Komentari na vest

Olimpik Lion gluposti šampion: Cela odbrana u crnoj rupi (VIDEO)

L

Loi Diony

pre preko 2 godine

Sofijan Bufal je kalibar za mnogo veće timove od Angea
G

Gost305060

pre preko 2 godine

Iskreno, dobro su i prosli Anze, bolji u svim aspektima igre. Ekipa Liona nekad bila pregotivna, dobijala Real, cuvala najbolje igrace, ne sve naravno, a kad je prodavala igraci su isli u ozbiljne evropske ekipa, tipa Reala, Barselone… Danas njihovi fudbaleri odlaze u krajnje prosecne ekipe bez namere da vredjam te timove, ali je cinjenica da nisu u vrhu u svojim sampionatima. Svako leto prodaju najbolje sto imaju, a ne dovedu zamene, moralo je jednom da se obije o glavu, ovaj danasnji tim, nije medju 4 u Francuskoj ligi gledajuci sam kvalitet igraca, da ne kazem nesto gore, ispred njih su naravno PSZ, ali i Marselj, Monako, Lil(iako je prodao par glavnih igraca), a egal sa njima Nica i Ren. Tako da ih ove sezone vidim kao 5. ili maksimalno 4. naravno to je moje vidjenje neko. E da za kraj kupuju Sacirija, a na stoperu im i dalje igra Marselo, poslovanje tragicno poslednjih par sezona, umesto da dovedu par kavlitetnih igraca njima pojacanje Saciri, sto samo po sebi dovoljno govori o ambicijama kluba.
M

Marseille

pre preko 2 godine

Lyon je prodao dosta dobrih i bitnih igraca u poslednjih 5god, otisao im za 0€ Depay kao ubedljivo najbolji igrac ekipe, ako ode i Auar do kraja sezone zaista ne vidim Lyon u top 3 ove sezone.
N

Nema logike

pre preko 2 godine

Piter Bosh je dobar trener za holandske uslove gde se igra brzo i bez odbrane, francuska liga je mnogo drugacija. Ulgavnom nisu dovedene zamene za igrače i jako tanak trener.
G

Gagi197

pre preko 2 godine

Nista neocekivano...svaki transfer rok za ocenu 0...treneri 0...uprava 0
G

Gost28276

pre preko 2 godine

Jadno.. prodali Depaya Fekira i Lakazeta a nikakve zamene
I

Ivan OL 91

pre preko 2 godine

Čemu čuđenje? Lion nije imao nikada lošiji sastav u poslednjih 25 sezona. Sve su rasprodali. Svaki bod u gostima im je veliki. Predsjedniku je važnije da trpa džepove od prodaje igrača, nego da ulaže u tim. Samo zadnjih pet sezona kad se oduzmu kupovine i odlasci Lion je u profitu 182 miliona. PSŽ je za te pare kupio Mbapea. I uporno ponavlja moramo da prodajemo da bi smo kupovali