Oglasio se Igor Duljaj: Nesporazumi se dešavaju u porodicama, sve je prenaduvano u medijima

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.04.24. | 10:41

„Prevazišli smo sve, bitan je samo Partizan“, poručio mladi stručnjak

Pre samo 24 sata situacija u Humskoj je izgledala beznadežno. Posle razmene mišljenja sa šefom stručnog štaba Igorom Duljajem, prvi pomoćnik Albert Nađ je napustio Zemunelo, odbivši da vodi ekipu na 173. večitom derbiju umesto suspendovanog šefa.

Međutim, dan kasnije, uz posredovanje generalnog direktora Miloša Vazure, dve strane su pronašle kompromis. Sada je definitivno poznato da će Albert Nađ biti na atletskoj stazi stadiona Rajko Mitić, odnosno da, prema Duljajevim rečima, nesporazuma više nema.

Izabrane vesti

Mladi stručnjak je u izjavi za Telegraf poručio da su nesporazumi i svađe normalna pojava u porodicama, samim tim i u fudbalskim timovima.

„U ovom momentu smo svi koncentrisani na predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije“, poručio je za Telegraf Igor Duljaj.

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

On je dodao da je njegov profesionalni sukob sa Albertom Nađom predimenzioniran u medijima.

„Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš prenaduvano u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan“, zaključuje Igor Duljaj za Telegraf.


 


tagovi

Igor Duljaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara