Komentari na vest

Opet se oglasio Zvezdan Terzić: Rano je da pričamo u Dzjubinoj plati

x

x8 Fejnord

pre oko 2 godine

TAKO JE TERZO,PUNA PODRSKA SVIH PRAVIH ZVEZDASA I DELIJA!👍
H

Hvala predsedniku

pre oko 2 godine

Hvala Vucko do neba, niko nas nikad nije ovoliko gurao kao Vi do sada predsednice.Zivi bili 100 godina i na vlasti proveli jos dugi niz godina
S

Srbija Majka

pre oko 2 godine

Ovo moze da bude strasan posao za Zvezdu ako ga privole da dodje i zaigra u nasoj ligi. Prva stvar je kvalitet samog igraca koji je razbijao svojom snagom i najkvalitetnije Evropske odbrane...ima iskustvo i vodio je sam reprezentaciju na svjetskom prvenstvu u Rusiji. Odlicnu tehniku za tako visokog igraca i golgeterski njuh. Veliki marketing i otvaranje vrata za odlicne igrace iz najjacih liga da zaigraju za nas klub i podignu kvalitet istog. Jedini problem koji vidim je njegova trenutna forma i naravno sigurno potrazivanja koja nece biti mala, jer ovo moze biti i zadnje fudbalsko angazovanje koje ce zeljeti da kvalitetno naplati. U svakom slucaju bice veliki posao ako se zavrsi dogovorom ali mislim da u ovom trenutku to jos nije moguce iz vise razloga...a jedan je sigurno primanja ovog fudbalera za koja Zvezda mora da razbije cup i ide preko granica svojih mogucnosti a u svlacionici otvori pandorinu kutiju koja u narednom periodu moze da izazove probleme.
C

Czbgd

pre oko 2 godine

Kakva stepenica niže?! Dolazi kod svetskog šampiona, kakav crni Zenit... Ustvari koji će nam uopšte, otkad Rusi znaju da igraju fudbal.
M

Micas

pre oko 2 godine

Pavkov,Ohi pa sad ovaj..potpuno isti tip igraca samo sto je ovaj za penziju..bravo za skauting !
K

Kiks

pre oko 2 godine

Gotovo, predstavnici Remsa dosli u BG, bice gosti FK Crvena Zvezda na danasnjoj utakmici protiv Radnickog, posle utakmice pregovori oko kupovine Strahinje Erakovica. Strahinja dogovorio svoje licne uslove sa Remsom, sad idu pregovori Klub-Klub oko obestecenja. Sportski pozdrav !!!
D

Dil

pre oko 2 godine

Samo ne znam odakle plata za njega, kad su i Partizan i Zvezda i milionskim dugovima i to u desetinama.
I

Info

pre oko 2 godine

pregovori sa Toni Krosom u poodmakloj fazi,raduj se srbijo
E

Esex

pre oko 2 godine

Rano je pricati o pojacanjima,titula nije obezbedjena..moze eventualno da se prica o odlascima promasaja i nepotrebnih igraca..dioni,risairo,gobelja,pankov,krsticic itd a to je usteda na plate od par miliona e
Z

Zigi

pre oko 2 godine

Tresla se gora rodio se miš.
P

Podrska za Terzu

pre oko 2 godine

PAVKOVA I BENA PRODATI,DOVESTI OVOG RUSA I JEDNOG BRZOG SPICA UZ OHIJA I TO JE TO,IMACEMO ODLICAN NAPAD!
T

Terzo nastavi...

pre oko 2 godine

...da prskas i polivas po svim dusmanima i ne staj nikad,ceo Sever i svi pravi Zvezdasi su uz tebe!
M

Mop

pre oko 2 godine

hahaha a vidi samo koliko ovih musavaca na nasim vestima da pricaju o dugu a njihov Dragan Djuric pre par dana licno potvrdio novinarima iz R.Srpske da prtizan duguje cak 87.mil evra i da i kad bi prodali ceo JNA i Zemunelo uz njega opet ne bi imali dovoljno da vrate ceo dug! Zato je vucic preko FSS opet morao da im i ove godine plati licencu za Evropu kao i predhodne 3.god za redom da bi mogli da igraju Evropu posto im je klub u totalnom Bankrotu vec 5.god za redom,zato i nemaju tricavih 200k da uplate za Evro licencu,to je prava istina koju potvrdjuju cak i njihovi clanovi uprave i vucelini najblizi saradnici!
m

mogu da ti se...

pre oko 2 godine

...sagnu svi koji te ne vole Terza! Samo napred puna podrska Delija!👍
B

Bursa

pre oko 2 godine

TAKO JE TERZA LEGENDO,PUNA PODRSKA SVIH PRAVIH ZVEZDASA! 5-A U NIZU...🏆
2

2342342

pre oko 2 godine

prvo,bomba za nase uslove.Svetsko ime. sigurno je da ima i bolje ponude,centarfor kakvog nismo nikada nismo imali. moze da odigra 2 sezone na top nivou sigurno.pritom sam transfer dize Zvezdu na nove nivoe.najveci nakon Marina i Dragovica.zveknuce to u svetu,privuci ce nova imena,mora da se gleda i na imidz kluba. budala je svako ko kaze da nista nece doneti,covek je jaci i od Hulka fizicki. i pritom je goreo za svaku loptu ako je motivisan. i treba da ga dovedemo i platimo jer upravo ON moze otvoriti vrata nekom mega-imenu.treba razmisljati na duze staze,ipak mi pucamo na ligu Sampiona.
P

Patrick77

pre oko 2 godine

Ako im ovaj dodje, zelim zvezdasima da ih Dzjuba sluzi kao sto je nas u kosarci sluzio njegov imenjak Artjom Parahovski. Pametnom dosta. To da ce imati ogromnu platu je posebna tema.
d

dr.Zvezdan

pre oko 2 godine

Nece tvoj bunkerizan titule videti jos 20.god najmanje,pomirite se sa tim!
O

Ohi objasnio

pre oko 2 godine

Tako ste isto pricali i za Ohija,pa vam zabio vec na prvom derbiju kad ste komplet svi plakali na jugu a on vas provocirao i podsmevao vam se svima haha...
Y

Yumis

pre oko 2 godine

Kako ce ovi da upakuju 7 stranaca? Od toga cetvorica u ofanzivi, Ben, Kanga, Dzjuba i Onoiumjaunfo. Da ne pominjem Risaira i Falka.
T

TutuFruti Bursa

pre oko 2 godine

Isto kao i tvoj rumenoglu 12 stranaca u vasoj fuzionisanoj igokei!
Z

Zlatimir

pre oko 2 godine

Kupuju sa minusom najmanje 100 miliona evra. Za neverovati šta se dozvoljava ovom tipu. Čega god se prihvatio, sve je unistio. Lice sa poternice Interpola, nepoželjna ličnost u Crnoj Gori. Najveći "uspeh": priznata izmišljena titula od pre 75 godina. Tu sramotu neće niko oprati. Najmanje što se može jeste zabraniti mu da se bavi fudbalom.
F

Fiat

pre oko 2 godine

@ Zlatimire@ popi lek da ne odeš na respiratoru, vikend je uživaj dobro je za zdravlje…. Grobari na respiratoru
V

Volvo365

pre oko 2 godine

@Fiat A sto se ti ne opismenis?
M

Mop

pre oko 2 godine

Da ne odeš na respiratoru. Dečko nauči srpski kako treba pa komentariši. Nepismen si ozbiljno
c

cccczzzzz

pre oko 2 godine

Da je Tvorza lopov to znaju svi, ali kad kažeš da je Zvezda dužna 100 miliona eura (verovatno te je zatrovao Ludi Žex), trebao bi da znaš da je u tom slučaju i dug NK PARTIZAN Beograd bar 80 miliona eura.
8

86.mil vam dug

pre oko 2 godine

@Zlatimir... Predsednik tvog kluba vucelic pre par dana izjavi da vam je dug toliko veliki da i kad bi prodali ceo stadion plus zemunelo opet ne bi ste mogli da skupite dovoljno da ga vratite,dugujete cak 86.mil evra,to je potvrdio i jos jedan clan vase uprave na tviteru a i sam Dragan Duric koji je to otkrio novinarima! I vi sa 86.mil duga nasli da se smejete Zvezdi koja duguje 40.mil haha,da nije smesno bilo bi tuzno! Jos jedna LS ove godine na Marakani i 5-a u nizu svima vama iz inata...🏆
G

Gost123

pre oko 2 godine

Dug zvezde je preko 65...a Partizana preko 35 milona evra...to su činjenice,a sa ovakvim transferima pored Terzica dug će samo rasti,čovek samo troši....
E

Esex

pre oko 2 godine

I ja sam se osecao nepozeljnim u CG vise puta.od tada samo planine i akva parkovi srbije i ponekad grcka!
T

Tubeki

pre oko 2 godine

Prvi put da ne spomene mlade igrace(grejace klupe)
K

Kaciga

pre oko 2 godine

Drugim rečima "polako s'to plaćanje".
Z

Zvezdas 1991

pre oko 2 godine

Ako uopšte dodje do transfera a mislim da je ovo još jedna novinarska patka nije nam potreban.Imamo već dva ista tipa igrača Ohija i Pavlova.Potrebno je brzo kvalitetno krilo i zadnji vezni.
J

Jaa

pre oko 2 godine

Koji Pavlov, onaj Ukrajinac sto igra u Radnickom?
l

linoleum

pre oko 2 godine

evo sad gledam Srbija Rusija 2020 strahinja pavlovic pravi penal nd dzjubom ovaj loptu u jednu dmitrovic u drugu stranu,onda krade loptu cini mi se maksimovicu na 20metara i u malu mrezu pravo ,golman nemocan,ma potpisuj vise terza!
n

najbolja moguca stvar

pre oko 2 godine

Da zvezdan ostane zauvek. Od srca vam zelim da vam ostane zauvek. Eto bar se u jednoj stvari slozismo Grobari i delije
a

ajde jos jednom cu

pre oko 2 godine

bice klasika od ugovora ,ponudice mu vise nego sto vredi on ce dati zahvalnicu kroz kes tako da dokaza nema, sutra ce otici sa otpisom dugova i brgijaj dalje . Dioni, Risario, kenjas,La Prevara , Sriprdom ,Falsineli, kolko vam bre treba da ukapirate ??
8

8.kom Fejnord

pre oko 2 godine

Dokle god je Doktor fudbala Terza u Zvezdi vas klub iz ZG titule videt nece,pomirite se vise sa tim i igrajte vecno u ligi amatera i tekstilne konfekcije gde primate 5arde kuci i 8 komada od one dece petlica iz Fejnorda!
v

vec uhodan sistem

pre oko 2 godine

ma kao i sa drugima, Daj mu vecu platu nego sto mozes tako prikazi gde se gistro trose pare uzmi mu procenat, na kraju nek otpise dugove i vrti u krug

gemathegreat

pre oko 2 godine

A šta to tebe bole patka ??? Tvoja ingerencija se završava kod gledanja utakmice. A ako iko i treba sa napravi pare od Zvezde je Terza. Njegovih ruku delo je 34 mesto na UEFA listi od tamo nekog 250-og. Što to tebe tišti je tvoj problem i tvojih ukućana, oni moraju da te trpe zato molim te ne deli svoju bol sa nama.
l

lee16

pre oko 2 godine

Daleko od toga da je on los igrac i zvucno ime, ali covek je u godinama, skoro ima 35, mislim da je on daleko od forme kao sto neki igraci igraju u tim godinama, a prvenstveno je spor za nasu igru. Ako vec hoce da puknu pare, nek se dovede Radonjic, Veljkovic, Ristic, Matic neko od njih. Nama treba na dosta pozicija zamena, ako Erakovic ode treba nam stoper, Rodicu treba bekap igrac, desni bek ne znam sta bi rekao za Picinija i Gajica, ali tanki su, na sredini ce trebati pored klinaca jedan igrac slican Kangi i defanzivni vezni da zameni Sanoga jer Krsticic od kako se vratio ne moze da se sastavi, treba nam desno krilo krsteno posle ko zna koliko godina i da se nadamo da ce Ohi proraditi, ali i tu je klimava prica. Doce sigurno dosta igraca, posto ce biti cistka idu sigurno Bakayoko, Dioni, Falco, Zivkovic, Gobeljic i Pankov pod znakom pitanja su Pavkov, Krsticic, Srnic, a verovatno ce i Erakovic otici kao i neko jos od klinaca.
S

Srdjan88

pre oko 2 godine

Nema jos ni punih 34, 88 je godiste. Moze da nam pomogne npr dve sezone i ja mislim da je to ok. Ugovor na dve sezone da mu se ponudi. Covjek nije brz tacno al nije on neki panj, ima dosta dobru tehniku za tu visinu, ima jak karakter i liderske osobine, zna biti nezgodan ali onda kada mu klub ne vjeruje. Kod Bozovica je recimo uvijek bio odlican i vukao ekipu. Vjerujem da bi i u Zvezdi dobio status i postovanje pogotovo zbog situacije prema ruskim sportistima sto bi njega sigurno motivisalo da vrati na pravi nacin. Kazem zna da bude nezgodan ako klub hoce da ga gurne u stranu kao sto je radio Zenit povremeno ili Spartak. Ali onaj ko mu je vjerovao i dao mu podrsku dobio je golove od Dzjube. 30 golova za reprezentaciju na 50 utakmica dovoljno govori. Sto je nama Mitrovic to je Rusiji jedno vrijeme bio Dzjuba. I zato bi ovo bio spektakularan transfer.
s

srdjane koliko nudis

pre oko 2 godine

ko to sve placa znas li,znas li koliki je dug?
T

Trpke

pre oko 2 godine

A Ko je to nama brz u timu ?
J

Joe Lesh

pre oko 2 godine

Stvarno se nadam da Don Terzinjo samo blefira i muti vodu. Jer ako ce nam Dzuba tj losija verzija Milana Pavkova, samo sirova snaga a tehnika ni za Palilulac, biti pojacanje onda nam se ne pise dobro. Da ne spominjem koliko je pametno dovoditi Rusa u vreme rusofobije, kada samo sto im nisu zabranili da udju u bilo koju zapadnu drzavu. A zabrinjava i neverovatan talenat krive procene pojacanja nase uprave. Npr za Radziv Van la paru se odmah po slici vidi da tu nema fudbalera. Ime indijsko, prezime holandsko a on klempav i buljav. Nije trebalo videti ni kako trci a vec se znalo da od pojacanja nema nista. Ili Garsija sa 48 kg i nogicama ko slani stapici. Pa na slici se vidi da ce ga bek iz mladjih kadeta oduvati sa terena a ne da je pojacanje za LŠ ,dzaba tehnika. Ili nesretni Kanjas kome oci nisu bas u centru da bude pojacanje za LŠ ? Za ovu trojicu bez da ih je iko pogledao na terenu, se znalo da je piši propalo.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Кажеш лошија верзија Павкова. Давно већу глупост нисам прочитао.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Priča iz "Male Avale"
L

Luja

pre oko 2 godine

Doneti lex specialis kojim se zabranjuje Terziću i Mrkeli da dovode igrače u Zvezdu.
a

abc

pre oko 2 godine

Zašto, dve LŠ, LE i proleća u Evropi koliko hoćeš, titule, pobede u LŠ...????
L

Luja

pre oko 2 godine

@abc, zbog Falka, Krstičića, Živkovića, Dionija, Čaušića, La Pare, Garsije, Kafua, Melega, Jevtovića, Samuile, Pićinija... i ko zna koga još. Lako je zaboraviti tih 50-desetak promašenih transfera. Ovi su nas koštali bar 20-30 miliona evra. Zato nam je duk posle dve LŠ i 5-6 LE jedno 60-70 miliona. Da li je potreban još neki razlog?
C

Comi81

pre oko 2 godine

Koliko namjeravaš da se ugradiš u taj transfer pa nećemo o plati? Nema transfera u koji se nisi ugradio! A nije ni to problem, nego što stalno dovodite neke panjeve, neke penzionere ili invalide posle teških povreda...
G

Gledaj to

pre oko 2 godine

Vec nije tvoja stvar,treba razmisliti o narednoj sezoni mnogo je vazna zbog para koje trebaju da legnu od uefe sto znaci opet mora da se osvoji titula sto podrazumeva dovodjene ozbiljnih igrača.
Z

ZOXX

pre oko 2 godine

Samo da ne komentariše Stanojevićeve nebuloze.

Sakur

pre oko 2 godine

Dajte i za Partizan neku bombu,ne mora vest da bude istinita ali cisto lupite neko poznato ime da se mi malo lozimo pre prelazni rok,nije nama lako sa ovom upravom
S

Sto se vas

pre oko 2 godine

tice vi ćete se radovati ako vam dovedu novog trenera i smene upravu za jedno 30 god. možda.
3

39933

pre oko 2 godine

Izmigoljio sakur iz rupe 😂😂😂
T

Tuti fruti tango smrti

pre oko 2 godine

Imali ste vi one svoje zuto crne puntere ledeje i ostale amerikance na celu sa samozvanim naj trenerom pa opet trenirali za dzabe 😂😂😂
E

Esex

pre oko 2 godine

Prica se da u partizan dolaze ljajic i jovetic.moguce je i da dodje kalaba na poz iz monaka.sveta markovic je potpisan kao i dani alves da bude zamena miljkonu
V

Valjda o

pre oko 2 godine

Šta znači "u Dzjubinoj plati"?
l

linoleum

pre oko 2 godine

daj Teriznjo goriiiiiiiiiiiiii izgoresmo kad ce vise kapiten Rusije da potpise,tim CZVza LŠ borjan sanogo dragovic rodic picini nemanja matic kanga ivanic katai radonjic dzjuba,moze mala korekcija otarositi se nepotrebnih dovesti sve sto valja iz rusije donjecka pitati za zdravlje djuricica ada milivojevica veljkovica ristica ,mozda nikolu maksimovioca koji do prosle godine kostao 18miliona value ,Terza ako sad ne nabudzis ekipu za totalnu dominaciju i partizaiovu destabilizaciju kad ces.grofu bozovicu dati pola milke ako treba da nam skautira 3 bombe iz rusije ,covek ne gresi le talek kanga donald,nema cekanja ajmo u napad zajedno!!!
P

Patka

pre oko 2 godine

Da se ne dzjubimo...
P

PRICACE

pre oko 2 godine

kad se bude raskidao ugovor
Ј

Јосиф

pre oko 2 godine

До јула месеца, причаче све и свашта, те овај те онај и на крају опет неки дунстер за велику плату, уз изговор да звезда има нападача а стручни штаб има поврења и у Охија и наравно Павкова.Недај боже да врате неку испушену муштиклу типа Крстичиќ који на 33 год улази у 78 мин(мене би било срамота, узимати минуте деци), када се сетим само приче, па Нена жели дасе врати, нена је наш, ј--о вас нена сасве ришариом и осталим шарлатанима који служе за испумпавање новца. Позз
G

Gostim

pre oko 2 godine

pa on bez par miliona kao marin nece hteti da dodje
M

Maree12

pre oko 2 godine

Samo sto je Marin dosao kod nas za 29 godina sto je velika razlika naspram njegovih godina, ovaj nije mrdnuo iz Rusije, a pogledaj gde je igrao sve Marin, njegova realna plata u evropi u godinama kada je dosao u Zvezdi je bila oko 2 milion i da je za 1m igrao ucicinio je Zvezdi, ali koliko se secam njegova plata je bila oko 800k.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre oko 2 godine

Tako je Doktore fudbala. Tako je Terzinjo. Ljudi svi na stadion u Subotu da podržimo našeg Predsednika Terzića i najboljeg Srpskog Direktora Mrkelu. Samo oni mogu da nas vode u uspehe. Gde smo bili pre Terzića, a gde smo sada. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Ljudi svi treba da kažemo HVALA Gospodine Terziću za sve uspehe. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
S

Svaka čast

pre oko 2 godine

Pravi politički govor sa mitinga.
n

najveci Grobar ikada

pre oko 2 godine

Slazem se i da dodam, dabogda vam ostao zauvek
d

drago10

pre oko 2 godine

jesi li ovo kopirao svoj komentar, jer već sam se jednom pošteno nasmijao na ovo vratio dugove i doveo vrhunske igrače
A

Anangaranga

pre oko 2 godine

Doveo vrhunske igrace tipa Zander, Kanjas, Mouche, Vered, Pogba iz Ugande, Risairo, Edson, Parker, La Para, Spiridonovic ahahahaahha.
m

milan5566

pre oko 2 godine

koliko para Zvezdaneeee
G

GostГоран КВ

pre oko 2 godine

Питај Станојевића и Пантића,они знају
d

drago10

pre oko 2 godine

terza, molim da objasniš zašto je ohi doveden ako već planiraš da dovodiš novog napadača
I

I vrapci znaju

pre oko 2 godine

Pa da se uzme neki dinar, kao i kod predhodnih 30ak igrača koji su brže otišli nego došli.
n

nemanja1512

pre oko 2 godine

ide pavkov, zato igra svaku utakmicu.