola mora opet biti. Kakva intervencija na makazice, samo veliki golmani to mogu. Deckp igrac kola, nema dileme, utakmica iako 0-0 pokazala je kvalitete ovog golmana.
N

Nikolau

pre preko 1 godinu

Decko je presao u Javor, Nije pozajmljen. Bravo za momka, Bice jos bolji. Definitivno moze opet biti igrac kola, u timu Kola 99.9% , ovo sta je sve branio je sjajno, svaka MU CAST! LJULJAJ JAVORE!
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Jel iz Zvezdinog pogona?