Ohi Omoižuanfo (©crvenazvezdafk)
Ohi Omoižuanfo (©crvenazvezdafk)

Ohiju od Zvezde 420.000 evra godišnje, Molde odbio da ga pusti odmah

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.07.21. | 14:07

Norvežanima malo 800.000 evra za obeštećenje

Dala je Crvena zvezda sve što je bilo u njenoj moći da Ohija Omoižuanfa odmah dovede na Marakanu, ali je Molde ostao pri čvrstom stavu da ga ne pušta.

Norveški klub je na kraju „pobedio“, pa će Ohi ostati u njegovim redovima do 1. januara, da proba da pogura Molde do titule. Trofej je imperativ za Skandinavce, pa su, kako saznaje Mozzart Sport, odbili poslednju ponudu Crvene zvezde vrednu 800.000 evra i 20 odsto od sledeće prodaje da igrača puste da se odmah preseli u Beograd i od početka kvalifikacija za Ligu šampiona bude deo crveno-belih.

Izabrane vesti

Za Molde ta odluka ima rezona, pošto je posle 11 kola na prvom mestu tabele norveškog prvenstva, a Ohi je najbolji strelac lige sa 13 golova i deluje nezaustavljivo.

Ipak, Norvežanin je već potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom, po kojem će od 1. januara, kada obuče crveno-beli dres, zarađivati 420.000 evra po godini. Pored toga, Ohi će imati i jake bonuse za određeni broj golova koje bude postigao dok bude igrao za Zvezdu.

Omoižuanfo je do sada odigrao 84 utakmice za Molde i postigao 46 golova. Za reprezentaciju Norveške je odigrao jednu utakmicu. I priznaje da mu je vreme da se otisne iz domovine, u kojoj igra od 16. godine, u neku drugu ligu. Izabrao je Superligu Srbije.


tagovi

FK Crvena zvezdaOhi OmoidžuanfoMoldeSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara