Olimpijakos hoće da pozajmi Lazara Ranđelovića

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.12.19. | 11:38

Za sada nema zainteresovanih klubova

Početak je bio obećavajući, čak bismo rekli i sjajan, ali bivši mladi reprezentativac Srbije Lazar Ranđelović se u poslednja dva meseca nalazi u problemima, kada je reč o statusu u grčkom Olimpijakosu. Trener Pedro Martins se tokom leta oslanjao na usluge rođenog Leskovčanina, a Srbin mu je to višestruko vratio. Golovima u sudaru sa Krasnodarom Ranđelović je doprineo plasmanu Olimpijakosa u Ligu šampiona.

Međutim, tu je negde i stao. Portugalac se na krilnim pozicijama najviše oslanjao na Masurasa i zemljaka Podencea, koji je jedan od najboljih igrača  tima iz Pireja. Tu su još bili Sudani, Lovera, pa je Ranđelović teško dolazio do minuta. Tome u prilog i sledeći podatak: od 22. septembra bivši član Radničkog, plaćen 700.000 evra, proveo je na terenu svega 87 minuta, kada je reč o grčkom prvenstvu. Ove jeseni samo je tri puta bio starter, pa zbog svega navedenog Olimpijakos ozbiljno razmišlja da pozajmi Ranđelovića kako bi dobio minute i nastavio razvoj.

Izabrane vesti

Olimpijakos bi najviše voleo da Ranđeloviću nađe klub u Grčkoj, kako bi vihorno srpsko krilo bilo pred očima Pedra Martinsa i ljudima iz sportskog sektora Olimpijakosa. Međutim, mediji iz Atine tvrde da za sada nema zainteresovanih klubova. Videćemo hoće li nove vesti iz Pireja zaintrigirati ljude u Crvenoj zvezdi, čija je Ranđelović bio velika želja. Međutim, ovog leta Olimpijakos je bio brži i finansijski izdašniji.

Na Marakani do danas ne mogu da prežale što nisu bili agresivniji u poteri za Ranđelovićem, posebno što stilom igre podseća na Nemanju Radonjića. Momak rođen 1997. godine je u prošloj sezoni bio jedan od najboljih igrača Superlige i zasluženo je dobio poziv Gorana Đorovića za Prvenstvo Evrope u Italiji i San Marinu.  

(FOTO: Star Sport)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara