©Starsport
©Starsport

Olimpijakos traži levog beka: Na radaru Azarov, Španci već promovisali Kardonu

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.08.23. | 10:48

Klub iz Pireja u odmaklim pregovorima sa igračem Las Palmasa, ali mediji u Grčkoj tvrde da nije stavljena tačka na potragu

Olimpijakos je jučerašnjim susretom sa Genkom u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope zvanično zakoračio u novu sezonu, međutim prvi u nizu izazova dočekao je uz otvoreno pitanje levog beka.

Klub iz Pireja je praktično u alarmantnoj situaciji kada je u pitanju pozicija uz levu aut liniju o čemu svedoči i podatak da je na ovosezonskoj premijeri Dijego Martinez u startnu postavu uvrstio dva desna beka - Rodineja i Kinija.

Izabrane vesti

Brazilac je igrao na matičnoj poziciji dok je zadatak da "zakrpi rupu" imao španski fudbaler, međutim jasno je da je jučerašnja postava predstavljala samo prinudno i privremeno rešenje.

Glavni kandidat da popuni mesto upražnjeno transferom Olega Rjabčuka u Spartak iz Moskve za 6.000.000 evra je defanzivac Las Palmasa Serhi Kardona. Španski mediji su 24-godišnjeg defanzivca već preselili u Grčku i ističu da će Olimpijakos za njegovu slobodu platiti oko 2.000.000 evra.

Nedavno se čak i oglasio i Migel Anhel bkoji je istakao da levog beka još samo medicinski pregledi dele od nove sredine, ipak, prema pisanju medija u Grčkoj, španski fudbaler nije jedini Levi bek na radaru Olimpijakosa, jer crveno-beli iz Pireja na oku drže i Iraklija Azarova.

Zvezdin Gruzin je na čisti zanimljivih igrača iz perspektive grčkog kluba, međutim ostaje nepozananica da li samo kao alternativa u slučaju da ne dođe do očekivanog parafa Španca, ili i u slučaju da Kardona podigne crveno-beli dres u narednim danima.

Iz perspektive Crvene zvezde, odlazak Azarova ne bi predstavljao značajan udarac po igrački kadar imajući u vidu da u sistemu Baraka Bahara levi bek iuz Gruzije nema ozbiljniju ulogu ni minutažu, međutim treba imati u vidu da je šampion Srbije već imao ponudu Šahtjora od 3.000.000 evra te ostaje pitanje da li je Olimpijakos spreman da izdvoji novac potreban za slobodu Zvezdinog igrača.


tagovi

Irakli AzaroviFK Crvena zvezdaOlimpijakos

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara