Komentari na vest

OFK Vršac jedinstven u svetu: Predsednik sa levog beka piše istoriju

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Lazevski tada nije bio ne znam kakav igrac kad je igrao u Partizanu Ligu Sampiona ali je bio nesto poput Urosevica,momak koji mnogo pretrci,bori se za svaku loptu i tim trudom je postizao mnogo vise od onoga koliko je tehnicki mogao i znam da ga je dosta Grobara zbog toga bas cenilo kao sto sada bas ceni Urosevica.Neka mu je sa srecom!
S

Srki987

pre gotovo 2 godine

Svaka čast na posvećenosti gospodinu Lazevskom i srećno OFK Vršcu! Lepa priča skroz!
V

Vrsac91

pre gotovo 2 godine

Srecno, da se.ostane u ligi i ostavi dobar utisak⚽️
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Idemooo Vršac! Daj Boze u superligu!!! Ako ne i opstanak je puna kapa.. Vrscani još nisu svesni da im je klub u prvoj ligi!
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Meni nije jasno šta se dešava u Zrenjaninu, nekad bio čuveni Proleter, pa je onda bio Banat i sad vidim da u 3 rangu nastupa Radnički Zrenjanin, malo mi je sve to konfuzno, ako neko nesto zna preciznije neka napise u komentarima????
K

Koliko znam

pre gotovo 2 godine

Proleter je nestao sa mape, ugasio se, i to davno. Banat je isto finansijski propao (citaj transfer Tosica nikada nije placen a taj novac je tada bio preko potreban. Isto kao Hajduk kula i Fejsa). Koliko znam, ostaci ta 2 kluba su se spojila oko Radnickog. E sad, Zrenjanin je jako cudna sredina. Da ne idemo daleko, ali taj grad brate nema vodu vec 20 godina. Dosao je Ling Long, svi znamo kako. E sad da li ce oni mozda sponzorisati Radnicki da Zrenjanin napokon dobije klub, videcemo. Najbolje bi bilo da sponzorisu da grad za pocetak dobije pijucu vodu posle 20 god…mislim da je to bitnije od fudbala, ali ajde…
X

XD

pre gotovo 2 godine

Mirko Vučurević uzeo Budućnost Banatski Dvor a pošto je bio podpredsednik partizana u tom trenutku klub je stavio na ime ćerke. Prao pare preko kluba. Kada je uništio Budućnost fuzionisao ga je sa proleterom iz Zrenjanina pa uništio i njega.
C

Crveno-Bela Crkva...

pre gotovo 2 godine

Srecno komsije,dao bog sledece godine da gledamo prvu ligu.
G

Gost1212

pre gotovo 2 godine

brate yore leg!