Ognjen Ožegović (©MN Press)
Ognjen Ožegović (©MN Press)

Ognjen Ožegović kod Saše Ilića

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.07.24. | 17:20

Iskusni napadač pred transferom u Nižnji Novgorod

Egzodus srpskih fudbalera iz Kifisije. Posle Marka Gobeljića grčki klub će napustiti i Ognjen Ožegović. Kako javljaju ruski mediji, iskusni napadač nadomak je potpisa za Nižnji Novgorod koji sa klupe predvodi Saša Ilić.

Ožegović je u Kifisiju stigao prošlog leta potpisavši ugovor na godinu dana uz opciju produžetka na još jednu sezonu. Zadovoljni njegovim učinkom u prošloj sezoni, u grčkom klubu su tu opciju odlučili da iskoriste te će prema navodima ruskih medija Nižnji morati da plati obeštećenje od tričavih 30.000 evra. Sam fudbaler potpistaće na dve sezone.

Izabrane vesti

Nekadašnji napadač Partizana tako će se posle pet godina vratiti u rusku Premijer ligu koju je 'osetio' u sezoni 2018/19 kada je kao pozajmljen igrač crno-belih nastupao za Arsenal iz Tule i na 11 utakmica upisao po gol i asistenciju.

Prošle sezone u grčkom šampionatu 30-godišnji napadač je eksplodirao. Na 30 ligaških utakmica postigao je 16 golova, manje samo od Ajuba El Kabija (17) i Lorena Morona (20).

Ožegović je ponikao u Crvenoj Zvezdi, nakon čega je branio boje Banata iz Zrenjanina, Rada, Jagodine, čačanskog Borca, Vojvodine, Čangčun Jataija, Čukaričkog, Partizana, Arsenala iz Tule, Darmštata, Adane, Manise i Volosa pre nego što je letos potpisao za Kifisiju.


tagovi

Nižnji NovgorodOgnjen OžegovićLetnji prelazni rok 2024Saša IlićKifisijaTransferi uživoTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara