Komentari na vest

Oglasio se zgroženi Mitar Mrkela: Dramaturg Feđa Dudić inspirator mržnje prema Zvezdi

K

Konacno

pre 15 dana

I on da kaze nesto pametno. Svaka mu je na mestu. Koliko sam prošle godine uživao u uspesima Radničkog, toliko sad jedva čekam da ih sankcionisu u da ispadnu iz lige, jer su svojim divljački ponašanjem to i zasluzili
M

Ma da bre to

pre 15 dana

Mrkela je nesposoban lik i def zelim da mu vidim ledja...ali ovo za mornar i evropu koju je igrao radnicki je u pravu 1/1...a ovaj fedja lik ocigledno ne moze da podnese zvezdu, a jos vise milojevica. Moze on milojevica da dobije 10x u nizu, ali ono sto je miloje napravio sa zvezdom on nikad nece. Ne samo on nego 99% trenera u srbiji. I dak bre vise neka izadju i javno kazu kako to zvezda krade, steluje, ucenjuje...a ne ove pederske fore, bolje da ne pricamo. Pa jeste sinovi, kad nemate muda, onda sagnite glavu i primajte...ali kad progovorite ocemo dokaze. A ne ove fore zvezdi sve daje drzava...pa malo ste se zeznuli braco...4x ls i 3x le...nece biti da je lova od drzave
D

Del Boj

pre 16 dana

Ispao bi i “projekat” od Mornara da ga ne finansira drzava, Mrkela o postenju, koliko filijala ima cz u Srbiji?Ofk bgd je drugi tim cz…da ne navrajam, i cim se neko ne sklanja taj je protiv cz, neprijatelj drzave?Ti pominjes Đakovicu, da nisi mozda bio tamo, borio se?Ne bi znao ni na karti da je nadjes, cuti i moli se da ovo guranje cz sto duze potraje, jer kad stane, bice kud koji mili moji…
Л

Лаик

pre 17 dana

Једно објективно питање. Да ли се икад нешто слично десило руководству Радничког кад је Звезда била домаћин? Дакле, не питам за тзв. Ђаволе већ за руководство клуба. Мада, ни Ђаволима није фалила длака с главе, фале им само заставе.
N

Novosadjani FKV

pre 17 dana

Dodji nam na .. Mrkela, budi nam cest gost!
s

sikter bre

pre 17 dana

I mi smo zgrozeni sto je ovaj fikus, beskicmenjak sportski direktor. Secamo se kako je kukavicki povukao nogu onda protiv Milana, tad da smo dobili ko zna gde bi nam bio kraj. Nula od coveka. Parazit i najobicniji poslusnik. O cemu on prica vredi manje od ongog crnog ispod noktiju. Klasican poltron i neznalica svoje vrste. Sns-ovac... sta dalje pricati?
M

Miloschichichi

pre 17 dana

O sudjenju nece da prica? Publika reaguje na kradju i to se samo vama desava ako niste primetili zato sto samo vi kradete sa vasim sudijama, pogotovo milan koji je sudio juce. Brdo oontra faulova bez imalo stida i srama, penal cist kao suza sviran kao kontra faul, iskljucenje koje se ne desava ni na igrici onako i vi zelite da budete postedjeni? Citsv svet se smeje a vi se pitste zasto ne mozete ds prodste nijedbog igraca, ne mozete nikog zivog prodati a vezujete po 40 pobeda u sezoni, svake godine 200 golova datih, svetski rekord oboren u neizgubljenim utakmicama kod kuce, da to vidi covek mislio bi da je neki dream team u pitanju i onda dodju skauti da vide o cemu je rec i ismeju se slatko..
M

Milence Pilence

pre 17 dana

Jesmo si olakšali dušu?!? 🤭🙈🤪🤣
G

Grga Cvarak

pre 17 dana

Ovaj Mrkela bas ne zna gdje goni. Rijetko glp covjek, a da je na ovako visokoj poziciji. Ovo nije protiv Zvezde. Samo kazem da se Zvezda bezveze sramoti sa ovakvim ljudima. Garantujem da mogu naci milion puta i pametnijeg i sposobnijeg covjeka na njegovoj poziciji, a zasto to ne rade, to je vec do njih. Elem, da se vratim na temu... ne pisem ovo, ponovo, zbog neke "mrznje prema Zvezdi" (iako znam da cu momentalno biti zato optuzen) vec zbog izjave koju je covjek dao. Znaci, covjek je 'ladno prozvao Dudica sto nije htio da prica o utakmici, a onda ga u nastavku te iste optuzbe optuzio "jel to zato sto nisi htio da pricas o topovskom udaru?" Pa, Mrkela, covjece, jel hoces da covjek prica o sportskim stvarima ili hoces da covjek prica o nesportskim stvarima? Za sta ga optuzujes? Posto si krenu sa optuzbom koja se ticala sportske strane, a onda si otisao u nesto sto nema nikakve veze sa sportom. To pod jedan. Znaci, nepovezano i kontradiktorno, sto ono kazu, do zla Boga. Druga stvar, da li si uopste svjestan – ako ti to inteligencija uopste dopusta – da de fakto optuzujes covjeka da je on organizovao te topovske udare? Jel shvatas sta pricas? Ovaj Dudic ako je iole pametniji od tebe moze (i treba) momentalno da te tuzi za klevetu. I dobice te na sudu sto od sto. Jer nemas apsolutno ni jednog jedinog dokaza da je Dudic organizovao te topovske udare. Naravno, ukoliko postoji objektivno sudstvo u Srbiji. Ako postoji, tu nebi trebalo da bude nikakve sumnje. To je, znaci, slucaj koji se rjesava u par dana i to na prvom mjestu zbog administrativnih stvari, medjutim sto se tice presude, to je presuda za koju nebi trebalo duze od deset minuta da se donese. Jer je sve jasno. I treca stvar... druze, za tvoju informaciju (ili ti je cisto u genima da lazes non-stop) covjek je dao izjavu poslije utakmice. Kratku, ali izjavu. I u njoj ni jednog momenta nije rekao da je bio blizi pobjedi vec da je utakmica bila egal i da mu se tim uspjesno branio sve do crvenog kartona. Tek tu je rekao da nema vise sta dalje da komentarise. Znaci, sta je slagao? Gdje je tvrdio bilo sta od onoga o cemu ti pricas? I da, na kraju je i cestitao Zvezdi na pobjedi. Da li je to mislio iskreno ili ne, to je nesto drugo, ali covjek je, znaci, dao krajnje korektnu izjavu. Bez uvrijeda, bez personalnih napada, bez dizanja tenzije. Za razliku od ovog sto sad Mrkela radi. Tako da stvarno treba da ga bude sramota za ovoliko laganje i pokusaj manipulacije cinjenicama. A za Dudica, jos jednom, lud je covjek ako ne pokrene tuzbu. Ovo 90% advokata rjesava u njegovu korist bez vecih problema.
M

Mister M

pre 17 dana

Imaš li ti dokaz da si pismen? Pišeš ovde dvadeset rečenica iako si nepismen. Bukvar u ruke i kreni, a lako ćemo o Mrkela.
G

Grga Cvarak

pre 17 dana

Imam li dokaz da sam pismen??? Druze, ti si upravo pokazao koliko si ti pismen.
P

Pošteni ZVEZDAŠ

pre 17 dana

A jesi li zgrožen što je Radnički oštećen za čist penal ?

Ivan Komnenovic

pre 17 dana

ja sam zvezdas ali ne razumem izjavu ovog klovna koji svake sezone baci pare iz zvezde dovodi transfer bombe a posle kraj prelaznog roka trazi njihove zamene, pa sta su trebali da se sklone da puste da se igrate sa njima da vam sudija svirne nekolilo penala, ali i to bi bilo da onaj golman nije pustio ivanicev sut
k

kblo7063

pre 17 dana

daj bre koji Radnicki,imali su 5 min slave ispali od Mornara ali bukvalno od mornara i sad kao neki dokoni Grobari glume njihove navijace...smesni su,a ti Mrkela ticu u kaficu,svaka cast za Ls ali pamet u glavu,znas da se u ovoj zemlji prasta sve osim uspeha!
k

keruzzi

pre 17 dana

Kog uspeha majke ti, u nameštenoj ligi, sa crvenim kartonima kad ne možete da date gol, da OFK, IMT i grafičar koji upada jer to Terzić tako hoće, tata vodi jedan a sinovi drugi klub, gde jedan klub odlučuje o svemu...zato jedva čekam pet, šest komada po utakmici da se slatko nasmejem gledajući kako uspešno igrate lš .
W

Wade

pre 17 dana

Naravno. Mi se hvalimo vatrenom atmosferom, cesto pravimo haos na gostovanjima e sad kad naletimo na pritisak kao u Solunu/Turskoj - onda je kuku lele. Izdrzi pa pobedi Endiaj i Duarte kostaju kao ceo Radnicki Oni nisu imali sut u gol. Ok. A mi smo briljirali?
V

Vanecious

pre 17 dana

Nista manje niste ni zasluzili!! A mrznju je poceo naduvenko Milojevic da seje! Tacnije pretnje!! Fedja je samo komentarisao sudjenje zvezdi prosle sezone,a to nije samo on radio vec svako ko ima zdrav razum..Ljudi slabo pamte naravno..
T

Tarmisnspodguznamuva

pre 17 dana

I vi ste ispali onomad od Milana kad si kukavicki sklonio nogu. Dajte mu poklone, sudija da ih gura, para da dovodi Serife, Kulinbane, Motive, Żandere I La Prevare... da se igra sportskog direktora.
P

Pametnjaković

pre 17 dana

To su ti realni i pošteni iz Zvezde...
Đ

Đukin fan

pre 17 dana

Ovo s incidentima očekivano i već se i dešavalo i tek će !!!Nego ima li Mita neki komentar na onaj promašaj lopte od Šerifa u 3 metra na prazan gol?????Bolje da je Mrkeljaru sto nekad govorio Gojko Zec,odneo Minhauzen na đuletu nego sto je ikad kročio u upravu !! Bitanga neopevana.
G

Grof Chaki

pre 17 dana

Zvezda je preživela pakao i zasluženo pobedila. Radnički je ubedljivo najodvratniji klub u svim ligama u Srbiji. Retko ogavan. Kradu vreme, valjaju se po terenu, svaki prekid izvode 3 minuta, skaču na svaku odluku sudija u korist Zvezde, opstrukcija igre,  tu je bilo malo fudbala...jednostavno mnogo prljav klub. O Dudiću da i ne govorim. Ekipa mu nije imala šut u okvir gola Zvezde i bolje da se zapita i zamisli na šta mu liče igrači. Na fudbalere sigurno ne. Užas od trenera i od čoveka. Sve njih cepaju žestoki kompleksi od Zvezde i Delija. A one što su bili na tribinama poznatije kao ugašeni đavoli (šejtani) treba  isterati sa svih stadiona u Srbiji. Čak i extremi iz Novog Pazara su pošteniji navijači od ovih iskompleksiranih đavola (šejtana) iz Kragujevca. Braća su sa Manijacima iz Sarajeva, neće da skandiraju Kosovo je Srbija, gađaju igrače, trenere i upravu Zvezde topovskim udarima i mnogo mi je drago što su im Delije ugasili grupu za sva vremena i objasnili im neke stvari.
B

Bida

pre 17 dana

Cist penal nije sviran za radnicki bruka i sramota
@

@bidE

pre 17 dana

Kad to jedino preposteni Raka Djurovic potencira, onda bas ima tezinu... 🤣
G

Grešiš

pre 15 dana

sinko,najodvratniji i najogavniji klub,je onaj što bez sudije ne može da pobedi Radnički,onaj što i uz pomoć sudija jedva izvuče bod protiv 10 puta jeftinije Mladosti. Ljudima se smučilo da ćutke gledaju kako ih kradete I pljačkate. Jedan Mančester Siti gubi od Wolvsa,Brentforda koji su 10 puta jeftiniji,samo ljubimica ne sme da izgubi.
b

barranjacccccccc

pre 17 dana

Ovde kazne moraju da budu drakonske da se stane na put ovom nasilju. Do kraja polusezone sa praznim tribinama, zabrana do kraja fudbakske godine da navijači gostuju, uslovna kazna na dve godine. suspenzija na 10 utakmica za FD.
p

paljba bre

pre 17 dana

moze ..kad zavrse sa vasima prvo pocev od uprave pa do sipke onda nek jure i ove .
R

Realnooo

pre 17 dana

Kamo srece da vise utakmica izgledaju ovako, naravno sem skandaloznog sudjenja. Zamislite kad bi svako navijao za klub iz svog mesta koliko bi lepse bilo. VOLI SVOJ GRAD, NE BEOGRAD!
c

cz=UDBA

pre 17 dana

A osuda skandaloznog suđenja na štetu Radničkog? Ništa,a?
G

Gost RS

pre 17 dana

Navijači bruka,igrači dosta bezobrazni ali ima i do sudija. Zašto se nije pogledala situacija u Zvezdinom 16ercu kad je mogao biti možda penal? Zašto se malo kasnije nije pogledalo čisto igranje rukom igrača Radničkog? Neodlučne sudije same stvaraju lošu atmosferu,ne treba Zvezdi nikakva etiketa, da svaki kolo igra protiv 11 najboljih iz ostataka lige osvojiće titulu. Zapalo mi je za oko nekoliko komičnih faulova u polju,koji se već 20 godina sviraju u korist Zvezde/Partizana a kad je suprotno onda ne. Kome to treba? I to je izazvalo revolt navijača. Ne daj Bože da je na kraju Zvezda pobijedila iz jednog zaista čistog penala,imali bi danas saopštenja Partizana i Stanojevića. Radnički je zaista grizao na terenu ali šta su očekivali bez šuta u gol?
d

dr finansija

pre 17 dana

nije se javio kad prosle godine bacise njegovi topovski na svog italijana doktora ,nije se javio kad su za vreme korone sipkasi usli do klupe i grlili se sa misterom...zato smo tu gde smo kao drzava . Optuzuje huligane te iste placaju da bi opstajali u foteljama . Sto ne rece rec kad vredjase Ibru ??
G

Ghoust

pre 17 dana

Klasican spin, sada kada niko ne moze da opravda kradju, gde nije sviran cist penal za Radnicki i izmisljen crveni karton....hajde da kukamo kako nas mrze. CZ je bila najvoljeniji klub Srbiji, sada su ovi ljudi napravili da je niko organaki ne moze podneti. Cak i njeni najvijaci koji su posteni ljudi, sa obrazom ne opravdavaju ove kradje i malverzacije. Zamisli kada je vise na tribinama bilo ljudi dok su se mucili nego sada kada "dominiraju". Posten covek se barem nece blamirati i pisati gluposti, opravdavati kradje i namestene utakmice. Zamisli koliko je tuzno gledati navijace 2 "najveca" kluba kako se prepucavaju ko je vise ili manje krao...vasi klubovi 1 trofej, ali 1 trofej nisu osvojili posteno i vi se time ponosite.
e

ej bre

pre 17 dana

kako ti spinujes, ceo komentar ti je spinovanje
e

ej bre

pre 17 dana

kako ti spinujes, ceo komentar ti je spinovanje
d

dr finansija

pre 17 dana

najjaca scena utakmice kad im sever vice "huligani,huligani " ..haha a na toj tribini 9 biliona krivicnih prijava i likovi koje ne sme niko da stavi u zatvor
n

na na na na na na na na

pre 17 dana

Liga Sampionaa Liga Sampionaa Liga Sampionaaaaaaa
k

kg

pre 17 dana

G.Mrkela, navijam za Zvezdu, osoba sam u godinama,ali moram da iskreno primetim - nigde ni jedne reči o pogrdnim skandiranjima vaših navijača prema Dudiću. I još nešto: oni koji se predstavljaju kao "djavoli" i koji su pravili rusvaj su navijači Partizana. Oni se tako ponašaju i u Kragujevcu, sećete se da je posle utakmice bilo tuča u gradu, raznih sačekuša...Zameram Vam: ništa sa visine, čestitkle za Ligu šampiona, ...To je stvar elementarne kulture. Nisu čestitali,ali pominjete nekakve poklone. Spustite se na zemljmu,Mrkela.Kao što sam zgrožen topovskim udarima sa Zapadne strane gde su "navijači" Radničkog, toliko sam zgrožen Vašom nadmenošću.Kada se meni, osobi u godina,zvezdašu decenijama, učinilo da je Vaš stav o dočeku malo bljutav, šta drugi miskle.
a

ajde pali

pre 17 dana

Ti nisi navijač zvezde
T

Tatamata

pre 17 dana

Mrkela, kako te nije sramota da ovako pricas za casnog, postenog i sposobnog trenera Dudica, on je za tebe veliki gospidin i za sve vas u zvedani jer ste vi los kolektiv, nekulturan nevadpitan sa najvise huligana koji ne priznaju druge narode vredjajuci ih ( Dudica jer znaju da je bosnjak) nazivajuci ga turcinom i jos puno toga. Svaka cas Kragujevcanima, fudbalerima i rukovodstvu, pokazali su sta je pravda, kultura ali tesko da osim njih bilo ko moze uciniti kako bi ovo bilo normalno. Radnicki … svaka vam cas a vi komsinice neka vas je stid zbog svega ovoga sto radite..
S

Samo jedan covek

pre 17 dana

Pa sta da radimo kad drzava nema snage da se izbori sa huliganima?
C

Chisam

pre 17 dana

nema to veze sa huliganima več narodom šumadije koji ne podnosu sve što ima veze sa komunizmom.
@

@chi

pre 17 dana

Ne podnosU? 🤡
S

Samo jedan covek

pre 17 dana

Mozes na silu da otmes titule i milione ali ne mozes na silu da nateras ljude da te postuju i cene!!! Zato Vazura pametan prazni svoje tribine, da mu se ne bi desio slican scenario...
@

@samo

pre 17 dana

Odakle je Mrki oteo milione, od UEFE?
S

Samo jedan covek

pre 17 dana

Ako ces da se pravis lud dzaba ti pricati. Ali za pocetak bih voleo da cujem zasto vam je predsednik magija bio na poternici? I kako je sa iste sisao? Ili je ovo sada neki novi terza? Ne radi on to vise?
@

@samo

pre 17 dana

Sigurno da krade, vise nego ikad...ali koji predsednik bilo kog kluba u Srbiji to ne radi? Sve lopov do lopova, osim klubova u privatnom vlasnistvu...
N

Nenad1246

pre 17 dana

Kakvi đavoli. Puna tribina im grobara bila. Njih ako nije sramota onda ništa.
t

tnt

pre 17 dana

Treba svi klubovi da istupe i ostave zvezdu samu sa sudijama
и

иступите...

pre 17 dana

Шта чекате?!
@

@tnt

pre 17 dana

Prvo tvoj partizan...
B

Baxter88

pre 17 dana

Ovaj Radnicki nista izgleda nije naucio na primerima tipa Radnik i Vozdovac, izgleda da cemo morati da ih gurnemo malo u drugu ligu za koju god, cisto da se nauce pameti i da se biciklom ne ide na Rusiju! Ceo zivot borba za opstanak i sad misle posle jedne sezone srece vise nego pameti da mogu da prete Zvezdi ej!
p

pitanje

pre 17 dana

mladost je uzela zvezdi bodove i nece ispasti, dokle vise da peoturate te vase lazljive priče?
C

Chisam

pre 17 dana

gluplji komenta od tvog nisam video.Zvezdu ne podnose samo iz sportskih već i ideoloških.narod G Milanovca,Kragujevca i Čačka pamte zločine Krcunovih hordi.ne može se to izbrisati gumicom.u Srbiji nema mesta za komunističke otpatke
@

@baxter

pre 17 dana

Jeste! Trebaju se odmah predati, laganih 3:0 za Zvezdu da bude...
I

Igokea since 2007

pre 17 dana

Питамо се зашто је Хванг отишао... Погледајте јучерашњи фудбал, јучерашњи терен - на ком се игра фудбал у Србији 2024. године, па онда мржња навијача, па бакље на терену, прекиди, па топовски удари на играче, на руководство!?!? Па онда називи клубова, који су катастрофа, то странац не може да изговори, ни да запамти. Значи, пакао од лиге. Хванг дошао, видео и рекао: "хвала, али не хвала". Ко би нормалан хтео да игра у оваквој лиги, сви беже кад се укаже прилика. Корените промене су потребне одмах, ако желимо добро себи. Ако не може ништа да се промени, дај хитно да правимо регионалну лигу, са Мађарима ако треба. Нека нас странци поново уче да будемо нормални и уређени, ако смо глупи да не можемо сами. А нисмо. Али ето...
S

Sima Arauho

pre 17 dana

Ma sve je lose samo ste vi zlatni!Ma ja da sam na vasem mestu istupio bih iz lige jer vam nisu cestitali plasman u LS.
W

Who cares

pre 17 dana

Samo da razjasnimo nešto. Milanovac, kao i cela Šumadija je ove godine žedan. Da li mislite da treba zalivati travu na stadionu dok je grad pod restrikcijama vode? Zato je teren takav kakav je.
Н

Недељко Јовановић

pre 17 dana

Знам Пеђу Дудића откад је био мали. И брата му Ивана који је игро у Звезди. Чудно ми је да се вако понаша. Имам 78 година и пратим збивања у футбалу веома дуго. То су момци из поштене породице.
š

šefćet

pre 17 dana

Pomešali ste, ovo nije taj Peđa Dudić, nego Feđa!
G

Gost31

pre 17 dana

I to ti nije dovoljno da vidiš pravu sliku događaja??? Tužno...
h

hamdija03

pre 17 dana

Feđa je trenećina i nemojte tako prićat za ljudinu
k

kg.

pre 17 dana

NijePedja,nego Fedja Dudić.Njegov brat nikada nije igrao u Zvezdi(ako ima brata). Dudić na koga misliš nema veze sa ovim trenerom.
H

Hahahahahahahaha

pre 17 dana

Kakav Bog
I

Ipswich

pre 17 dana

Đaba bolan. Sad je loš.
y

yui

pre 17 dana

s obzirom da ste privatizovali ligu i da se pitate bukvalno za sve nemas cega da se plasis ..
S

Sledecu

pre 17 dana

Utakmicu ko bude igrao sa Zvezdom da donese buket cveća, bombonjeru,veliku cetitku, velikog medu od cistog pamuka, tompus i viski, i da krenu sa omladincima da ne kuka vise Mrkela sto im niko ne cestita ligu sampiona.
v

vase lazu

pre 17 dana

Spinujete, necete moci da gadjate topovskim udarima vise
g

gjokaj

pre 17 dana

Tako treba svuda da vas docekuju, za bolje i niste, svaka cast KG!

gemathegreat

pre 17 dana

Šta misliš kako će da prodju na Mari ???
N

Noleee

pre 17 dana

Neverovatno kako je zvezda od nekada najvoljenijeg kluba u Srbiji postala najomrazeniji. I to se može videti ne samo po društvenim mrežama i portalima već i po ljudima u bar mom okruženju gde se svima ovo sve zgadilo.
E

Ebiga

pre 17 dana

Sami su krivi.
v

vidimo

pre 17 dana

Sta se to zgadilo? jer osvajamo trofeje? sto igramo LS, a vi ne, mnogo vas boli to
a

ako nisi znao

pre 17 dana

Pa ti zivis na drustvenim mrezama i portalima, to nije Srbija
J

Jvjvhvz

pre 17 dana

A ti kao voleo Zvezdu, pa eto promenio mišljenje? Ne lipši magarče...
m

metalika moj dobar

pre 17 dana

noleee... zvezda liga druze cist penal on ne svira za Radnicki na 0-0 izbacuje onog momka za sta ??
I

Ipswich

pre 17 dana

Ovde je fokus inicijalna kapisla, stručnjak za jagnjetinu i plodove mora, F. D. zbog čije sportske (ne) kulture na klupi deo bolesnika u prvi plan izbaci divljaštvo. Šut 1, u okvir gola 0. To je svojstveno upravo nula a. Idemo dalje.
N

Nv.

pre 17 dana

Ovde su svi treneri,i sve znaju,a mi selektora nemamo,sad mi nista nije jasno?
R

Raša P

pre 17 dana

U incidentima su učestvovali navijači Partizana i samo mali deo navijača Radničkog. Dudić se odavno ponaša bezobrazno i prilično namenski to radi. Isključeni igrač ne shvata da kamera vidi sve i po opravdanom isključenju psuje 4. sudiju i klupu Zvezde. Biće intresantno videti reakciju disciplinske komisije naročito zbog gađanja igrača na terenu.
k

kg.

pre 17 dana

Tačno je da pravih navijača Radničkog bilo malo, ono štp je tako agresivno n astupalo su bili navijači Partizana, oni koji i na Čika Dači su izazivali nerede. Zato je neophodno da se Uprava Radniučkog što pre oglasi o ogradi o ovakve "navijače", jer tek će se videti kakve će posledice po Radničkog da budu(topovski udari na igrače Zvezde, trenere,pa čak i Upravu u vip zoni),a vi se upravo i sportski sekrtore(g.Peroviću) i dalje klanjate takvim navijačima. Postajemo Novi Pazar(da se ne ljute ljudi u tom gradu i tom klubu) , videćete kako će Radniučpki i gde igrati u nastavku prvenstva. Za ovakve poteze sekiru je otkopao Fedja Dudić. Maltene postao Bog u Kragujevcu,a uz pomoć medija i u Srbiji. Najbolji trener. Čak ga neki preporučivali i za reprezentaciju Srbije. E sada, Dudić će otići u svoje Sarajevo, videćete, draga upravo Radničkog i djavoli (navijači) kakve će izjave davate. On je sebi sve vreme pravio reklamu preko Zvezde,a mogao je to i preko Partizana ,ali je sticajem okolnosti bio na tapetu crveno beli dres. Mislim da je Upravi Radničpkog udarila voda u uši prodajom Aleksića(nije ga,kako se piše ,otkrio Dudić,negoJoksimnović,kao i Gluščevića).
m

metalika moj dobar

pre 17 dana

@ kg ..moze nek sankcionisu Radnicki al pre toga nek donesu postenu odluku za ulazak navijaca za vreme korone, za topovski udar na svog doktora,na prebijanje mase ispred hale za vreme KK Partian-Zalgiris , za napad od pre dve godine na autokomandi posle utakmice FK Partizan-Mladost ili ko vec i na kraju nek donesu valjanu odluku za one sto nas izbacise sa EP sa placenim incidentom u Djenovi .I dan danas se vracaju dugovi za tu uslugu kroz koreografije,bubnjeve, baklje, platice, putovanja
M

Mdk

pre 17 dana

Očigledno da nismo gledali istu utakmicu. Faul za ono mu ne bi svirao ni rođeni otac. Onaj Spajić je veliki glumac. Žalosno je što Vam treba pomoć sudija, a koštate 20 puta više od igrača Radničkog... Koštate, al ne vredite ništa.
z

zikota

pre 17 dana

Ma Delije braćo, šta nas briga šta navijačići propalih klubića misle, nisu ni oni kad su vladali od 1945 do 2015 mislili na nas i nosili Toletov barjak, pre toga Franjin, Josipov, Mirkov, Borisov, itd. Oni su gotovi, a mi 30. miliona uzimamo sigurno ove sezone a Feđi i Radničkom je ono bio prvi i zadnji izlazak u " Evropu " do Podgorice i kraj zauvek. Plus mi smo titulu već uzeli jer smo sila a uzećemo i još 10 narednih da vam vratimo za onu krađu iz 2017 kad ste nam prekinuli niz, tu ste se zaigrali krađama i kobnu grešku napravili. Sada će svi koji mrze Zvezdu ispaštati, svaki klubčić, može nam se. Da osetite malo kako je bilo drugima 70.godina.
r

rikulja

pre 17 dana

I onu iz 1986 da vratimo, od suda udruženog rada. Mi 86 a Vardar 87.
r

raw

pre 17 dana

hahahhh slika nase zemlje je tvoj komentar!!Bravo legendo!!!Palac gore da sto vise izvrnemo istoriju jer tako treba da se ne saginjemo.......a? A ko je poslao jednog kriminalca da osnuje jednu navijacku grupu??pa onaj kome ste pevali da ste njegova vojska sto rece da se srbija saginjati nece....gle cuda mnogi danas sedese davno pored njega al imamo pomracenje??zar ne?? huligani iz bg kad sibaju topovske udare ruse grad,divljaju po italiji onda je ok?Niko se ne oglasava??Mozda je tisina zato sto se peva i na saborima??? Gde dizu ruke ostaci od one fraze srbija se saginjati nece?? Kratka pamet je cudna......
J

Jeli, jeli

pre 17 dana

A nisi zgrozen sto nisu dosudili penal za Radnicki.
I

Igorgost

pre 17 dana

Naučite pravila igre prvo pa komentarišite. To što biste vi za svaki kontakt pa čak i faul nad igračem Zvezde dosudili pena protiv Zvezde govori o vašim kompleksima.
J

Jeli, jeli

pre 17 dana

Pravila za vas u super ligi ne vaze, menjate sudiju kada hocete, odlazete derbi 2 meseca kad hocete, usvajate pravila kad hocete, nebitno sto je igrac Radnickog stigao pre lopte, a igrac Zvezde ga neoprezno pokupio sa ledja, nema to veze malo je samo bio neoprezan.
к

коментатор

pre 17 dana

Поштујем и подржавам локалпатриотизам. Треба да буде тврдо и непријатно кад идеш у госте било ком тиму. Проблем видим када навијачи желе да повреде неког од учесника меча. Било кога. Било да је то играч, судија или неко у гледалишту. Ово је недопустиво. Навијачи Радничког су претерали и надам се и верујем да ће им бити забрањено да присуствују утакмицама неко време било код куће било на страни! Што се тиче Дудића, није му први пут да изазва тензије пред меч са Звездом својим изјавама и поступцима. Боље би му било да се окрене својим играчима и види шта није у реду са игром, а навијачима да објасни како је успио да испадне од Морнара!
S

Sima Arauho

pre 17 dana

Taj Dudić je sa Zrinjskim vašem Klarku Kentu pokazao gde mu je mesto u Evropi kad nema tetrapak Zokija.
Ц

ЦЗ НС

pre 17 dana

Ко погледа неку утакмицу Радничког из КГ увидјеће да се тако стално понаша! Скаче поред клупе, негодује баш на сваку одлуку судија која није у њихову корист оправдано или не (аут, корнер, прекршај.......)!!! Своје понашање је пренио и на играче, а ево га Бога ми и на тзв. навијаче! Значи за сваки неуспјех ће тражити кривца у другима и то прелази у шта је и прешло и виђено! Раднички сам почео гледати када су се почели истицати одличим резулатима прошле сезоне и цијенио сам да је понајвише до одличног тренера, када резултати изостану као на почетку ове сезоне 'ајмо окривити судију на сваком мечу.
@

@sima smarac

pre 17 dana

A sta konkretno od toga imas ti kao navijac partizana? Vas ponizava ko stigne sine...postali ste cirkus a ti danonocno na Zvezdinim vestima... Daj, imaj bar malo dostojanstva...
S

Sima Arauho

pre 17 dana

Ja imam od toga to da se zna kakav je strucnjak vas Klark Kent kad nema Kokeze i Tetrapak Zokija.I kako se kmeci o hibridnom ratu kad ga bus plus Nadj nadigra.
6

666

pre 17 dana

Mrkela Djakovica cija je ? Za dete treba i mora neko da odgovara . Navijaci R.KG Djavoli sa kim se bratimili ? Ne menjaj temu , ko jos prodaje najbolje igrace i dovodi copine kad udje u LS?
6

6535

pre 17 dana

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
j

jbg

pre 17 dana

Tipična srpska fudbalska utakmica, s' pevaljku i šenlučenje. Onda kvazi veličine drže slovo o prostakluku i neotesanosti "navijača" nam. Juče u Milanovcu 90% lumper proteterijata, 5% kvazi intelektualaca, 3% što u uniformi, što u civilu i ostatak željnih uživanja u fudbalu. Jedino je ovaj ostatak otišao kući nezadovoljan.
l

ludilo mozga

pre 17 dana

Spin masinerija grobarskih botova nastavlja da spinuje, verovatno smo trebali da uhvatimo topovski udar i da stavimo u usta, jer eto ko smo mi da se bunimo sto bacaju topovske udare na igrace zvezde , ako se bunimo onda trazimo od Radnickog da se skloni?¡
O

Ovo

pre 17 dana

Do sad nisam cuo da se zale sto im nisu cestitali ligu sampiona, pa vama bre niko ni titulu koju osvajate ne cestita, a kamoli ligu sampiona, sta li se vi tripujete.
S

Smederevo23

pre 17 dana

Hahahaaaa....Dudic opasan, misli da moze u Srbiji da deli lekcije. Mrkela dobio po tamburi i sad kuka. Bogami bice tu vatre, samo Dudic se preigrao malo, uticaj Zvezde je u srpskom fudbalu je veliki i vrlo lako mu se moze dogoditi da popije otkaz zbog ovoga. Ili jos gore da Zvezda preko navijaca odgovori. Naravno nadam se da ce razum prevladati i da se takve stvari nece desiti. To bi ipak bio poraz za ceo srpski fudbal.

gemathegreat

pre 17 dana

Ja sam za ovo drugo, da im navijači objasne.
V

Vanecious

pre 17 dana

Sta je Fedja lose uradio??? Covek je samo rekao pre pola godine u jednom intervjuu da zbezdi nije potrebna pomoc sudija..I bunio se na sudjenje kao i svaki normalan trener kada igra protiv zvezde!!! Zvezda ni jednom nije izdominirala protiv nekoga u nasoj ligi !!! A ima takav tim! I opet ih sudije izvlace!!
S

Smederevo23

pre 17 dana

@Vanecious U redu je da osporavas moj komentar, ali onda napisi istinu. Zvezda je dobila Kragujevac 5:0 na Marakani. A moglo je biti i vise od 5 komada. I ti pricas kako Zvezda nijednom nije dominirala. Pa druze, stvarno nema smisla tvoj komentar. Koliko Zvezda treba da da golova tom Kragujevcu da bi ti priznao da ga je nadigrala? 20 golova?
V

Vanecious

pre 17 dana

@ ma da li ces sada stvarno da se hvalis da ste dobili kragujevac sa 5:0?? Jednom ste ih dobili da.A sada? Mladost iz lucana?? I koliko jos utakmica ni na sta niste licili,pa udje pospani katai sa sutne penal u 95 min itd .Ja ne znam kako mozete vise da se radujete ovakvoj zvezdi i ovakvoj ligi? Vi imate duplo skuplji tim od vaseg najveceg rivala a od ostalih 5-7 puta skuplji!! I stalno neki skandali sa sudijama i neka obavestenja itd..Ne mozete na terenu da osvojite jednu titulu casno bez neke mrlje? ZVEZDA JE NAJVECA BRUKA SRBIJE A ODMAH POSLE I PARTIZAN
к

коментатор

pre 17 dana

Ја разумем и поштујем локалпатриотизам. Треба да буде тврдо и непријатно кад идеш у госте било ком тиму и ја ту је видим проблем. Проблем видим када навијачи желе намерно да повреде неког од учесника меча. Било кога. Потпуно је небитно који је клуб у питању.
S

Sima Arauho

pre 17 dana

Ma da!Da se ovo desilo nama video bih kako bi komentarisali.Zato sto vas svi mrze zato u Novom Pazaru uvek igrate pred praznim tribinama.
@

@sima smarac

pre 17 dana

Opet se sramotis...Zvezda je igrala u Pazaru pred praznim tribinama jer su utakmicu pre toga na svom stadionu vredjali vaseg trenera i gadjali ga svim i svacim... Sine, jel kapiras ti neke stvari, imas li argumente ili si samo oivicen kao tepsija? Imaj bar malo dostojanstva, sramotis se...
S

Sima Arauho

pre 17 dana

Jel za Mrkelu Djakovica nije Srbija?!
z

zvrndiću maleni

pre 17 dana

Idi ti u Đakovicu da vidiš šta bi te sačekalo. Jeste Đakovica Srbija al ti ne smeš trenutno tamo da odeš jer se plašiš mačkice.
t

trenutno

pre 17 dana

nije a ako jeste idi ponasaj se jao Srbin tamo.
@

@zvrn

pre 17 dana

Nemoj tako, sima je na daleko poznati tastatura ratnik...najjaci je isklucivo kada je sam u prostoriji...
i

ivko svemirko

pre 17 dana

Sima Arauho, najveća tastatura čkicapi u Srbiji.
M

Marko Srbija

pre 17 dana

Razumem mrznju njihove navijacke grupe prema nasim delijama,svi znamo dobro zbog cega...?Zbog cega mrkela?Objasni nam?I kako jedan sportski radnik moze uopste da razume mrznju?Kakva je to izjava?
m

mmf

pre 17 dana

molim da mi prevedete rec delija u srbskom pravppisu nema ove reci
@

@mmf

pre 17 dana

Prevedi nam ti sine, posto je vi koristite u pesmi "partizan vole samo delije..." kad imate krizu identiteta...
K

Kg

pre 17 dana

Sto mene briga sta pevaju navijaci Partizana. Ja pitam ako navijac Zemuna
R

Retro

pre 17 dana

Cim neko nece da pusti ,hoce da igra na pobedu ,odma sve najgore o njemu hahahaha
d

dexiko

pre 17 dana

Kakve veze ima puštanje i nepuštanje sa bacanjem topovskih udara na igrača i ložu gde ima i dece?
J

JESTE

pre 17 dana

DOKAZANO!
K

Kup

pre 17 dana

Šta radi spin mašina... Druže, pričaj o suđenju...jasno je da pomažete vladajuću većinu, ali ovo je čista demonstracija sile...

Sakur

pre 17 dana

I sta kazu nije bio penal za radnicki ahahahahahahahahahahhah
M

Ma

pre 17 dana

kažem ja da ti najbolje vidiš sve ali je šteta što si bez autoriteta.
E

Eno citam

pre 17 dana

Posle odlicne evrope i stadion vam se rusi hahah on brine za SAMPIONA! PENALA NIJE BILO.
N

Nego hajde

pre 17 dana

Da vidimo kako sada izgleda tabela,jel došlo do promene?
K

Komedija i jad

pre 17 dana

Zale se sto im niko nije cestitao ligu šampiona, pa zapitajte se sto je to tako, sta sad tu kukas kao strina neka.

DeRossi

pre 17 dana

Ovaj “gospodin” kad već prima platu u Zvezdi za nista i bolje da nista i ne priča. Ćuti, uzmi svoj deo kolača, ne izlazi nam bar na oči bedo nesposobna.
M

MA SLUČAJNO STE GAĐANI

pre 17 dana

Svako normalan se gadi nakaze pod imenom Crvena zvezda petokraka. I Partizan naravno, ali petokraka je podigla lestvicu boleštine kao niko nikada.
P

PATI

pre 17 dana

MI SMO SAMPIONI A VI ?
J

Jes vala

pre 17 dana

Fedja Dudić je kriv sto se pirotehnika unosi na stadionima, pa sta ako je ispao od Mornara sta imas ti sa tim, jer si ti sta predsednik njihovog kluba ili sta, al se nekad neko oglasavao kada ste ispadali 10 godina iz Evrope od Kairata, Omonije, Černomoreca i ostalih velesila ovaj Černomorec i ne postoji vise na mapi kao klub, sram da te bude ti ces nekom da pricas dali su ispali ili ne.
h

hehehe

pre 17 dana

Niko vam nije cestitao i niko vam nece cestitati osim filijala zbog toga sto ste fasionisticki klupcic.
3

35 titula

pre 17 dana

Zato vama svi čestitaju i skidaju kapu. Od tri nivoa niste prošli ni jedan.
С

Симо Спасић

pre 17 dana

📢 зна се да Шолак и Ђилас имају у свом власништву фабрику топовских удара и да тамо углавном раде навијачи Партизана који су против копања литијума...
D

Dadadadada

pre 17 dana

Hahahaha mrkelino-čestiti besan sto nije dobio poklon.....hahahaha TREBALI SU DA VAM SE SKLONE,TO JE TEBI POKLON.....hahahaha e jadni li ste,unistili ste ligu i fudbal,mrkelino besan.....hahahaha....
P

Power on the north

pre 17 dana

Sta su trebali da ih pobiju,nesrecni slovenac u soku!Puna podrska za Mrkelu Mitra i Zvezdu od pravih zvezdasa!!!Ne daj na sebe da nas gaze!!
K

Kaldrma Barska

pre 17 dana

Mrkela,nemas prava da ponižavaš Fk Mornar iz Bara koji je zasluženo pobedio i Gruzijski Dinamo i Radnički kg i koji trenutno nažalost placa danak velikim kadrovskim problemima...
V

Verkovci

pre 17 dana

Djavoli bi za 20 eura krenuli na oca.
@

@verkovci

pre 17 dana

Od kako ih je Fedja uzeo pod svoje vise nisu "djavoli" nego "šejtani" 🤣
М

Мито бекријо

pre 17 dana

Паметнији си када ћутиш. Љуби те Терза.
с

следећи пут

pre 17 dana

иди са Кобрама као и сваки припадник београдске мангупарије,још и неко из БИА да буде ту за сваки случај и неће длака да Ти фали са те ћелаве цогле....
K

Koliko ja znam

pre 17 dana

Za lakat u glavu u premijer ligi se daje direktan crveni a u srbiji je to žuti koliko još znam od davnina važi pravilo za prigovor sudiji je takođe žuti.. Juče je gluščević odlično prošao za laktanje ali ga je dug jezik izbacio iz igre..
Г

Горан КГ

pre 17 dana

Да не буде да нема честитки , ево ја честитам Спајићу репрезентативцу на изузетном глумачком остварењу у представи одиграној у Горњем Милановцу а у режији маестралног судије Илића
k

kikoman

pre 17 dana

Ja kao Zvezdas kazem...i treba da nas mrze svi. Šta će, da se sklone da nas puste da pobedimo, ne kapiram? Da nam se sklanjaju svi? Ja kažem da ne treba nego da svuda nailazimo na tvrdo. Tako se jača karakter. Da ne pomislimo da smo titulu unapred osvojili i da nam ona unapred pripada, kao što uporno ponavljaju ovi sa tamnije strane brda. I treba KG i ostali gradovi na nož da dočekuju fudbalere Zvezde, a i Partizana. Tako je svuda gde se dobar fudbal igra, tako se osećaju navijači Londonskih klubova u Birmingemu, Njukaslu, Liverpulu, Mancesteru, navijaci iz Pariza u Marseju, Nici, Lionu, navijaci Juvea svuda...sto smo mi bahatiji to nas vise mrze i to tako treba da bude.
E

Efendi Mrka

pre 17 dana

Izgleda očekivao da mu ljube skute i klanjaju mu se do zemljice crne...
i

i treba tako

pre 17 dana

da bi mogli da igramo u Evropi treba da sudije sude 75-25 u korist protivnika dabi bilo bar ravnopravnije, a Zvezda treba da premira svaki tim koji igra protiv nje za osvojeni bod ili tri!!!! Samo tako možemo imati koristi što trčimo po ovim njivama svake nedelje i pokazujemo slepcima kako igra učesnik Lige šampiona!!!! Zvezda je za ove bioskop, naravno da treba da nas mrze, jer naše visine oni nikada neće ni primirisati. Ne treba zaboraviti nikako kako je bilo za vreme Toleta i Tadića i takvima treba vratiti, a svakako nedozvoliti da nas gaze kao onda.
l

ljubine livade

pre 17 dana

@kikoman... svaka čast, gotovo da sam izgubio nadu da ovde mogu da pročitam neki smisleni komentar. Zvezdi čestitke na plasmanu u Ligu šampiona, mislim da juče ne bi pobedili sa nije bilo crvenog kartona, al" dobro, šta je tu je...što kaže onaj u filmu "nije ovo najgore što nam se dešava".
A

Alo bre

pre 17 dana

A šta očekujete više, i šta hoćete više?!? Navikli ste to od svog vođe pa sad hoćete svi redom da vam se skidaju. Ušli ste u LŠ gde će biti punjenja na sve strane, a niste ušli u finale svetskog klupskog prvenstva, opusti se malo. Šta da vam se čestita?!? Baš me zanima da li je sad za vikend Inter čestitao Atalanti osvajanje Lige Evrope, što bi donekle bilo i normalno.
С

Север Србије

pre 17 dana

Утакмица мора да се прекине ако играча повреди публика.

gemathegreat

pre 17 dana

Ja očekujem da ih pohapse i osude za pokušaj ubistva jer je eksplozivna naprava. Topovski udar nije petarda.
C

Crni Grom

pre 17 dana

Djema je nalog terzinog sina ili tako nekog pokemona, nemojte da padate na njegove provokacije i pokusaje pretnje, uzivo sigurno ima 30 kg sa sve patikama
K

Kendisport

pre 17 dana

Bravo Mrkela! Konacno neko javno da kaze kakav je pokvarenjak fedja dudic, nek mu od sad svako gostovanje bude pakao! Inace on vodja navijaca jeste, ali vodja kluba nije, najurice ga Slavko kad tad kao kera
R

Ratm

pre 17 dana

Kendi, možeš ti to i bolje. Ali, krenula je pašteta od 37 dinara danas pa ne sumnjam u tvoju kreativnost, ipak je to znanje sa "Akademije". Pristojno i normalno, tako beše?
k

kendisport

pre 17 dana

@ratm Ne trebaju meni pastete ja sam porodicno obezbedjen samo me pogadja to sto lazni trener uzima 12000 evra mesecno ni za sta gradjana grada Kragujevca, dok ti isti djavoli koji ga podrzavaju nemaju leba da jedu i vise po kladionicama ceo dan
b

bolest mozga njihovog

pre 17 dana

Ladno navijači jsd sad pokušavaju da ispinuju da je gadjanje topovskim udarima zbog sudije, a ustvari prvi topovski udari su pali krajem prvog poluvremena ,Koreanac zvezdin je pogodjen u glavu jer je hteo da izvede aut, nikakve sudije nisu izazvale to
c

cv

pre 17 dana

pa ste zato uzeli da ga vredjate celu utakmicu? i posle se pitate zasto se to desava
D

Dadadadada

pre 17 dana

Ma da bre mrkelino,ma da bre čestiti,sve si u pravu....😂😂😂😂😂
V

Volujak

pre 17 dana

Sreca pa ste vi posteni juce dominirali. Da ste imali sijaset gol sansi. Sram te bilo, tim od 100 miliona, prvi zagarantovano kvalitetom i morate sudiju osiguraca dovesti da ne daj Boze ne izgubite bod.

pancevac992

pre 17 dana

aj sto kopiras panticeve reci pa lazea tu se sve vidi,kakvih crnih 100 miliona,ali sva sreca pa statistika moze da se vidi,i to iscrpljeni nakon kvalifikacija za LIGU SAMPIONA o cemu vi mozete da sanjate.
m

matoriekspert

pre 17 dana

Delije, delije, hajmo svi u glas, nikad uz svoj narod a uvek uz vlast!
S

Sve u

pre 17 dana

stihu i u prozi sedi na m.j pa se vozi.
i

iz sljivika

pre 17 dana

Mani se ćorava posla, nego gledaj ovih par dana da utrapiš one krševe kojima si OPET napunio klub. I dovedite nekog čestitog fudbalera, nemojte opet dovoditi samo reda radi.
С

Сале2323

pre 17 dana

Звездаш сам, али овакве ствари не требају Звезди. Што се напада човек, који коректно честита Звезди на победи. И да, сам сам се питао, шта је онај судија синоћ судио за Звезду и то му није први пут. Звезди то не треба и заиста ће доћи тренутак када ће пола лиге одбити да учествује у овој лакрдији. Што дечку даде 2 жута за 20 секунди? Па чак и пенал за Раднички није свирао, колико се видело у поновљеном снимку. Кажем опет, мало је простора остало кад ће неко да преломи и одбити да игра против Звезде и лакрдије ове. Офк, Панчево, ИМТ чији су то тимови. Сви знају, а ћуте као!?
A

As777

pre 17 dana

Pusti me tih prica i pokvarenih dvosmislenih cestitki ! pozdravio te Mornar i Kijev
a

aleksa101

pre 17 dana

I ti Zvezdaš?
B

Bogi Pg

pre 17 dana

Najsamniji klub u istoriji loptanja na ovim prostorima.Sluge svakog rezima koji bestidno terorisu celu ligu vec vise od deceniju pod plastom svoga vodje sa Andricevog venca.
A

As777

pre 17 dana

Najgore od svega je sto Cheferin nam daje kintu svake godine iz kase UEFE, rezimski covek sto posto...Vucic ulazi u igru protiv Bode-a i daje gol za pobedu...Laza Lazarevic te zove
D

Dejan56

pre 17 dana

"Nigde gostoprimstva, poklona ili bar spiker da čestita Zvezdi Ligu šampiona. Pa oni su igrali Evropu pre svega zahvaljujući našim rezultatima". I vi ste igrali ligu šampiona na Partizanove rezultate pre toga, što je nabijao koeficijent, ulazio s Tavambama u ligu Evrope. Da vam čestita što vam država sve pare daje, isključuje igrače protivnicima ko njima? Možeš misliti što ste zaslužili čestitke
B

Baxter88

pre 17 dana

Ovo je najsmesnije sto se laze kako je Partizan zasluzan za bilo sta a to sto Zvezda igra Evropu zaredom, 4LE i 4LS to nikom nista, palo sa neba?! Miloje 2x od 1. kola kvalifikacija uveo ekipu u LS sto niko nikad nije uspeo, ma nista bre, Vucic zvao Ceferina i Lakovica i naredio da se Zvezda ubaci u LS jel? Ukljucite malo mozak, pustite onog ludog Pantica jer cete svi skrenuti ko i on, covek oboleo jako....
R

Rkg

pre 17 dana

Ti pricas nesto o Fedji Dudicu.. Pa ja sam bio klinac kada tvoja gospoda sa severa pre 20 godina u Kragujevcu kamenicama gadjali publiku na zapadu!! Decku pored mene su glavu razbili tada. Ili pre desetak godina kada su sa severa preskocili ogradu i poceli da biju ljude na zapadnoj tribini. Malo smo vas gadjali juce bando lopovska..
F

Fedja Dudic Mornar

pre 17 dana

Je li to taj?
B

BokiUSA

pre 17 dana

Znaci opravdavas vandalsko ponasanje ... tipicno seljacko razmisljanje... druze opravdanja nema. Setio si se necega pre 20god pa ajd sad da vratimo... veliki si indijanac.
A

As777

pre 17 dana

Sta ocekujete na Rajku ?
@

@BokiUSa

pre 17 dana

Protiv vandala i lopova mozes samo istom merom da im vratis. A ti bolje drzi taj volan od kamiona gore nego sto kucas komentare.
B

BokiUSA

pre 17 dana

Ja cu da drzim sta ja zelim I komentarisacu koliko mi volja...... a to razmisljanje je krajnje debilno. Ali ti to ne kapiras.
P

Pedja108

pre 17 dana

Mrkela je u pravu. Radnicki je dosao do Evrope zahvaljujuci uspesima Zvezde, a onda se brukali protiv Mornara, gde je crnogorska liga jedna od najslabijih u Evropi. Da se ovo desilo u Novom Pazaru, sad bi dobili kaznu bar 10 utakmica bez publike, a Radnicki ce biti kaznjen minimalno. Ovakve terene za pocetak treba zabraniti, jer je kriminalan. Na utakmici smo imali topovske udare, gadjanibsu igraci I klupa Zvezde. Gadjan je sudija. Gluscevic pokazao kako se primitivci ponasaju. Sudijina greska je sto nije naredio da se isprazni tribina. I eto kako dolazi do mrznje. Dolazi jedan Dudic ovde da radi i da podstice mrznju.
G

GLEDAO

pre 17 dana

Sam utakmicu, niti jedna situacija nije bila da se svira penal za Radnicki, ne znam o cemu procate pogledajte ponovo utakmicu. Radnicki nije imao SUT NA GOL, navijaci bacali topovse udare po igracima Zvezde, za to idu drakonske kazne.
Ž

Žocara

pre 17 dana

Ko o čemu, tvorzina svita o poštenju. Kakvi spin majstori. Ne pominje da je dečku bez razloga dat žuti karton, a zatim još jedan jer se čudio zbog čega je dobio prvi.
N

Nanas

pre 17 dana

Jes,jes zocara....tako je, bez razloga je sve,nabijes lakat u glavu nekome, i onda sudiji u lice majku psujes i govoris "pi..o jedna"....,i to nista nije za zuti,sve si u pravu i objektivan si basi
B

BokiUSA

pre 17 dana

Ko sada laze? Decko udara u lice Spajica na 20tak min pre kraja. Dobija zuti. I JASNO se vidi prepirka sa sudijom. On covek mase rukom udaljava ga a on zapeo kao budak. Vredja I prepire se dalje. Zato dobija drugi zuti tj crveni. I gde je tu problem?
K

Kako bez

pre 17 dana

Razloga? Pojasni stručnjace
G

Gle, gle

pre 17 dana

Kada Stanojevic prica pre neki dan o Zvezdi nema mrznje, a kada Fedja Duduć nista ne kaze onda ima mrznje, kakav mamlaz.
S

SimaAlkos iz Debrca

pre 17 dana

Mrkela bi trebao da prestane da se bavi Fedjom Dudic, Partizanom nego da obrati paznju na to sta on radi
Z

Zeko

pre 17 dana

Ne podržavam nasilje na sportskim borilištima, tako ni bacanje topovski udara na Mrkelu i ostale predstavnike Zvezde. Ali sportski radnici bi u javnosti trebali pripaziti šta pričaju o suparničkim timovima, trenerima, predstavnicima jer takvi istupi podgrejavaju atmosferu, što eskalirao ovakvim ispadima
d

deki_kg

pre 17 dana

Slobodno napisi sto se mrze delije u kg, nemoj te price da cela Srbija zna satro. Nista vi tu niste nevini i realno u kg treba uvek da vam bude tvrdo i na terenu i na tribinama sve dok postojite, pa jednom ce vodjina igracka da se polomi i bice zabavno.
N

Nanas

pre 17 dana

Ma sta kazes ??? Vodjina igracka ??? Koliko ste nemastoviti,pa to je vise smesno i vi i grobari i svi drugi, nista pametno da smislite nego vodja,vodja,vodja....,a necete da se pogledate u ogledalo i da shvatite da nije tog vodje,igrali bi sumadijsku zonu sada...
К

Катаракта

pre 17 dana

Nanas ------никад Раднички није играо Шимадијску зону, нити ће. Свиђало се вама или не, Раднички је бренд овог дела Србије, и уједно најбољи клуб. Смета вам јер као клуб не да на себе, и није импресиониран нити Звездом нити било којим клубом. И када га краду, неће да ћути
d

deki_kg

pre 17 dana

Tebra ako je neko taljigao po nizim ligama to smo mi i uvek smo se izdizali kada naleti dobra generacija igraca bez obzira ko je na vlasti dok se vas meteorski uspon poklapa sa usponom mecene. Ne prica se nesto o vasim dugovima nesto, stali smo kod 50 miliona i od tada pojeo vuk magarca?
R

Realan 2

pre 17 dana

Da je radnickom dosudjen penal, kao sto je trebalo, sigurno bi jednom sutnuli u gol... dosli smo dotle da ko god se ne sklanja taj ih mrzi i protiv srbije je... na koga li me podseca ta retorika?
J

Je li se sklonio

pre 17 dana

i Bode?
E

E jos ako

pre 17 dana

Je ono penal ja sam hauard veb
P

Pedjah

pre 17 dana

Utakmica se prekida i prazne tribine i kada nekog vredjas na nacionalnoj osnovi moj priglupi i pomalo pametni Mitre.Pa vidis,u Zvezda Serbistanu niko i ne pomislja da to uradi.Slucajno?Malo smo pametniji da to poverujemo!
U

U prolazu

pre 17 dana

Da . Kada se baca topovski udar na igrača i na klupu tribina se prazni. Da bilo je to pre vređanja na nacionalnoj osnovi kako ti kažeš.
P

Pedjah

pre 17 dana

#u prolazu# Ok.Drago mi je da se slazes da su navijaci CZ dokazani fašisti i da dezava Srbija nista ne radi po tom pitanju.Hvala.
U

U prolazu

pre 17 dana

Naravno da nisu dokazani fasisti. Odgovaras na pitanje kako tebi odgovara. Evo ponovo. Da li je sudija trebao da isprazni tribinu sa koje je bačen topovski udar? Da li bi možda tenzije nakon toga pale i ne bi mozda bilo vredjanja trenera Radničkog?
S

Sram

pre 17 dana

Da te bude Mrkela imas li i malo obraza, napadas trenera Radnickog sto nece da vam se sklone i sto igraju posteno i bore se za svoj klub i grad, pa si se ti nasao nesto da objasnjavas, sram da te bude.
T

Tika-taka trt-mrt

pre 17 dana

Problem je sto ne igraju pošteno-pritisak na sudije i pljuvanje od prvog minuta,mesarski startovi, i onda cudjenje i valjanje po terenu-fudbal ni u najavi, zato ste svi tako i prosli u Evropi jer ste niko i ništa!
G

Gost nedragi

pre 17 dana

Mrznja,mrznja,mrznja,mrznja... Cenim da ste formu (sustine tu i nema) vasih saopstenja dobili napisanu na nekoj salveti sa rodjendanskog slavlja!? Ista je to ponuda,gotovo pa ista kuhinja. Tradicionalna anadolska.
P

Pod Precku

pre 17 dana

I osnovcu je jasno da ono juce VEZE nema sa navijacima Radnickog, to su zapravo navijaci ovog drugog kluba iz Beograda , preruseni u navijace Radnickog. To je toliko jasno kao dan. Zadojeni mrznjom, ruzna rabota za njih, mrznja nikom nije dobro donela. Pa cak i kad je Robijas iz Spuza radio u korsti Djure i FKP, i hteli da uniste Zvezdu i prekroje istoriju, navijaci Zvezde su vise kritikovali Lukica i tadasnju upravu, pa tek onda sve druge.
h

humaka pfc_pfc

pre 17 dana

Sram te bilo olosu, oglasavas se da bi skrenu paznju javnosti na kradju sudija i guranje zvezde po stoti put, gde sudije direktno uzimaju 3 boda.. Skreces paznju da se ne pise sto cuti var za čist penal za radnicki, pa onda Fedja je kriv.. Jeste kriv nije hteo da se skloni, pa morale sudije da se brukaju..
B

BokiUSA

pre 17 dana

Sudija bio odlican. Radnicki igrao seljacki fudbal grub do ludila I tenzije sa tribina. Gadjaju se igraci , loza klupa I sudije I ti nazivas nekoga lopovom. Bezobrazan si ist kao I pristalice Partizana I opozicije... zato vam tako I ide..
9

95

pre 17 dana

A, ne pričaš o inspiratorima užasno loše igre Zvezde, tzv. afričkim galaktikosima, Olanjiki, Dilsonu, Šumi i Nedaje, koje je znalački sa klupe predvodio zvezdin strateg Milojević!
B

BokiUSA

pre 17 dana

Druze o cemu toroces? Pobedila je Zvezda u velikim NEuslovima...I to je to... a nasi su problemi nasi igraci. Gledaj u svoje dvoriste..
L

Leao

pre 17 dana

Bravo Mrkela, moralna gromado. Sve si recima pogodio kao kad igrace biras. 0 suteva radnickog jel da, a zvezda koja je bar 8x skuplja do crvenog imala cela 4. Ljudi sa arene isekli deo snimka cistog penala za radnicki, svaka 50 50 situacija se svirala u korist zvezde, kod crvenog za radnicki covek sece kontru 2 na 1 izmislja neki faul a odgovor ove ljudine na sve to “radnicki imao 0 suteva na gol”. Mrzi vas pazar oduvek, sada i kg, uskoro cela srbija.
M

METLA ILI CETKA

pre 17 dana

🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
K

Komentator

pre 17 dana

Ko o čemu, grobar o poštenju. Ako su vama Feđa i navijači Pazara idoli, šta onda dalje pričati. Inače, Radnički je igrao bunker čak i pri rezultatskom deficitu, tako da je zaslužio poraz :)
B

Baxter88

pre 17 dana

Pazar i ne treba da nas voli, to nije Srbija a KG i ostali nek bodre koga hoce ali docek sedmostrukog uzastopnog sampiona vec mora da lici na nesto i da se postuje ekipa koja 8 god zaredom igra Evropu od toga 4 puta LS!
B

BokiUSA

pre 17 dana

Kako da ne sta naprica... druze za Zvezdu navija veci deo sportske Srbije. A ono juce je bilo vise politicki nego sportski dogadjaj. Niko nije ni gledao utakmicu. Gadjaju se igraci suije klupa I loza sa flasama I pirotehnikom? I ti imas mu... da pises ove gluposti. Sramota.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 17 dana

Za sve ove koji osuđuju Zvezdu i pričaju priče o sudijama, nameštanju i nedodirljivosti i zaštićenosti, neka svaki od vaših timove izađe pošteno na teren i igra fudbal protiv Zvezde kao Vojvodina u finalu kupa što je odigrala i ako je bolji neka pobedi ili igra nerešeno pruži će im se ruka od strane svih navijača, igrača i rukovodioca Zvezde, tako je uvek bilo i biće. Ne mora niko da se nadigravanje sa Zvezdom neka igraju i svi iza lopte sa 10 igrača ako hoće ali nemojte da ubijate fudbal i od početka samo gledate da unosite nervozu u ceo događaj. Obično kao i juče počinje se sa grubim srartovima na noge Zvezdinih igrača, pa onda već od petog minuta na svaku odluku sudije 11 igrača na terenu i kompletna klupa na kojoj je brat bratu više od 20 ljudi, što igrača, trenera, pomoćnika, predstavnika kluba, doktora skaču i psuju sudiju i vrše pritisak na njega, posle toga ide da na svaki prekid za svoju ekipu jedan igrač legne i izležava se najmanje 2 minuta jer ima nesnosne bolove a kada se nastavi utakmica taj isti igrač trči kao navijen, na sve to nadovezuju se isfrustriran navijači nezadovoljnih svojim životima za šta je neko drugi kriv a u ovim konkretnim slučajevima Fk Crvena Zvezda, teren se namerno tako pripremi da ne može lopta da se uštopuje ili doda kako treba, ili se proklizavanje. Jednom rečju cilj je da se ubije fudbal i da se što manje igra efektivno. I onda sve to kada se skupi dobijemo ovo što smo juče gledali, pravi cirkus a ne fudbalsku utakmicu. Na kraju kada se ne ostvari cilj slede izjave tipa:Sve smo učinili ali protiv viših sila nemožemo i tome slično a ako se ostvari cilj izjave jači smo od svega, pobedili smo i te više sile. I onda dođu kvalifikacije za Evropu i naši klubovi nikoga ne mogu da pobede jer tamo nema ovoga gore navedenog jer mora da se igra a ne da se ubija fudbal.
d

d. g.

pre 17 dana

Ono u Milanovcu je grobarsko maslo. Inače svoj klub ne gledaju pa da napakoste.
K

Kabasti

pre 17 dana

Ma jok nego ce da vas docekamo sa cvecem i crvenim tepihom, na kraju da vaslm se zahvalimo sto ste nas pokrali, jer eto bila nam je cast! Ma more... Nicija nije gorela do zore, nece ni vasa! Imate duplo veci budzet nego cela liga zajedno, i onda vodite svog sudiju sa sobom ako zatreba da pogura!
a

abc

pre 17 dana

Budžet može da se popravi igranjem u Evropi, sad, što neke izudara Gent, neke ošašavi Mornar iz Bara to je već neki drugi padež.
S

Sta ti znaci "Ma more"

pre 17 dana

Mornar Bar, valjda. Nauci pisati.
N

Nanas

pre 17 dana

Koliko dugo vise govorite NICIJA NIJE DO ZORE ??? Pa covece deca posla u skolu,a nijednu vasu titulu ne pamte, sta vam to znaci, pa NASA GORI OD OSNIVANJA I GORECE JOS DUGOOOOO...sto pre shvatis, bice ti lakse
N

Nastavite da trenirate

pre 17 dana

Poruka za navijace malog kluba. AKo hocete da budete prvi, morate da napravite tim, da znate da zabijete gol, a vi ne mozete u Evropi nista da uradite, u domacoj ligi vas skoluju IMT i Vojvodina sa 30 suteva na sred vaseg lavora, od toga 15 u okvir gola. Ne, nikom nije Zvezda dojadila, vec samo pacenicima koji se guse iza u prasini, jer nemaju kvalitet. Kad budete kvalitetni, tad cete mozda i zasluziti da budete prvi, ne znam kako mislite , da vam neko pokloni prvo mesto, kao sto i opozicija sa 20% glasova hoce na silu da smeni ovu vlast, pa ne ide to tako. Juce je utakmica morala da bude prekinuta i sluzbenim 0 3 da se registruje, Drkusic je pretrpeo ozbiljne traume nakon NE patarde, VEC topovskog udara , a to je jedno x puta jace oruzje.
P

Pedjah

pre 17 dana

Utakmica se prekida i prazne tribine i kada nekog vredjas na nacionalnoj osnovi moj priglupi i pomalo pametni Mitre.Pa vidis,u Zvezda Serbistanu niko i ne pomislja da to uradi.Slucajno?Malo smo pametniji da to poverujemo!

Ујка Житко ПФК

pre 17 dana

Nek ovaj mrkela objasni,sta ce onaj julovac bojic u zvezdankinoj lozi?😂😂😂😂
S

Sajsi

pre 17 dana

lujka zitko sa tobom uvek neka komedija bas kao sa Samrojem
V

Vart

pre 17 dana

Bruka i sramota. Mora da se zna ko je miljenica vlasti po principu jedan vođa jedan narod, jedan klub. To se bukvalno svima brutalno utrljava na nos, da se ponizi protivnik i da ne pomišlja da digne glavu. Kome se ne sviđa neka ide u inostranstvo ali je izdajnik . Takva protekcija nije bila ni u jednoj totalutarnoj državi od DDR do Katara.
P

Psihijatrija

pre 17 dana

Navijacima giganta, institucije i angarde ostaje samo da sada ispovracaju svu mrznju i komplekse nize vrednosti koje su godinama sticali. To je neizleciva bolest, koja je razijana od malih nogu. I tetkica u jsd na vojnom stadionu mora da mrzi zvezdu, i obucar sa stadiona i clan pionirskog tima i omladinskog tima, prvo mora da mrze, pa onda da steknu pravo da su tu. Jer mrzi slabiji i neuspesniji, a ne onaj koji je uspesan. Ja na primer nisam mrzeo jsd u vreme velikih Toletovih kradja.
i

ivko svemirko

pre 17 dana

I posle se pitamo sto nas niko ne podnosi, pa ni stariji zvezdasi? MI smo najodvratniji klub na svetu ali bez konkurencije.
K

Komentator

pre 17 dana

Udri Mrkela po srbomrzcu !!! Takvi ljudi nisu potrebni našem fudbalu, mora da budu manje tenzije
T

Tarzan

pre 17 dana

,,Hermani7,, Ajd molim te objasni nam kako si dosao do tih 80 posto da nas mrzi.Priznaj da si dugo vagao i onako besan resio da 80 posto zadovoljava tvoje apetite.Ti bi strasno zeleo da je tako ali,vrlo dobro znas istinu.Nek si nam ziv i zdrav i pokusaj svoju mrznju malo da smanjis,ako nista makar za 10 posto.
k

koliko ste jadni

pre 17 dana

Nista grobari kada vas budu gadjali u Novom Pazaru recicemo da je to zbog sudija, jedva cekam vase gostovanje u Novom Pazaru
@

@kolko ste jadni

pre 17 dana

Uh sada smo se prepali i necemo u Pazar swatkice. Pisi taj domaci nece sam da se uradi inace ces opet na ljuske da klecis pred odeljenjem :)))))
N

Ne postoji

pre 17 dana

nista jadnije od vas, vasih igraca, navijaca, svemoguceg duha, na pomen vaseg imena ide povracanje.
C

Chelsea1234

pre 17 dana

Ali Mrkela koji misli da je Fedja inicijator svega, p bravo brate. A ne ovo sve sto se desava zadnjih 10 godina.
@

@Chelsea1234

pre 17 dana

Bolje gledaj kako se blamirate protiv Servetea, pardon Lugana
p

pančevac992*

pre 17 dana

M.M. je zgrožen poanašanjem F. Dudića, a nije zgrožen igrom Zvezde, koja je celo vreme imala igrača više (12. igrač sudija Ilić)! I juče se moglo videti, kao i bezbroj puta do sada, da krila "kapitalci", Olanjika, Dilson i Šuma, nisu u stanju da jedan jedini put predriblaju svog direktnog protivnika! Ti si bruka od tzv, sportskog direktora, jer si ti doveo ove "kapitalce", a "kapitalci" su bruka od igrača! Oni, zajedno s tobom, brukaju Zvezdu!
Z

Zvezda je igrom

pre 17 dana

usla u Ligu Sampiona, a Fedja ispao od Mornara sa Jadrolinije. Smanji nervozu, popij bensedin
D

Dflik

pre 17 dana

🔴⚪🔴⚪🔴⚪ NAJJACI SMO NAJJACCCIIIII !!!!!
А

Александар1

pre 17 dana

Гнушам се звездине лоповске управе, а у последње време и Рио Тинто Делија, али овде је све лепо и тачно речено. Феђа је Србомрзац, то прикрива, али понекад му се омакне. Он је у сред Србије, а честита "дан БиХ", дан кад су муџоси побили српске сватове и отпочели грађански рат у БиХ. Нек оде наш тренер у Федерацију и нек честита Дан Републике Српске, ако је то изводљиво.
C

Chelsea1234

pre 17 dana

Srbomrzac jer je cestitao dan drzavnosti svoje zemlje.
B

BotCentralaMusavih

pre 17 dana

Molim organizatore da nam dostave hladne sokove, kuvamo se ovde u bot centru padamo u nesvest od vrucine. A jos smo svi zvezdasi pa zamislite taj miomiris..
C

Cova

pre 17 dana

A sudiji Rolex.
B

BotBrigate

pre 17 dana

Nikada nesto nisam voleo Mrkelu ali svaka mu je zlatna.
Z

ZvezdanBotovic

pre 17 dana

Mrkelu nikada nisam gotivio ali ovo je u centar

Goran Zivkovic

pre 17 dana

Хахаха како то објасни ми? Ако 80% Србије навија за Звезду....
Z

ZvezdasBotina

pre 17 dana

Nikada nisam voleo Mrkelu ali pravo u centar
B

BotZvezdin

pre 17 dana

Nisam ljubitelj Mrkele ali sve je tacno rekao
Č

Čuj

pre 17 dana

Njega sta prica,zahvaljujući Zvezdi oni igrali Evropu, pa taj Fedja ih je preuzeo kada su maltene bili pred ispadanje, i preporodio ih u super ligi i zasluzeno su bili cetvrti, da nisi ti igrao umesto igraca Radnickog i borio se da budu 4 na kraju sezone,čuj niko im nije cestitao ligu sampiona,sta ima ko da vam cestita kada ste ogadii fudbal u Srbiji.
@

@cuj ti

pre 17 dana

da zvezda nine igrala prolece u evropi i 3 lige sampiona 4 i 5 su isli u evropu, dok je svemocni partizan "dominirao" sampion morao da krece od 1 kola, ali onda je bilo zlatno a sad ne valja, idite kod zeksa, mozda vas ubedi da zvezda kontrolise i belu kucu
M

Mornari Bar

pre 17 dana

Pozdrav sa plaze, evo jedemo krofnice sa cokoladom jer smo izbacili Fedju sa broda hahahaha
Č

Čuj

pre 17 dana

Kompleksasu kakve veze sad ima Partizan sa Fedjom i sa Radnickim,dok nije dosao taj Fedja Radnicki bio u zoni ispadanja,i uspeo je iz zone ispadanja zauzme 4 mesto i da igra tu Evropu, a ti pricas od Partizanu,strasno koliko ste opsednuti Partizanom.
@

@cuj

pre 17 dana

pa da nije bilo zvezdinih uspeha sa 4 mesta bi mogao u kvalifikacije za kup mire skoric
Č

Čuj

pre 17 dana

Pa sta sa tim i 4 mesto u Evropi i onako i ovako Radncki nebi se plasirao u nijedno takmicenje, poenta je kako je uopste Radnicki od zone ispadanja dosao uopste do 4 mesta i da igra Evropu, pa zahvaljujući tom Fedji i igracima Radnickog a ne zahvaljujući Zvezdi i ovom padavicaru.
7

726161

pre 17 dana

Naravno da je ovo neko pismen pisao a ne Mrkela koji ne zna recenicu sastaviti
3

359953

pre 17 dana

Naravno, pisao je duh koji lebdi.
H

Host

pre 17 dana

Nicija nije gorela do zore! Nikada nemojte zaboraviti ovo zlo koje vlada Srbijom!
a

anidav0003

pre 17 dana

Jadna Srbijo... Nema tebi spasa...
S

Sportski pozdrav

pre 17 dana

Ne tako davno, svega pre nekoliko nedelja kada je Mladost uzela Zvezdi bodove, pricalo se jedno, evo koliko vidim danas se prica nesto sasvim drugo. I Real je kiksnuo 2x u prvenstvu od slabijih klubova - desava se. Radnicki je odigrao kako je odigrao, da ubije utakmicu, da se uzme bod, svaka im cast na tome - ne nisam ironican jer se tako igra protiv jaceg, steta sto tako nisu isto odigrali protiv Mornara iz Bara, poslednje ekipe CG prvenstva, mozda bi i prosli dalje - sada sam ironican. Sa Zvezdom su prosle godine probali to na gol vise pa je sam Dudic Alahu zahvaljivao sto je bilo samo 5:0, a ne vise, koliko je i trebalo, ali se onda naljutio jer nije ipak bio ispostovan jer ipak nije “fer” da te neko gazi sa 30% snage. Znate kako, kada se za nekoga namesta, kao na primer za Partizan za vreme Toleta, Evropa je bila pravo merilo - videli smo rezultate i kako je Partizan prolazio. Za Zvezdu se rezultati u evropi vide, 4x LS u 8 godina, osim prosle godine, prethodna 2 puta po pobeda i neresena, protiv mnogo jacih timova nego sto su Braga i Sahtjor, na primer. Pa onda 3 proleca u LE. Tako da “gospodo” Zvezda je ovu amaterski ligu prevazisla, ali mora da je igra, pa je igra sa onoliko snage koliko je potrebno, a to bas i nije mnogo. Jeste, ubija motiv svima, cak i nama navijacima. Nemoj da se ljutite zbog toga, nego ulazite vise i trenirajte jace i igrajte bolje ako nesto hocete. Ne zaboravite da je evropa merilo, i ove godine, kao i prethodne videli smo ko je gde. Mrznju zadrzite za wc solju, pa kad sednete na “tron” istresite tu mrznju valjano, izluftirajte vonj i budite mirni. Samo pozitivno
@

@sportski pozdrav

pre 17 dana

Dzaba ti njima pricas, uvek je lakse optuziti nekog, ali znaju oni sami sa sobom da su jedini krivac oni sami, pakost i zavist je opasna bolest
П

Паун

pre 17 dana

Колико је Партизан улагао за време Толета и док је играо Европу, а колико Терза+Вучко сад у Звезду??!! Па ви сте потрошили за један прелазни рок више новца него што је Партизан за све године док је играо европска такмичења.
B

BotZvezdanov

pre 17 dana

Nisam ljubitelj Mrkele ali ovo je pravo u centar. Kome da se javim za sendvic, evo poslao sam komentar?

Ludak od marcipana

pre 17 dana

Kakvo skretanje pažnje sa glavnog detalja na utakmici - nedosuđenog penala za Radnički pri rezultatu 0:0. Možete se i sami uveriti da je penal bio za zatvor na zvaničnom youtube kanalu Superlige. Ups, izvinjavam se, ne možete. Nedostaju ta dva minuta, kao sa naplatne rampe u Doljevcu...
p

penal

pre 17 dana

Penal je mogao da bude samo za Zvezdu, kada je igrac Radnickog igrao rukom u sesnaestercu.

Ludak od marcipana

pre 17 dana

@penal Slažem se sa tobom, da u ovakvoj ligi, penal na Zvezdinim mečevima - može biti sviran samo za Zvezdu.

Ludak od marcipana

pre 17 dana

@penal Slažem se sa tobom, da u ovakvoj ligi, penal na Zvezdinim mečevima - može biti sviran samo za Zvezdu.

Ludak od marcipana

pre 17 dana

Slažem se sa tobom, da u ovakvoj ligi, penal na Zvezdinim mečevima - može biti sviran samo za Zvezdu.
C

COOL

pre 17 dana

Čemu saopštenje,šta se postiže time? A to kliko vrede su im i Mornari pokazali.
H

Hermano7

pre 17 dana

Mrzi vas 80% Srbije. Sami ste trazili, sada gledajte.
J

Je li jos uvek

pre 17 dana

places sto nas je izbacio Bodo? Za malo hahahaha
T

Ti mrzis sam

pre 17 dana

sebe. LIGA SAMPIONAAAAAA
M

Matematika?

pre 17 dana

Kako moze 80% Srbije da mrzi Zvezdu kada za istu navija 70%? Kako tebi ide procentualna matematika? Znas da racunas?
S

Sone Gospodin

pre 17 dana

Radnicki je isao na batine topovske udare ali je na kraju pobedila ekipa iz LS velika crvena zvezda.
b

bljuc

pre 17 dana

Nista grobari kada vas budu gadjali u Novom Pazaru recicemo da je to zbog sudija, i ako sudije nemaju nikakve veze sa gadjanjem topovskin udarima koje je krenulo krajem polivremena mirne utakmice
@

@@@@

pre 17 dana

Šta je Mrki? Problem neki? Vi možete da kradete, najavljujete 6,7 titula zaredom i nikom ništa? Tek ćete da budete proterivani.
N

Nije 6,7

pre 17 dana

nego minimum 30 za redom. I Liga sampiona breeeeee
t

teška priča

pre 17 dana

Najveće zlo u istoriji fudbala ste vi, i vaše komšije sa druge strane brda. Klub vam vodi kriminalac sa poternice, koga policija ne može da nadje, jer vodja ne dozvoljava, nego ga abolira samo da od Zvezde pravio to sto je napravio. Ti, i taj koji vodi klub ste decu obezbedili, preko kluba i preko stranke Radite svakakve kombinacije oko transfera, i glumite neku nevinost. Smeta vam Radnicki, od koga imate 20x veći budžet, i ako mene neko pita, ovo je otvoren rat protiv kragujevackog kluba. Ove godine teško, sledece godine ocekujte ekspresno izbacivanje Radnickog iz lige. Veliki je to šljam, navikao da dobija sve sto poželi, na ovaj ili onaj način.
J

Javier

pre 17 dana

Svaka na mestu!
K

Kure BL

pre 17 dana

Izvini se Djuri sto te tukao
Z

Zvezdas1989

pre 17 dana

Bez obzira da li bio igrac Partizana,igrac Zvezda ili nekog drugog kluba,takvi ljudi moraju da se kazne,da ti bacis topovski udar pored coveka,ti mislis da si nesto sto si to uradio obogaljis coveka ni krivog ni duznog.Al prica se da su navijaci Partizana uradili nebitno i da je navijac Zvezde takvim ljudima nije mesto na tribina nego u zatvoru.A isto odgovorni su iz uprave Radnickog koji su lose organizovali,da je iole ozbiljnija liga kaznili bi praznjenjem tribine i zabranom publike
t

tisikaomadjija

pre 17 dana

A koliko je zveda imala suteva u okvir gola? 4 ukupno, u prvom poluvremenu jedan sut. Koliki je budzet zvezde a koliki radnickog? Sta je trebalo da se desi da ekipa sa budzetom od 2 miliona eura sutne 10 puta u okvir ekipi koja ima budzet 100 miliona eura ? I na sve to sudija ne svira cist penal za radnicki i daje igracu radnickog krajnje sumnjivi crveni karton. I naravno da su navijaci pobesneli, 20 godina gledaju ljudi kako se kradu svi klubovi sem zvezde, koja dovodi igrace od po 5 miliona eura, daje plate od 2 miliona eura i jos im treba sudija da ih pomaze gde god bude neizvesno, jer valjda je ustavom zabranjeno da zvezda izgubi ili odigra nereseno... I ovaj Dudic sram ga bilo izbacio supermena sa mrtvim Velezom, sad nece moci da zivi od medija, za sve ce biti kriv
Z

Zvezda nije sutnula

pre 17 dana

4 puta u okvir nego 6 puta. Nije lepo lagati. Radnicki nije trebao sutnuti 10 puta u okvir nego barem jednom. Jesi li prestao plakati posle Bodea? Jesmo li i to pokrali? Nesto ti se ne slaze prica. Samo nas prati i ubuduce, ide 20 titula u nizu.
M

Mornar Bar

pre 17 dana

Pozdrav za tebe i Feđulinca hahahaha
P

PECKO PIVO

pre 17 dana

Sta je sporno, ovakva CZ je najodvratniji fudbalski klub svih vremena na svetu.
S

Soko

pre 17 dana

Isti takav sedi u jednoj vaznoj instituciji i na jedan perfidan nacin cini mnogogore stvari.
B

Bekrijo

pre 17 dana

Trebao si hrabrost da pokazes protiv Milana, kad si se uplasio golmana, a bio si blizi lopti. Pusti ovo sad, lako je iz fotelje i sa duhom koji lebdi iznad stadiona. Stari Zvezdasi pamte..
Z

Zvezdasnbgd

pre 17 dana

Zvezda je najveći klub istočne evrope i kao takav i mnogo zavidnih neprijatelja. Povrh svega toga Zvezda je simbol srpskog naroda i svaki pravi Srbin navija Zvezdu, naravno da to smeta bošnjačkom nacionalisti Dudiću koji bi da seje zlu krv među Srbima. Zvezda će biti šampion u inat svim hejterima narednih deset godina, samo da znate.
t

teška priča

pre 17 dana

@zvezdasnbgd kobtebi daje za pravo da odlučuješ šta je stub srpstva i odakle ti teza da samo pravi srbin navija za Zvezdu ? Evo recimo ja, branio Srbiju na ratištu, kršten u srpskoj pravoslavnij crkvi, slavim krsnu Slavu, ucesnik vise humanitarnih akcija, dobrovoljni davalac krv 50+ puta, i ne navijam za Zvezdu. Jel ćeš ti to meni da kažeš da ja nisam pravi Srbin, konju jedan ?
r

redstar91

pre 17 dana

Igraćemo mi ligu šampiona ili neke sledeće godine ligu evrope, a vi svi o tome da zvezda nemešta, pa što vi ili pokojni partizan ili neki drugi klub iz srbije neprodje neko kolo kvalifikacija, nego se durite na Zvezdu što vas gazi i kada date svoj maksimum
b

bljuc

pre 17 dana

Nista grobari kada vas budu gadjali u Novom Pazaru recicemo da je to zbog sudija, i ako sudije nemaju nikakve veze sa gadjanjem topovskin udarima koje je krenulo krajem polivremena mirne utakmice
T

To je taj

pre 17 dana

Fedja kog smo rasirenih ruku docekali u Srbiji
M

Meroni

pre 17 dana

Radnički vam je sakrio loptu! Ponovo je Dudić pokazao da je trenerska veličina za pedantnog stručnjaka iz Aranđelovca! Estradni umetnik Ilić, maskiran u sudiju, nije dozvolio Radničkom da igra! Skrećeš temu! Tebe treba da brine činjenica, što Zvezda nije uspela za 90 minutab da stvori jednu jedinu šansu! Ne računam onu šansu u dubokoj hadoknadi, kada je Nedaje promašio loptu. Od njega i ne očekujem da postigne pogodak. Čovek jednostavno ne zna! Ali, ne znate jednostavno ni vi ništa, kada ste doveli ovakvu cepanicu u Zvezdi!
M

Moske_88

pre 17 dana

Jeste bas je radnicki sakrio loptu.Igralo se 90 minuta na njihovoj polovini ,sut nisu imali
d

dragan r.

pre 17 dana

A ko trenira Mornar iz Bara? Jel' Dudic bolji i od njega? A taj pedantni iz Aranđelovca inače nema 1/1 ili 3/3 NEGO IMA 13/13 u kvalifikacijama u LŠ i LE. Ne kažem da je to sad kao da je osvojio LŠ ili LE ali je svakako, priznaćete, rezultatsko dostignuće za respekt , hteli to neki da priznaju ili ne. Pritom, stoji činjenica da je Dudić izbacio pedantnog stručnjaka iz Aranđelovca i pohvale za to. Ali onih 13/13 je misaona imenica za mnoge, i to je činjenica.
d

damirr22

pre 17 dana

hahaha jel ga nije sramota da kometarise?
N

NO

pre 17 dana

Koga vi osuđujete bando jedna!!
B

Bolest mozga

pre 17 dana

zanimljivi su komentari navijaca Partizana koji uvek kukaju kako njih gadjaju u Novom Pazaru a onda ovo pokusavaju da opravdaju sudijama, jel to hocete da kazete da sudije kradu Novi pazar pa zbog toga vas gadjaju topovskim udarima i ekserima sa ekspolozivom
M

Mujagic

pre 17 dana

Ajde bre pali Mrkela! Malo su vam milioni pa vam treba i pomoc sudija! Bruko!
K

KKK

pre 17 dana

A gospodine Mrkela zasto ste pokazivali srednji prst i loze prema publici ?
L

Ludilo mozga

pre 17 dana

zanimljivi su komentari navijaca Partizana koji uvek kukaju kako njih gadjaju u Novom Pazaru a onda ovo pokusavaju da opravdaju sudijama, jel to hocete da kazete da sudije kradu Novi pazar pa zbog toga vas gadjaju topovskim udarima i ekserima sa ekspolozivom
B

Baxter88

pre 17 dana

Tog glavatog prevaranta iz Bosne i treba proterati pa odavde pa nek se bahati tamo, govedo jedno....

Ујка Житко ПФК

pre 17 dana

Ajmo! po zimi kisi suncu snegu ili kosavi.Mi glasamo za tebe zvalavi ma gde bio ti.I pravi sendvicar veran je ko pas pas,uvek zvalavi racunaj nas nas! Siptarija sever🔴⚪️😂😂😂😂
Q

Qnde

pre 17 dana

Zitko opusti se malo druze, svaka vest je tvoja, ostavi telefon malo da se ohladi, idi prosetaj malo
K

Konačno istina o Dudiću

pre 17 dana

Dudić koji čestita nezavisnost njegove BiH došao u Srbiju, napravili mu reklamu da je veliki trener i onda dobio zadatak da vodi kampanju protiv Zvezde i pravi priče, samo mu šut na gol fali.
B

Banja_Slatina

pre 17 dana

Bravo Mrkela. Najboljem svakom mišu da se oćuti. Feđa je nebitan lik ali ga treba vratiti u njegovu rupu, čuj mene Sarajevo, rupu.
m

mile serif

pre 17 dana

bravo Mito czkg
с

стари север

pre 17 dana

Прво научи да пишеш , па онда коментариши !
B

BVeliko bravo

pre 17 dana

Bravo za klub i konačno oglašavanje bez uvijanja. Treba reći ko su Fadil Dudić i njemu slični.
B

Bnnn

pre 17 dana

Nista zato kad oni dodju vama u gosti ispratite ih sa sedmicom kuci!
Z

ZOMBA

pre 17 dana

Alo veliki " direktore", šta te briga, što te mrzi tamo neki hrvoje Feđa, kad vas voli i život za vas i vaše navijače daje NAJVEĆI SRBIN !!!
S

StavNormalnogGradjanina

pre 17 dana

Onakav crveni kao juce možete videti samo u albanskim iz 1 u 2 kombinacijama. Čekamo 8 zicera u LŠ ove jeseni i zime.
J

Jesi li proslavio

pre 17 dana

ispadanje od Bodea? HAHAHAHAHA
L

Lazete

pre 17 dana

Vi ste najvece zlo u ovoj drzavi, niko ziv vas ne voli a ne grobari. Matija Gluscevic sto je dobio crveni je iz Zvezde presao u Radnicki, ni on vas ne voli ejjjj, zapitajte se malo.
K

Komentator

pre 17 dana

Mnogo inače bitan lik u našem fudbalu... A da nije prigovarao, onda biste mislili da nam se sklanja.
O

Od mene

pre 17 dana

A gde je cvece za igrace Zvezde!!!
Y

YayaT

pre 17 dana

Tako je Mrkela,za dobrim konjem se prasina dize a magarci ostaju u istoj ...Spremite se za ludio Stanojevica,njegove svedoke ovde na komentarima . BOLI IH ZVEZDIN USPEH
H

Helenas

pre 17 dana

Sta je sa ne dosudjenim čistim penalom za Radnicki gospodo? Sta je sa Varom za koga on radi i kome sluzi?
G

Gost123456

pre 17 dana

A skandiranje ratnom zločincu i genocidasu ratku mladiću i vređanje na nacionalnoj osnovi? To ne pominjes? Četnička posla...
У

Уф

pre 17 dana

Р.М је српски херој, крај приче
I

Idiokratija

pre 17 dana

Šta ti imaš protiv četnika jugoslovenu?
r

rabolilolu

pre 17 dana

Prijatelju svim klubovima ste se smucili, omalovazavanjem, otimanjem igraca, sudjenjem, filijalama, ofk, imt, tekstilac. Pa hoce ljudi da se bave sportom da pokrenu lokal-patriotizan muka im ke od vas!
D

Dare_cz

pre 17 dana

Doso im tim iz ls pa se popalili :)
N

Nsgost

pre 17 dana

Vi ste tako svugde dočekani , zapitajte se do koga je? U šta ste pretvorili ovu ligu . Manje kriminala , manje “vaših” plaćenih sudija više sportskog fer pleja pa će biti i poštovanja , ono se obično zaslužuje a ne dobija se po direktivi znamo svi od koga
M

Marko LegionaR

pre 17 dana

Zaboravio si da napišeš i više šuteva na gol, od 0. Prosto je, šutneš loptu i daš gol, to je poenta fudbala.

VecaBg1971

pre 17 dana

Ono juce je tebi bio fer plej? Zamisli sta bi bilo da su pogodili Vanju u glavu topovskim udarom, ubili bi coveka verovatno, zbog cega....zbog fudbala?! Gde ti je mozak grobare? cao zdravo
M

Miv

pre 17 dana

Da bre, partizan docekuju sve s buketima cveca i molbom da ih spasi
U

U prolazu

pre 17 dana

E neka vas dočekuju svugdje sa osmjesima. A zar niste pričali kako Zvezda igra svaku drugu prijateljsku sa zatvorenim rezultatom.
A

Alex20

pre 17 dana

Ma da bre,direktiva,kakvi ste glupani.Inace braca ste postali sa sejtanima,frakcijasi+sejtani.Borci za ljudska prava,ovi za zastitnu zivotne sredine Zi Djin im na dresu,jedu sendvice kod Limara redovno i ne smeta im a ovi sto ne smeju da skandiraju ime generala Ratka Mladica jos spominju da je zlocinac.Bljuc bljuc
b

bas sta jadni

pre 17 dana

Inace oni su doneli topovske udare na utakmicu tek tako da ih ne iskoriste? cujete li vi sebe?
k

kompleksasu

pre 17 dana

Gde smo jos ovako docekani ? ajde reci nam molim te
M

Mister M

pre 17 dana

Kako to da igramo LS cetvrti put u poslednjih 7 godina? Kako smo izbacili Bodo? Po direktivi ili placenim sudijama? Kako smo pobedili Liverpul? Po direktivi?
I

Idiokratija

pre 17 dana

Čekaj malo! Vi grobari prvo pričate da su svi naše filijale, a sada da nas svi dočekuju na nož. Prvo pričate da zbog AV svi puštaju da ih lagano dobijemo, a sada da su svi protiv AV i da nas zato napadaju. Ajde, dogovorite se više sa svojim mozgom šta mislite!
@

@nsgost

pre 17 dana

Jel mladost neporazena na marakani, radnik 2 puta u sezoni oteo bodove, vozdovac, cukaricki pobedili...ako si bolji odneces bodove, jel nas i partizan pobedio na jesenjem derbiju, i jel bilo kad neko skakao kraj klupe, hteo da se bije, da divlja, ne, zna se ko pravi incidente, oni koje pobedjuje najgori tim crne gore i oni koga izbacuju iz 3 takmicenja u mesec dana, ali posto su mnogi nesposobni najlakse je okriviti drzavu, terzica, sistem, ciu, biu, mosad, fbi, zato cete uvek biti tu gde jeste, i radnicki i partizan, mali i nebitni, kad naucite da preuzmete odgovornost za sebe e onda mozda vam bude bolje, do tad cete samo tonuti, probali ste da ugasite Zvezdu, skinuli sve sponzore, otimali igrace, ucenjivali, divljali i sad vas je sustigla karma a tek ce, a vi samo nastavite sve druge da krivite sem vas samih i domet ce vam biti milanovacki krticnjaci
C

Cako

pre 17 dana

Ne znam da li mi verujete al ja ovu Zvezdu ne mogu... Sto kazu ni sa medom ni sa maslom. Kvarni
Z

Zvezdale

pre 17 dana

Bravo Mrkela 👏
b

belivuk

pre 17 dana

cepaaaj sendvic
@

@belivuk

pre 17 dana

Da li te je bar malo sramota sopstvenog nicka ?
R

Rez7

pre 17 dana

nisam ljubitelj mrkele, ali ovde je sve tacno rekao!

Diego Milito

pre 17 dana

Ne volim saopstenja kakva god da su, ali ovo je bilo u centar od Mrkele ! Lazne frku i euforiju su pokusali da naprave a ustvari su niko i nista !
O

Ojer

pre 17 dana

Najvece zlo naseg fudbala ste vi, niko ne sme da vas pobedi, sudije sude za vas i ave je po vasem i jos imate obraza da se ovlasavate.
R

Rez7

pre 17 dana

argumenti za napisano???
S

Stublic333

pre 17 dana

Zgadili su se vala brate i bogu i narodu. Ako se ovako nastavi igraće sami sa sobom
S

Srdjan88

pre 17 dana

Ko da nas pobjedi? Onaj sto gubi od Mornara da pobjedi tim iz Lige sampiona? Hahahahaaha
M

Marko LegionaR

pre 17 dana

Kako te to sudija pokrade da nemaš šut u gol za 100 minuta fudbala? Ma da kad razmislim verovatno si ti upravu, Radnički je pokreden i trebao je da pobedi bar sa 2:0. Al eto ljudi nisu skapirali da moraju da šutnu loptu ka golu, verovatno si mislili da je pobednik onaj ko napravi više faulova.
a

as isoravka

pre 17 dana

velika je razlika izmedju niko ne sme i ne moze da vas pobedi...Kako si mislio da pobedi Radnicki ,sa jednim sutem na gol,kao domacin?dobice Fedja opet petardu ja Mari
D

Daj faul

pre 17 dana

S obzirom na kvalitet tj nekvalitet vas i svih ostalih i bolje je da igramo sami sa sobom, bolji bi fudbal bio…
Z

Za 333

pre 17 dana

Ne lupetaj,jedino protiv Zvezde i zele klubovi da igraju.Da Zvezda ode u Ruminiju da igra,nasa liga bi hila najslabija na svetu.Mislis da nekog zanima da gleda Radnicki-Javor i ko ce tu da pobedi.
M

Mjv

pre 17 dana

Hajde da zanemarimo nasu ligu i da pogledamo evropu pa da vidimo ko koga bruka?
A

Alex20

pre 17 dana

Nas pobedjuju i vec smo kiksnuli opet,a sinoc mi daj jedan argument gde smo to trebali biti pobedjeni a nismo?Ogranicena maso grobarska.
R

Realni Arth

pre 17 dana

Da te pitam, da li to i vama zabranjeno da nas dobijete, ili nije vam ostalo nista osim tekme protiv Zvezde. Nije ovde stvar da li ce Mrkela da cuti ili ne, ovde treba FSS da ih lepo kazni i 10 tekmi bez navijaca, a ako se utvrdi da ovaj narcis Fedja imao ulogu, lepo ga isterati, jer dosta ima mrznje i nepodnosljivosti i nikako ne treba jos sa strane neko da dolije. Sto se ti ce vas, jednog minornog dela navijaca Partizana koji su izgleda insenirali sve ovo, pa vas i mogu da razumem, popili ste 25 golova u Evropi protiv srednjih ekipa, Nordsjelland, Fejnord, Dinamo Kijev... i vi cete da terate neku pravdu, sram vas bilo, pa vas TSC poravnao sa zemljom 0:4 prosle godine, a tek ove ce da vas napuni jos vise, jer ste toliko slabi, da vise ne idete na vas stadion, ali zato hocete tu mrznjju da sirite i po drugim klubovima, e pa ne moze, uostalom, izvestaj policije ce da vas ukopa, kako i zasluzujete. Prosle godine, Lazetic: "Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli" i eto na kraju se ispostavilo da je covek bio u pravu, samo sto je aludirao na Zvezdu a gle cuda ispalo u istini to bas Partizan, gubi sve zive tekme, jedino protiv nas na noz, pa sta bude, i onda kukumacenje na kradju Nordsjellan 5:0, Fejnord 5: 2 i to na vas lavor, Dinamo Kijev 6:2 i 3:0, TSC 0:4...... itd, i ko vas krade, ko koristi silu..... ispada da sve vreme opisite sebe na najbolji moguuci nacin. Zvezda je bas odskakala kvlitetom, a jos ce vise kako vidim, pa ne vam zaostaje nista drugo osim da prekinite tekme, da gadjate decu sa topovskim udarim, da gadjate igrace na teren, i onda pricate o nekim kradjama, pa vas Vojvodina mogla sinoc da vas sravni sa zemljom i da zvrsite prvenstvo pre nego ste i poceli, kao sto ste upisalu crnu stranu istorije, po prvi put jedan klub igra kvalifikacije za LS, LE, pa LK ispada od svih 3 takmicenja, i onda se organizirate i pravite to sto ste juce uradili. Zatvor od 5 godina za sve jucerasnje aktere, i ove sto cvile.
S

Stublić333

pre 17 dana

2012 na 2013 godinu, neki događaj u kojem je učestvovalo puno javnih ličnosti između ostalog tadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić, kao i proslavljeni košarkaški trener Duško Vujošević. Citat: Toma Nikolić: "Dule čuvajte se, Ovaj (AV) oće da vas ugasi... Dule Vujošević: Zašto pobogu? Je li toliko lud? Toma Nikolić: Nemoćno sleže ramenima... 2024 pogledajte gde je ko... Kakve više argumente želite, jel ste stvarno toliko slepi kod očiju, aj malo mozga jbt?
C

Czz

pre 17 dana

@stublic toma- dule, ovaj AV oce da vas ugasi ali nemoj da se bunis. Imacete najskuplji tim i najtrofejnijeg trenera a i placace vam licence u svim sportovima. Dule sleze ramenima. Gledaj- ispostavi se istina. Vi ste prespavali period kad smo mi igrali sa juniorima i imali sponzora broj za poruke za pomoc Zvezdi. To je bilo gasenje. Ovo je sad samo kako stvari trebaju da budu. U kosarci imate veci budzet od nas a u fudbalu losu upravu. Sad budite navijaci pa otjerajte uprave, nece biti prvi put, ali ni to necete jer ste u dilu sa pozicijom. Pa sta treba ? Da nam bude krivo sto ste u vlasti i radite protiv svog kluba. Sad valjda vidite da je najveca istina da vi ne volite svoj klib vec mrzite Zvezdu. U sred iste te vlasti ste isli u evropu preko nas jer mi za licencu “nismo imali”. Sad odjednom svaka vasa licenca placena od vaseg neprijatelja i gasitelja, u kosarci krem evropske kosarke po nekoliko sezona, u fudbalu para za svaki transfer ali nece niko da dodje u to rasulo. Pa kad naletite na realnost- Zvezda i AV. Batalite malo emisije po kanalima i na stadion dok se jos sami ugasili niste.