Olimpijakos definitivno bez Valbuene na Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.12.19. | 15:04

Vesti iz Grčke

Olimpijakos će odlučujući meč grupne faze Lige šampiona protiv Crvene zvezde definitivno sačekati bez prisustva ponajboljeg igrača Matjea Valbuene, javljaju svi relevantni grčki mediji!

Loše vesti za pirejski klub stigle su tokom dana, pošto su lekari definitivno ustanovili da Valbuena i dalje ne može da uđe u trenažni proces, zbog čega je ostao u Francuskoj kako bi nastavio program oporavka.

Izabrane vesti

Valbuena je povredu doživeo u ligaškom derbiju protiv Paoka u Superligi i od tada nije dostupan treneru Pedru Martinsu. Tračak nade za grčkog velikana jeste izvesni povratak Avrama Papadopulosa koji će najverovatnije biti u kombinaciji za meč sa Crvenom zvezdom. Iskusni štoper se muči s povredom noge, a konačna odluka biće saopštena na poslednjem treningu u utorak uveče. Papadopulos trenira s ostatkom ekipe što daje određeni prostor za verovanje da će igrati protiv Zvezde čak od starta utakmice.

Krstičićev skener iz Atine: Oli slabo brani prekide, još slabije tranziciju, ceo AEK veruje u Zvezdin prolaz

Olimpijakos i Crvena zvezda će se sastati u sredu od 21 čas na stadionu Karaiskakis. Biće to direktna borba dva kluba za proleće u Ligi Evrope, a srpskom šampionu i bod odgovara da obezbedi još jedno učešće u nokaut fazi evropskog klupskog takmičenja.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara