Komentari na vest

Ognjen Mimović u vatri Aleksandra Ćirkovića

D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Po onoj jednoj utakmici koju sam gledao, Mimović nije ništa gori od Nedeljkovića, samo sumnjam da će dobiti šansu pored galaktikosa Đige, rezerve iz Bazela, tada zadnje plasiranog kluba, iz švajcarskog prvenstva! Nadam se da ovo mučenje Zvezde sa potpuno bezvrednim galaktikosima iz Afrike neće još dugo trajati! Potsećam profesionalne botove koji lupaju "minuse", da smo sa 6 (šest) galaktikosa iz Afrike, osvojili 32. mesto u grupnim fazama LŠ! Kraj , nema više!
I

Iz sljivika

pre 3 meseca

Điga je štoper a Mimović desni bek. Ostalo neću komentarisati, a minus se podrazumeva.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

A šta domaći galaktikosi nisu učestvovali u tom 32. mestu. Pitam retorički jer od bolida se odgovor i neočekije.
J

Just

pre 3 meseca

Stanic,Cirko i Panta rutiniraju
N

Nemanha

pre 3 meseca

Da je sve posteno,Tsc bi ih razbio,i bio bi sampion bar jednom u narednih pet godina,ali on nikada nece osvojiti titulu u Srbiji,jer se mnogi sklanjaju Zvezdi i Partizanu,sto je katastrofa za srpski fudbal
B

BokiUSA

pre 3 meseca

A ko Im brani da razvale nekoga u Evropi? Da prodju grupe? Da pobede sve u domacoj ligi. Eto dobiju po nekada I Partizan I odigraju nereseno sa CZ. Znaci da je sve tako namesteno nebi ni njih dobili. Jednostavno jos nisu kvalitet za sampiona.
k

kikoman

pre 3 meseca

“Ognjen Mimović u vatri Aleksandra Ćirkovića”! Mislim da bi naslov “Trener Milojević u vatri Lazetića” bolje odgovarao stvarnosti, a stvarnost je vrlo neizvesna, ako sudije bude sudile pošteno. Ali, ako već do 9. minuta bude neki skandalozni penal, biće teško za TSC!
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Bio je onaj skandalozni penal (koji je ne opravdano ponisten) na utakmici Partizana. O njemu mislis? Eto sa njim vec bi sada tvoj klub ucveljenih bio na drugom mestu...
d

dukak gm

pre 3 meseca

Decko ce biti igrac utakmice.
S

SIoba

pre 3 meseca

Nije ni trebao da ga menja....ušao je mučeni nikolić, prva situacija, protivnički igrač pored njega centrira, on lik spušta glavu da ga, ne daj Bože ne pogodi lopta, l to skoro pa šanse,druga situacija, napad posle toga, neka tranzicija on bez osećaja daje jaku loptu Bukariju i propade nam napad...i to nisu bili udaljeni ne znam koliko....i dalje se pitam,ko je njega doveo i gde je gledao i kako može on da igra u Zvezdi?
M

Mutommbo

pre 3 meseca

Ako bude imao pomoć od Bukarija da vezuje protibničku odbranu, neće biti nikakvih problema da odradi posao.
C

CaleB prvi@Mutommbo

pre 3 meseca

@Mutommbo – zar sumnjaš u pomoć Bukarija , minucioznog velemajstora na petoparcu, koji je ove zime vredeo čak 11 miliona evrića, ali Terzić je stari mačak, namirisao je da je Bukari potreban Zvezdi za proleće i Bukari je to već počeo da dokazuje igrama u N. Pazaru, protiv Voždovca i Čuke. Nije mi jasno da možeš da sumnjaš u Bukarija, jer to je čovek koji je ove zime vredeo čak 11 miliona evrića (ali u društvenoj igri “Monopol”).
R

Repac Plandište

pre 3 meseca

Malac je odličan. Prijatno sam iznenađen njegovim igrama. Sa ovim su se složili...
S

Statler

pre 3 meseca

Jel može neko da objasni smisao rečenice "sa ovim su se složili..."? Hvala.
R

Realnost

pre 3 meseca

Samo se nadam da neće proći kao Gruzin levi bek prošle sezone,baš protiv TSC kiks,i ide dečko na klupu.Ogroman problem,bez prava na grešku mladi igrači,ogroman pritisak.
d

d.g.

pre 3 meseca

Svaka čast Mimoviću alii bi radije video Nokolića protiv Ćirkovića. Bonusa nek izmišlja Milojević.
l

lemsonrr

pre 3 meseca

iskreno pre bih poceo sa lucicem mislim da je tu manji problem da olajinka ostane na klupi a na beku ipak lazar nikolic mada ni u njega nemam neko poverenje al ajde, a za mimovica ima vremena do kraja sezone da vidimo na cemu smo
S

Srdjan M

pre 3 meseca

Lucic nije bonus
a

aaaa

pre 3 meseca

jeste bonus, bonusi su svi rodjeni posle 1.1.2002.godine pa samim tim i Vladimir Lucic
г

гост1986

pre 3 meseca

То што си рекао да се почне са Лучићем довољно говори какав си познаваоц фудбала.... Дечко промашио спорт....
z

zmagole

pre 3 meseca

Ako bude posteno, TSC dobija rutinski.
g

gost 024

pre 3 meseca

Kad vidiš ko su sudije, znaj da neće biti pošteno
p

postic

pre 3 meseca

bla bla truc,a kazi koji je to igrac Tsc -a bolji igrac od Zvezdinog
z

znagole

pre 3 meseca

@postic Nemanja Petrovic je bolji levi bek od Rodica duplo. Ajmo dalje, Sasa Jovanovic je bolji od Mitrovica i Lucica duplo. Hoces jos, Vulic i Srdjan Mijailovic su tu negde. Uros Milovanovic i Serif Nedaje su isto tu negde.
d

d.g.

pre 3 meseca

Vidi se koliko pratiš fudbal kad ne znaš da Mitrović nije u Zvezdi.Petrović je klasu slabiji od Rodića. Jedini bi Stojić i Ćirković konkurisali za prvi tim Zvezde.
p

pancevac992

pre 3 meseca

znagole hahahahaha bolji od Rodica,mozda ali u nekom drugom zivotu,Poredis sa Mitrovicem on nije tu,poredi ga sa Olajinkom,Vulica poredis sa Mijailovicem,potpuno drugaciji tipovi igraca,poredi ga sa Hwangom,kakva si ti neznalica 🤣
z

zmagole

pre 3 meseca

Vazi, cujemo se posle utakmice. Mitrovic vam je do juce bio tu, to ne menja cinjenicu da je Sasa Jovanovic za klasu ispred. Olupaće vas Lazeta kao nikad do sad.
H

How yes no

pre 3 meseca

Zato je Jovanovic ostavio trag u Italiji... A ne, cekaj, Mitrovic igra u Italiji, ne Jovanovic. Nikako da shvatite da to sto se Zvezdini igraci pljuju ne znaci da su losi, vec da ima mnogo botova i pljuvaca koji nemaju pojma ni o cemu
M

Maljavi

pre 3 meseca

Koliko pravopisnih gresaka, ovo je strasno.
M

Maljavi

pre 3 meseca

momak iz Gornje Milanovca Preživeo je Ognjen Mimović prvi starter Ali bićeu ozbiljnoj vatri Krilni fudbaler Krila Sovjetov ????? i na nedavnom gostovanju u Pančevo i potom poslao udarc
c

cccc

pre 3 meseca

Svi ga kao hvale ali mene je razočarao protiv Čuke i ne uliva mi neku sigurnost, voleo bi da grešim.
c

civas93

pre 3 meseca

Kad čitam ovaj text pomislim da će Mimović čuvati kilyana Mbapea..