Dalsio i Drkušić (FK Crvena zvezda)
Dalsio i Drkušić (FK Crvena zvezda)

Omri Glazer nije krenuo sa Zvezdom u Norvešku

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.08.24. | 09:36

Vanja Drkušić je u konkurenciji

Najveći strah stručnog štaba Crvene zvezde se ispostavio relanim. Omri Glazer će propustiti početka kvalifikacija za Ligu šampiona. Bilo je nagoveštaja, doduše stidljivih, da bi Izrelac mogao da se oporavi i uđe u konkurenciju za gostovanje Bode Glimtu, ali je povreda, ipak, takva da je izbacila golmana sa spiska putnika na sever Evrope.

Ekspedicija srpskog prvaka se u ponedeljak jutro otisnula ka Skandinaviji, a u avion se nije ukrcao Omri Glazer. Ostao je u Beogradu da nastavi proces oporavka od povrede primicača, s kojim se pojavio na pripremama, a onda je obnovio. Sve to je zabrinulo i trenera Vladana Milojevića i ljude u klubu uoči prvog meča sa Bode Glimtom. Isto tako, to dalje znači da će u utorak veče među stative novajlija Marko Ilić, koji je branio u prvenstvu. Alternative su mladi Ivan Guteša i Vuk Draškić.

Izabrane vesti

Ohrabrujuća informacija za sve zvezdaše jeste da je u konkurenciji Vanja Drkušić, poslednje pojačanje iz Zenita. Mada, s obzirom da je reprezentativac Slovenije odradio tek nekoliko treninga ne deluje realno da počne meč sa Bode Glimtom.

Zvezda će u večeršnjim satima trenirati na stadionu Boda, a prethodno će se javnosti obratiti trener Milojević na obaveznoj konferenciji za medije.

SPISAK ZVEZDINIH FUDBALERA ZA MEČ SA BODE GLIMTOM

Golmani: Marko Ilić, Ivan Guteša, Vuk Draškić;

Defanzivci: Ognjen Mimović, Uroš Spajić, Vanja Drkušić, Naser Điga, Nemanja Stojić, Stefan Leković, Jung Vu Seol, Milan Rodić;

Vezisti: In Bom Hvang, Dalsio Gomeš, Timi Maks Elšnik, Gelor Kanga, Nikola Knežević, Mirko Ivanić, Luka Ilić, Jovan Šljivić, Puma Rodrigez, Jegor Prucev, Lazar Jovanović, Piter Olanjinka, Felisio Milson, Aleksandar Katai;

Napadači: Bruno Duarte i Šerif Endiaje.



tagovi

Omri GlazerBode GlimtFK Crvena zvezdakvalifikacije za Ligu šampionaVanja Drkušić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara