""
""

Olimpija dovela trofejnog Partizanovca - Lazevski postao Zmajček

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.01.15. | 12:15

Bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Makedonije potpisao sa Ljubljančanima ugovor do kraja godine

Jedan od trofejnijih fudbalera u novijoj istoriji Partizana Aleksandar Lazevski novi je fudbaler ljubljanske Olimpije sa kojom je potpisao ugovor na godinu dana.

Lazevski je za crno- bele igrao od 2007. do 2013. godine, a jedini je fudbaler koji u biografiji ima upisanih svih šest titula zaredom koje je Partizan osvojio u tom periodu. Uz ove trofeje, Lazevski ima i dva kupa osvojena sa Partizanom.
“Prvi utisci o klubu su sjajni. Velika mi je čast što sam obukao dres Olimpije, koja ima istoriju i tradiciju. Nadam se da je ispred nas lep period u kojem ćemo ostvariti zacrtane ciljeve”, rekao je Lazevski posle potpisivanja ugovora sa ljubljanskim klubom.

Izabrane vesti

Po odlasku iz Humske, Lazevski je igrao za ukrajinsku Hoverlu, a deo prošle sezone proveo je na pozajmici u beogradskom Radu.

Sportski director Olimpije i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Milenko Aćimović rekao je da su Zmajčeki već neko vreme pratili igre Lazevskog.
“Ubeđen sam da će on biti pravo pojačanje za nas, radi se o odličnom fudbaleru. Pored toga, on je kvalitetan momak, pomoći će nam na putu do uspeha”, kazao je Aćimović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SlovenijaAleksandar Lazevski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara