Ohi sutra u Brondbiju, Zvezda dovodi na pozajmicu napadača CSKA

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.08.22. | 22:41

Adolfo Gaič će popuniti prazninu odlaskom norveškog napadača

Crvena zvezda će po svemu sudeći u samo nekoliko dana prodati dvojicu napadača. Posle odlaska Milana Pavkova jako blizu transfera je i Ohi Omoidžuanfo, pošto srpski šampion i danski Brondbi razmenjuju poslednje mejlove oko dinamike isplate transfera koji bi trebalo da prebaci obeštećenje od 1.000.000 evra. Prema saznanjima Mozzart Sporta, prazninu u igračkom kadru odlaskom Norvežanina trebalo bi da popuni Adolfo Gaič (23).

Momak iz Kordobe dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz moskovskog CSKA, mada je na stadionu Rajko Mitić postojala određena bojazan zbog sumnje u njegove korene. Ipak, ustanovljeno je da je poreklom Sudetski Nemac.

Izabrane vesti

Gaič je fudbalski stasao u San Lorencu, gde je ostvario i prvi profesionalni ugovor, igrao je za omladinsku selekciju Argentine, a 2019. godine je debitovao i za seniorsku reprezentaciju Gaučosa u prijateljskom meču protiv Meksika (4:0).

CSKA ga je na leto 2020. godine angažovao za obeštećenje 8.500.000 evra, mada se nije snašao u redovima Armejaca. Prvo je išao na pozajmicu u Benevento, a potom i u špansku Uesku, međutim, nije se proslavio. U poslednje dve sezone postigao je samo tri gola na 43 nastupa u svim takmičenjima.

Ipak, s obzrom da se radi o igraču rođenom 1999. godine, veruje se da mu je samo neophodna sredina u kojoj će golgeterski eksplodirati. Na dosadašnja velika očekivanja i pritisak nije uspeo uspešno da odgovori, pa ostaje da se vidi kako će se snaći u Crvenoj zvezdi.

Gaič je visok 190 centimetara, prilično je snažne i temeljite građe, i definitivno je drugačijeg profila od Aleksandra Pešića i Kalife Kulibalija. Jedino što mu je nedostalajo proteklih godina, a što nije imao još od partija u dresu San Lorenca, jesu golovi za koje se veruje da će ih postizati na stadionu Rajko Mitić.


tagovi

Adolfo Gaić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara