Olajinka bi mogao da bude pomilovan, Glazer najveći Zvezdin problem

Vreme čitanja: 3min | pet. 02.08.24. | 10:05

Ivanić i Seul putuju u Bačku Topolu, za sedam dana sigurno na terenu

Nije baš da gori, ali počelo je ljudima u Crvenoj zvezdi da „gorucka“ pod nogama posle remija sa lučanskom Mladošću. Sa jedne strane možda je bilo i poželjno da tim Vladana Milojevića odigra meč visokog intenziteta i do zaostavnog vremena bude u fokusu. Međutim, briga odgovornih iz Ljutice Bogdana usmerena je ka drugoj strani.

Bila je svlačionica Crvene zvezde puna povrđenih igrača, pojedinci nisu odradili kompletne pripreme. Ali Vladan Milojević može da bude zadovoljan prolaznim vremenom, jer postoje najave da bi crveno-beli početkom sledeće sedmice mogli da budu kompletni, sa izuzetkom prvog čuvara mreže Omrija Glazera.

Izabrane vesti

Takmičarskom timu bi trebalo da se priključi Piter Olajinka, mada će on morati dobro da se oznoji kako bi stekao poverenje Vladana Milojevića. Nigerijac i Crvena zvezda su dugo bili u kličnu. Olajinka je insistirao na transferu u Slaviju, Crvena zvezda je bila rada da ga proda, kako se ne bi zapatila klica nezadovoljstva, ali je potom odlučila da pošalje negativan odgovor u Prag. Krilni napadač je propustio dobar deo priprema, žalio se na hipertenziju, potom bolove u kolenu i leđima... Sve sa ciljem da ispuni zahtev supruge i napusti Beograd. Na kraju je Piter Olajinka kažnjen, trenirao je samostalno, ali bi mogao da bude pomilovan posle sastanka sa vrhuškom kluba. Ukoliko dve strane pokažu razumevanje, Olajinka bi već u nedelju, posle još jednog razgovora sa klupskom vrhuškom, mogao da bude vraćen u takmičarski tim.

Važna stvar za Vladana Milojevića je da je u sedmici za nama na treninzima imao Mirka Ivanića. Posle turnira u Rusiji jedan od najboljih igrača Crvene zvezde se oporavljao od povrede lista. Prema trenutnoj situaciji Ivanić će putovati u Bačku Palanku i biti u protokolu za meč protiv Tekstilca. Šansu bi trebalo da dobije u drugom poluvremenu.

Imaće ispred sebe Ivanić dve pune sedmice kako bi uhvatio zalet za plej-of Lige šampiona. Isti je slučaj sa korejskim bekom Seulom. Stigao je bivši član Ulsana u Ljutice Bogdana sa operisanim ramenom. Odradio je deo priprema, ali savet doktora je bio da izbegava kontakt igru tri meseca od hiruškog zahvata. Taj period je prošao, očekuje ga još jedan kontrolni pregled. Putovaće Seul na meč sa Tekstilcem, ali neizvesno je hoće li dobiti šansu. Viće na terenu za utakmicu protiv Pazara.

U konkurenciji će biti Milson i Tim Elšnik, pa je krajnje neizvesno kako će izgledati postava crveno-belih sutra uveče.

Najveća Zvezdina briga je Omri Glazer. Izraelski čuvar mreže doputovao je na pripreme kluba sa povredom primicača. Propustio je rad na Zlatiboru, ali se u Sankt Peterburgu vratio u trenažni proces. Očigledno je da su u Zvezdi požurili sa Glazerovim povratkom. Obnovio je povredu koja iziskuje strogo mirovanje. Dobio je voljno od Vladana Milojevića, Omri Glazer. Danas bi trebalo da doputuje u Beograd i odradi kontrolni snimak... Od toga će sve zavisiti. Ali u najboljem slučaju Glazer bi mogao da bude na golu 17. avgusta kada crveno-beli gostuju Čukaričkom. I dalje je veliko pitanje hoće li pomoći saigračima u kvalifikacijama za Ligu šampiona.



tagovi

Vladan MilojevićOmri GlazerPiter Olajinka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara