Komentari na vest

OLI može do evropske, ali ne i do domaće titule: Živković ugasio snove crveno-belih (VIDEO)

B

Burek

pre 4 meseca

Pa ako Oli uzme LK (što nije nerealno jer će igrati ipak u Grčkoj, ne u npr. Poljskoj ili Švedskoj), imaće zagarantovanu grupnu fazu LE, a šampion Grčke kreće od drugog kola kvalifikacija i samim tim nema garantovanu ni LK, a kamoli LE. Čak i da je pobedio crno-bele, AEK bi realno bio u pol poziciji za titulu. Inače, ako Oli osvoji LK, takođe će dva grčka tima ići u kvalifikacije za LŠ one tamo sezone.
S

Savio

pre 4 meseca

Nije on sporan, par godina već igra na veoma ozbiljnom nivou,vrhunskom...U reprezentaciji konstantan medju boljima ,standardan ali mu manje leži taj windback.U Paoku je gazda. Hteo bih da pitam ukoliko neko zna, negde od januara do maja je kuburio nešto u klubu,manje igrao bio i rezerva...Da li je povreda ili neka priča sa eventualnim transferom u Rusiju gde se opet otac pojavio po rečima medija (što inače pozdravljam)?
n

nikosds1989

pre 4 meseca

Oli bukvalno "prodao" titulu. Igrali bez pola tima i moze se reci mozda i prepustio titulu. Uz eventualnu pobedu i pobedu nad Aekom sledece kolo na Karaiskakiju, bili bi prvi pred poslednje kolo.
s

staaa

pre 4 meseca

bre pricas ti kakve eventualne price? ljudi su vec dve godine losi u poredjenju sa tri rivala i sanse da dobiju takve dve utakmice u nizu su ravne nuli..i iskusno si precutao cak i da dobiju paok i aek da ih u tom poslednjem kolu ceka gostovanje panati.
v

vulex

pre 4 meseca

gde je onaj glavati gorostas da kaze nesto za Zileta? Decko nam je najbolje krilo uz Birmancevica, na SP medju najboljim igracima, i defanzivno pomaze dosta, samo gazi!
K

Kleo

pre 4 meseca

Steta samo sto onaj dunster od Piksija nije cuo za drugu taktiku od 3-5-2, pa mora da se drnda na beku svaku utakmicu i ne moze ni da pridje golu.
@

@kleo

pre 4 meseca

Ne igra on 3-5-2, nego 3-6-1. Jedini na svetu.