(©OFK Beograd)
(©OFK Beograd)

OFK Beograd se ne zaustavlja, potpisao i napadač iz Ekvadora

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.24. | 14:48

Mihael Bermudes promovisan na Karaburmi

Vratio se OFK Beograd u elitni rang srpskog fudbala i nema nameru da bude puki statista i da mu opstanak ‘padne sa neba’. Na Karaburmi su prionuli na posao, ne zaustavljaju se ovoga leta. Angažovali su dvocifren broj pojačanja, među njima su Marko Gobeljić i Edmund Ado, stigao je Aleksandar Kahvić, takođe i Ebenezer Anan, braća Mituljikić su ostala, a najnovija akvizicija je – Mihael Bermudes.

Ekvadorski tinejdžer stavio je paraf na ugovor sa Romantičarima i napravio prvi inostrani transfer. Direktno iz Južne Amerike na – Karaburmu. Simo Krunić će imati na raspolaganju tinejdžera koji je u kadetskoj reprezentaciji svoje države bio kapiten i, prema pisanju tamošnjih medija, spada među najperspektivnije napadače u zemlji.

Izabrane vesti

Još pre dve nedelje se pojavila informacija da je OFK Beograd bacio oko na ekvadorskog napadača. Romantičari su uspeli da postignu dogovor sa LDU Kitom, momak rođen 2006. godine doputovao je u glavni grad Srbije, no za sada nisu poznati detalji ugovora.

Mihaelu Bermudesu će iskustvo u Mozzart Bet Superligi biti prvo u seniorskom fudbalu. Momak iz santo Dominga je na Svetskom prvenstvu za igrače do 17 godina igrao bitnu ulogu u ekvadorskoj reprezentaciji, dao je tri gola i doprineo prolasku u osminu finala. Dalje Ekvador nije mogao, naleteo je na Brazil.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024OFK BeogradMihael Bermudes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara