Komentari na vest

Olivije Žiru: Daću najmanje 15 golova, ako budem igrao svaki meč

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre gotovo 3 godine

Bratina,svi ga pljuju on zabija pa zabija.Jos malo Ziru i eto tebe na vecnoj listi strelaca u Francuskoj reprezentaciji.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Au kako ruzan dres.

ZdravkoMamic

pre gotovo 3 godine

Doktor fudbala dosta podcenjen igrač
R

Rosso

pre gotovo 3 godine

Dosta da igra samo protiv Intera i da da 2 komada! Gile pojma nema vise gde udara! Koji djavo citas vesti o Milanu?

milford

pre gotovo 3 godine

Ironicno poceo sam mnogo vise da ga cenim kao igraca od kada je napustio Arsenal iako je tamo imao neuporedivo bolji golgeterski ucinak.
c

ciganji

pre gotovo 3 godine

Kakvo postovanje citalaca Mocarta za Žira :D
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Dace 15 golova, pa za pocetak neka da tri komada, nije mogao da postigne 15 komada u Celsiju gde je imao ultra ofanzivne saigrace i sad se ovde bahati sa ovakvom izjavom, A najbolje je od svega kad je rekao NAJMANJE 15 😀 porasli apetiti posle mocne Venecije i mega Specije gde se isto nije video, na jednom od ova dva meca je igrao, nisu ni sudije vise glupe da sviraju 15 poklon penala milanu kao prosle sezone pa da bude 15 golova za zirua
G

Gost83

pre gotovo 3 godine

Boli koliko ne znaš 😂
l

lazzio

pre gotovo 3 godine

Salty
V

Vrana

pre gotovo 3 godine

Rosoneri vidimo se na san siru🤣🤣🤣🤣
c

crvenocrni

pre gotovo 3 godine

Prava lisica ili što bi rekli stranci fox in the box, nadam se da će da ga zaobiđu povrede jer je potreban milanu kao budali šamar
M

Maresca

pre gotovo 3 godine

Samo sa zdravim ziruom milan moze da sanja o.tituli..+ i ibra narvno...bez njih nemaju sta da traze..nemaju mnogo resenja u napadu bez njih..rebic nije klasican spic..cak ce i rebic vise.golova davati sa krila kada bude iggrao neko.od ove dvojice...FORZA ROSONERIII
G

Gostionica

pre gotovo 3 godine

Odličan napadač koji mnogo radi za tim. Najbolje se vidi na primeru Francuske: Na Svetskom prvenstvu nije postigao nijedan gol, a opet je bio najvažniji za tim posle Kantea i Mbapea. Bez problema žrtvuje sopstvenu statistiku za pobedu i tim.
s

sta?

pre gotovo 3 godine

Da nije bio backup opcija u skoro svakom timu u kom je igrao, bio bi jedan od najboljih (smatram da je i ovako) napadaca na svetu. Osecaj za gol, utrcavanje, skok igra, zavrsnica...Kompletan igrac!
1

19481879874

pre gotovo 3 godine

Pa možda nije toliko dobar kad je tako često bio rezerva?? Inače, dobar dio vremena u Arsenalu proveo kao starter pa je svejedno bio daleko od najboljih, zabijao po petnaestak golova po sezoni iako je Arsenal igrao dosta ofenzivno i iako je imao iza sebe Ozila na vrhuncu koji je tad vjerojatno bio i najbolji playmaker Europe. Sjajan je u zadržavanju lopte u napadu i proigravanju za suigrače, zabija spektakularne golove, ali odličan strijelac nije niti je ikad bio.